azracım çok çoookkkk beğendim cicilerini.. güle güle giy. kızlar daha birsürü eksik var yaaa... napıcam ben? hiç bitmeyecekmiş gibi geliyooo... şu an almayı düşündüğüm o kadar çok şey var ki... sürekli hesap yaparak yaşıyorumm..
kızlar ısrarla sormam gereken bir şey var.. şu mutfak aletlerinden robot- mikser- blender- rondo işlerini ne yaptınıoz.. hepsini yapan robot mu iyidir, yoksa çırpıcı doğrayıcı hepsini ayrı ayrı mı alayım yaa?
kızlar ısrarla sormam gereken bir şey var.. şu mutfak aletlerinden robot- mikser- blender- rondo işlerini ne yaptınıoz.. hepsini yapan robot mu iyidir, yoksa çırpıcı doğrayıcı hepsini ayrı ayrı mı alayım yaa?
arkadaşlar bunlarda benim son aldıklarım:lepi:
aynıyım hala
hatta yataktan çıkana kadar daha kötüydüm kahvaltı yaptım dha iyi oldum
o zaman diğer seçenek olan ayrı alma işlemine geçeceğim.. sulfatcım seninki gibi braunlara çok baktım vakumlulara.. ama bu şimdi tam olarak ne? yani bunu alırsam yanında mikser ve rondo da almam gerekecek değil mi? ya ben bu konuda cidden özürlüyüm.. arzumun soprano'su da çok makul görünüyo hepsi bi arada, uygun.. ama emin olamıyorum.. öyle her ay her sene alınan şeyler değiller, korkuyorum açıkçası.. bu yüzden ya braun ya da arçelik mi alsam diyorumm.. offf offff...
1-mikser
2-rondo
3-blender
bunlar lazım şimdi bize değil mi?
bacı camasr mak ıle bulasık mak alırken lal serıısnden ıkı urun aldım hedıye ee eksık kalırsa benımde ıcımde kalır bacım o bakımdan takım olsun benım beyaz esyalarım ınox ama onu lal alcm süper cunkum yakından elledımde:jeyyar:
ay öylesine yardımcı oldunuz ki anlatamam kızlar yaa... çokkkkkk çooooooookkkkkkk saolun..o zaman ben önümüzdeki maaşla braun vakumlu set almaya gidiyim m kaydirigubbakcemile5
bu arada ben çamaşır ve bulaşık makinemi beyaz aldım ama inoxlarda gözüm kaldı kızlar yaaa.. bulaşık beyazken fırın ve buzdolabı inox da komik olur.. mecburen diğerlerini de beyaz alıcmm :çok üzgünüm:
beyhan olsun cnm ne fark yaparkı benımkıler mağazada artık yenı bır ürün cıkmazsa ınox olarak kalcaklar belkı başka turlusu cıkarsa ne bılem altın bakır neyım onla değişrım modaya uymam lazım:roflol:
ben lal olanları cok sevdım zaten mağazada ne ıstersın hedıye dedıler hemen onu gordum asık oldum yoksa mokrodalga verceklerdı ben ankestra almak ıstedım ıcın ılerde nasılsa alırım dedım almadım lal aldım ıyıde ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?