Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

salça var mı ben mı kör oldum nan yoksam eğer yoksa yemeğı nasıl etcen
yemeğın salcalısı kadının kalcalısı:roflol:

ben evlenınce aman yanı düğüne ıkı gun kala neyım gıderım markete ne var ne yok görunce aklıma gelır herbısyımı alırım sımdıden bu lısteyı eklersem delı derler-tatlicadiarzu-

anladim canım ama ihmal etme olurmu :teselli:
peki kizlar ceyiz giderken kiz tarafinin illa goturmesi gerekli biseyler var diye biliyorum ama neler olmasi gerektigini bilmiyorum bilen varmi aramizda :sm_confused:

başıyazmalıkız da bugün nişan alışverişine çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam.inş hayırlı geçer.

güle güle kullan canım cok ciciler yaa bende almak istiyorum ama s bedenleri tükenmisssss

çok teşekkür ederim canım evet her istediğinde beden bulamıyorsun ben siteyi iyicene inceledim kışlık şeylerde var yaz olsun onlarda indirime girer harika şeyler var valla :)

cnm benim ablam kazanlı kullanıo çok memnun bi gün onda ütü yaptım çok beğendim bende tefalin hazneli ütüsünü aldım 350 tl verdim ama değer bence

Tefal Easy Cord Pressing Buhar Jeneratörü GV 5150

canım bahsettıgın ütü bu mu

Son düzenleme:
iyi günler kızlar... şöyle bi hızlıca okudum ve aldıklarınızı güle güle kullanın şekerler...

ay tek tek evleniyonuz.. çok heyecanlandım sanki kendim gibi

bu arada sohbet edilmesine tepki gösterilmesini doğru bulmuyorum.. forumu uzun zamandır takip ediyorum hatta nerdeyse takıldığım tek forum bu.. çünkü diğerlerinde gezecek vaktim olmuyor.. bi açılan konuyu bir daha bulmam imkansız gibi.. en büyük sebebi bu evlilik hazırlığı forumunun yapısının değiştirilmesini buluyorum.. zaten akşama kadar yoğun bi biçimde çalışıyoruz yada farklı uğraşlarımız oluyor.. bi gün önce yazdığın konuyu bul bulabilirsen.. buldum diyelim.. bu kezde forum forum gezmek beni acayip yoruyo.. sizi bilemicemde öyle işte :)

arkadaşlar gösterdiğimiz tepki anlaşılmadı sanırım.yani kendi adıma konuşuyorum.
tabiki çok sevdiğimiz ve çok özel bir topik
biz buranın diğer topik gibi olması kararında değilizki.orasıda bu topik varken çok ayrı gayrı olmuştu ve sonundaDA kapandı zaten.
biz tabiki aldığımız şeyler,çeyizlerimiz,kaça ne zamn nerden gibi konuşöalara karşı değiliz yapıyoruzda zaten.
ama tam olarak incelerseniz gerçekten var gereksiz şeyler...
biri olmadık bir laf ediyor uzuyorda uzuyor.başlarda böyle değildi benim gözlemlediğim kadar.sonra biraz eklenecek şey bulunamayınca sanki biri başlıyor olmadık bir konuya girmeye.
biz hepimiz arkadaşız ve aynı konuda fikir alışverişi yapıyoruz.
evlenenler,nişanlananlar,sözlenenler hepisi karşeşimiz değil mi?

aldo cok guzeller cnm sankı bırısı daha almıştı bunlardan ı gunlerde kullan tatlım

Bu konu çözümsüz kalır kızlar benden söylemesi burada muhabbet tadinda mevzular gelisiyor. Dolayisiyla robot gibi bakin bunu aldim bu kadar fiata,buradan seklinde konusmalar olmasi itici ve soguk olur kimsede yapamaz zaten..

Yani sadece alinanlarin konusulmasi cok güc muhabbetlerimizin sonucunda samimeyet olusuyor ve samimiyetin oldugu yerde konusmalar kısıtlanamiyor bilmem anlatabildimmi yahu mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…