Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Offf be ya bende sonunda hepsine bakabildim :bbo:
Arkdaşlar herkese teker teker yorum yapacaktım ama malesef sayfaları geçtim mirmirmirmir
aklımda kalanlar songa,p_rr,elisa,mandalin,azra,gulsahh (unuttuğum varsa affola) yeni cicilerini güle güle iyi günlerde kullanın..yerimseniben

yarın düğünü olan pınar ile gamzeyede şimdiden tebrikler..İnşallah herşey gönlünüzce ve süper geçer :lepi: Ömür boyu mutluluklar dilerim..a.s.

Bu bölüme ilk başladığımda hiç böyle müftelası olacağımı tahmin etmemiştim...Böyle güzel arkadaşlıklarında ...Herkese yazmasamda her akşam sürekli takip ettim...Çok güzel şeyler öğrendim burdan...
Biraz buruk bir mutluluk var üzerimde çok ilginç yaaa.... Çok duygulandım... senağlama Pınar ve Gamze umarım hep mutlu olursunuz.Kalbinizin güzelliği gibi herşeyiniz güzel olur inşallah...MUTLULUKLAR DİLİYORUM... :teselli:

ıyi akşamlar kızlar size orijinal şeyler buldum bakın bakalım

internet sitesini veremem aaa zorlamayın beni ciğer-edirne-mide-istanbul-leyla-eee amaaaa:jeyyar::jeyyar: com:)

sinaycım bunlar çok güzeller

evet pınarcım bende bayıldım o kadar değişik şeyler vardı ki sitesinde sadece bu kadarını kopyala yapıştır yapabildim sizler daha ayrıntılı inceleyebilirsinizyerimseniben orijinalliği seviyorum ya

kızlar bende 2 sene önce evlendim.mutfak eşyalarımın çoğunu jumbodan aldım.bulabildiklerimin fotoğrafını koyucam.fiyatlarını hatırlamıyorum ama sitesinde yazıyo

Son düzenleme:
kızlar bende 2 sene önce evlendim.mutfak eşyalarımın çoğunu jumbodan aldım.bulabildiklerimin fotoğrafını koyucam.fiyatlarını hatırlamıyorum ama sitesinde yazıyo[/URL]

jumbo dedin mi akan sular durur bayılıyorum ürünlerine şahsen, hele o çatal kaşıklarının zerafeti hiç bir markada yok çok modern ve sıradışı güle güle kullan Canımkaydirigubbakcemile5

gerçekten burdan çok şey öğrendik aklıma biey takılıyo acıp hemen bakıyorm çok ıyı düşünülmüş bu evlılıkle ilgili bölüm özellikle hatta

şimdi buharlı ütü almak istiyorum alanlardan bilgi almak istedimm

gamze sen ne aldın ütü ?

Herkese iyi akşamlar kızlar sinay kaçar Gamzecim sende erken yatsan iyi olur yarın çok yorucu bi gün seni bekliooo üstelik evinde ki son gecen tabi sen bu gece uyuyabilirsen şimdiden Mutluluklar dilerim tatlım umarım balayı dönüşü çok güzel anılar dinleriz senden kulağımıza da biraz küpe yaparız a.s.a.s.

kizlar burasi topic basligindan zaman zaman malesef uzaklasmis sohbetleri baska bölüme alsak burda gercekten ceyizlerinizi ve onun hakkinda olan husaslari konussak. ben fikir almak icin burdayim ceyiz konusunda hic bir bilgim yok :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…