Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kizlar felaket yagmur yagiyor gamzenin nikahi kactaydi yahu islanmamistir umarim :1no2:

az önce tenden siparis verdim 148 tl tuttu ben iyice acildim biri bana dur desin kaydirigubbakcemile

azra sen anadolu tarafında mısn cnm gamze anadoluydu sanırsam ben avrupa ama burdada cokk yağıyor ve ben hala calısıyormayy gene boş konuştum demı:roflol:

ben şu an topkapıdayim tatlim şirketteyim çok siddetli yagdi neydi o oyle ya

en usttekıne cok sevdım ama bısey sorcam benım boyum 155 bu bana öle guzel durmazkı

neden durmasin böcükcüm zayif bir bayansin bu mankendekinden birazdaha uzun olur sadece nolcakki belki dahada hos olur az daha uzun olmasi

Bunlarida sunsetten kendime

bunlarida misafir icin dusundum

Son düzenleme:
bu parasızlığın gözu kör olmasın ben bı sunset alcam bı seferde en az 15 dene sızde görun:dilcikar:
gule gule gıy cnm mısafr ıcın bıle düşünuşsun masallah

azracım çok çoookkkk beğendim cicilerini.. güle güle giy. kızlar daha birsürü eksik var yaaa... napıcam ben? hiç bitmeyecekmiş gibi geliyooo... şu an almayı düşündüğüm o kadar çok şey var ki... sürekli hesap yaparak yaşıyorumm..

kızlar ısrarla sormam gereken bir şey var.. şu mutfak aletlerinden robot- mikser- blender- rondo işlerini ne yaptınıoz.. hepsini yapan robot mu iyidir, yoksa çırpıcı doğrayıcı hepsini ayrı ayrı mı alayım yaa?

esracm ben öğle saatlerınde bılıyom cunku sabah erken kalkcam falan demıstı

Tatlım bizim evde arçeliğin bir robotu var içinde bir sürü rende, hamur yoğurucu vs gibi aparatlar var biz hiç memnun değiliz. Hem çok yer kaplıyor. Hem de gereksiz bir sürü parça yüzünden robotu kullanmak bile istemiyoruz. O nedenle ben kendime Braunun bu setini aldım

Eklentiler

• $braun.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…