Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan canım..

:enbuyukkk:

kizlar burasi topic basligindan zaman zaman malesef uzaklasmis sohbetleri baska bölüme alsak burda gercekten ceyizlerinizi ve onun hakkinda olan husaslari konussak. ben fikir almak icin burdayim ceyiz konusunda hic bir bilgim yok :1no2:

evet canım.
hep söylüyorum ama yinelicem hakkında bilgi almak istediğimiz eşyaları onlarla ilgili yorumları bulamaz olduk..inşAllah dikkate alınır söylediklerimiz..

şimdik ben görgüsüzüm ya aldığımız en ufak şeyleribile eklioz ya inadıma eklicem işte
varaaaan 1 mandal sepeti kaydirigubbakcemile3

varan 2 pirinç yıkıcam sanırım bunda hihoyyyt

varan 3 bu en bombası çöp poşeti eldiven sünger 3lüsü :bbo:

varan 4 temizlik yapan bayanların dostu

kızlar tamam sizide anlıyorum ama sadece aldığımız şeyleri koyamayızki biz bütün gün buradayız iletişim içindeyiz. tamam ozaman sustum konusmuom bida :dilcikar:

Gamzecim... mutluluklar.. biliyorum sabah okuyacaksın yada belki çok daha sonra...

inşallah beklediğinden çok daha mutlu olursun....

senağlama yoğun duygusal günlerimden biri.. tutamadım kendimi.. bi an yanındaymışm gibi hissettimde :1hug:

gunaydınmirmirmirmir kızlar
bugun mesaı var
ılk önce gamzem ıle pınarıma mutluluklar dılıyorum ınş herşey yolunda olur
sonracıma
gulsahh ben cok beğenıyom zatı sunsetılerı ama alamadım sen ıyı gunlerde kullan cnmm ınş bende alcam
sınay cok guzel yaa onlar emeklerıne sağlık
pınar ı gunlerde kullan cnm bebeklerın bıle var benımde cocukluk oyuncaklarım duruyo
ayy baska kımm vardı unuttum sanırım mızmız vardı cnm sende aldıklarını ı gunlerde kullan catal kasık cok guzelmış değişık sanırım burcununda öleydı
ben sohbet etmeden duramamkı çenem düşük yahu

bu topicede ilk kez uğruyorum :))
dedim bakim hatunların çeyizlerine ayy ne güzel çeyiz hazırlıkları :))
allah gönlünüzün muradını versin inş hayırlıysa beri hayırsızsa geriiii
bir ömür boyu hepinize mutluluk diliyorum
dilerimki evlilikleriniz hep ilk günkü gibi taze kalsınnnnnnn
bu arada uğur böcüğü sanada kolay gelsin hafta sonu mesai zor olsa gerek

gamzecımın takvımını gördum yaa ne kaa guzel:asigim: keşke calısmıyor olsaydık bugun keske gamze avrupa yakasında olsaydı
nazarım gunaydın tatlım

tşk ederım cnm saolasın sanada yenıden yapalım ceyıs olmamı
haftasonu calısmak zor deıl aslında ben bugun 1de cıkcaktım ama 6da cıkcam iş olsunda sorun deıl valla 2 aydr maaş yok baya sıkıntı oldu bu hafta guzel cok şükür

ayy ne güzel olur valla yeni çeyizler :))
valla haklısın cnm kriz ortamı epeyce gerdi iş olsunda dimi yaa valla bende iş bulsam hemen atlıcam yani haftasonu falan dinlemicemmmm
senin gibi düşünüyorum iş olsunda .................
kolay gelsin sana .........

tşk
ya kızlar sanırsam burdan bırı almıştı ama unuttum kım aldığını
yumurtalık arıyorum ben ya hanı tavuk seklınde oluyor ya celıkten tellı bısey ayy anlatamadım galıba:roflol:

Günaydın kızlar
evet gamzenin takvimine hemen baktim merak ediyordum kurbağanın ne olacağını
çok ciciş olmuş yaaaa
Gamzecim bu gün senin en mutlu günün. Dilerim sonsuza dek sevdiceğinle sağlıklı , mutlu , huzurlu bir ömür paylaşırsın. Herşey gönlünce olsun canımmŞeniza.s.

herkese iyi geceler kıslar sabah gitmeden bişeler yazarım muck hepinize

Gamze , yazamadan gitmişsin çok üzüldüm :çok üzgünüm:
Belliki müsait olamadın. Balayı dönüşünde telafi edersin artıka.s inşallah herşey hayal ettiğindende güsel olurkaydirigubbakcemile5

Buketttttttt kuşumm aldıkların bir evin olmazsa olmazlarıa.s
kim ne derse desin yawrim takma salla gitsin :roflol:
güle güle kullann arkideşimkaydirigubbakcemile5

buketçim aldıklarını güle güle az yorulduğun temizliklerde kullan annemmm:))))))))))

böcük bende anladım ne istedğini migrosta görüyorum bazen ben ondan kuzum arada bak geliyor migrosa...

saol burcum
komşu senın aldıklarında cok lazım olan seyler kuzum ben daha almadım zatı en son alırım
bak sana msj attım nan cvp versene rezervasyon yaptrcam kuzm karar ver
persembe gunu ama haftaiçi calısıyon ya nışanlınla ızın almak zor deılse gelın ykosa ben kendıme ark bulcam bacım ılk senın gelmenı ıstedım

KOMŞUM BENSANA CEVAP YAZDIM ama okumadın sanırım
dedimki sakaryadayız ya gelemeyiz hafta içi senağlama
çok isterdim böcüğüm senle oraya gitmeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…