Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım böyle fazla yer kaplamayan kombine bisey alabilirsin mutfak robotlari cok hantal oluyorlar ve temizlemesi sıkıntı oluyor ben arzumun soprana blender setinden almistim

Son düzenleme:

o kocaman şeyleri bend ehiç sevmiyorum.artık çok güzel blendırlar var.blendır ,doğrayıcı çırpıcı bir arada zaten.bi tek rende ayrı kalıyor.hepsi içinde istersen tam tezgah üstlük hepsi içinde modellerde var.sakın o en büyüklerinden alma derim ben

arkadaşlar bunlarda benim son aldıklarım:lepi:

hayırlı olsun güzelim bişey sorucam bu fritözmü yoksa birde çorba kaşığı tefalin var hangisi arasında kararsız kaldım ben off senin fikrin varmı bunu seçmen için?

aynıyım hala
hatta yataktan çıkana kadar daha kötüydüm kahvaltı yaptım dha iyi oldum

geçmiş olsun güzelim bol bol c vitamini hatta poşet çaylardan ıhlamur falan oluyor onlardanda iç

esrakaradeniz & bktb aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar kaydirigubbakcemile2

sulfat aynen bacı bende onu cok beğenıyom işte:asigim: braun bıde arcelık lal serısını alcam

Böcüğüm, tatlım niye 2 tane alıyorsun? Madem braunu alcan yeter işte kız! Benim beyaz eşylarım, su ısıtıcım ve ekmek kızartıcım inox. Ortada gözükecek olanlar bunlar. Bunu dolaba kalırcağım için de beyaz alıverdim. Ben biliyom sen tam takım olsun diye yapıyon kaydirigubbakcemile3

o zaman diğer seçenek olan ayrı alma işlemine geçeceğim.. sulfatcım seninki gibi braunlara çok baktım vakumlulara.. ama bu şimdi tam olarak ne? yani bunu alırsam yanında mikser ve rondo da almam gerekecek değil mi? ya ben bu konuda cidden özürlüyüm.. arzumun soprano'su da çok makul görünüyo hepsi bi arada, uygun.. ama emin olamıyorum.. öyle her ay her sene alınan şeyler değiller, korkuyorum açıkçası.. bu yüzden ya braun ya da arçelik mi alsam diyorumm.. offf offff...

Hayatım bunu alınca mikser ve rondo ekstra almana gerek yok. Çünkü bu zaten doğrayıcı, çırpıcı ve blenderdan oluşuyor. Yanında da 2 adet vakumlu saklama kabı var. Yiyecekleri taze tutmak için çok kullanışlı. Sadece bunu alman tüm işlerini yapman için yeterli. Ben bunu çok beğeniyordum zaten, bir arkadaşım da kullanıyor çok mennun o nedenle ilk tercihim braun oldu. Ama senin içine sinmiyorsa daha önce kullandığınız bir markayı alabilirsin?

sulfata katılıyorum tek tek almaktansa hepsi birarada ürünler tercih edilirse hem yer tutmaz hemde hepsi bir arada olur hemde ekstra masraf olmaz beyhan_teofan tek tek alırsan maliyeti yüksek gelebilir

bacı camasr mak ıle bulasık mak alırken lal serıısnden ıkı urun aldım hedıye ee eksık kalırsa benımde ıcımde kalır bacım o bakımdan takım olsun benım beyaz esyalarım ınox ama onu lal alcm süper cunkum yakından elledımde:jeyyar:

cnm benimde beyaz eşyalarım inox sadece çamaşır makinem beyaz ilk onu almıştı bnmki o beyaz dedi eşyaya ben gri dedim sonra gitti bana inox aldı aşkım bnm ya çok seviyorum onu ve bnm elektronik eşyalarımın bi kısmıda lal ve süper bence inoxa kırmızı çok cici olur eger onlarıda ben inox alsaydım mutfak daha soğuk olur die düşündüm çünkü bnmki onlarıda inox alalım demişti bende olmaz demiştim gördü kendide beğendi

ay öylesine yardımcı oldunuz ki anlatamam kızlar yaa... çokkkkkk çooooooookkkkkkk saolun..o zaman ben önümüzdeki maaşla braun vakumlu set almaya gidiyim m kaydirigubbakcemile5

bu arada ben çamaşır ve bulaşık makinemi beyaz aldım ama inoxlarda gözüm kaldı kızlar yaaa.. bulaşık beyazken fırın ve buzdolabı inox da komik olur.. mecburen diğerlerini de beyaz alıcmm :çok üzgünüm:

ay öylesine yardımcı oldunuz ki anlatamam kızlar yaa... çokkkkkk çooooooookkkkkkk saolun..o zaman ben önümüzdeki maaşla braun vakumlu set almaya gidiyim m kaydirigubbakcemile5

Ne demek canım, sen de sağol kaydirigubbakcemile5 Hepimiz çevreden ve burdan tavsiyelerle eşyalarımızı alıyoruz. Sonuçta herşeyi evlendikten sonra kullanıp esas fikirimiz o zaman söyleyebilceğiz. Umarım hiç birinde hayal kırıklığı yaratacak bir durumla karşılaşmayız, bi ton para döküyoruz çünkü

Güzelim aldığın yerle konış onları ver üstüne ne kadarsa taksite gir inox al böyle bişey teklif etme ihtimalin varsa bi konuş derim hani içinde kalmasın ben herkes içine sinen neyse onu alsın kullansın çok istiyorum bende keşke dememek için 3 yıldır bekliyorum ahhhh :asigim: ama 2010da evlenceğiz şükür ve borçsuz evlenmek en büyük hayalim :roflol:

beyhan olsun cnm ne fark yaparkı benımkıler mağazada artık yenı bır ürün cıkmazsa ınox olarak kalcaklar belkı başka turlusu cıkarsa ne bılem altın bakır neyım onla değişrım modaya uymam lazım:roflol:
ben lal olanları cok sevdım zaten mağazada ne ıstersın hedıye dedıler hemen onu gordum asık oldum yoksa mokrodalga verceklerdı ben ankestra almak ıstedım ıcın ılerde nasılsa alırım dedım almadım lal aldım ıyıde ettım

ayh hava çok kötü burda sabah kar yağdı öğlen güneş açtı şimdi gene kapadı ya ( daraldım ağlamak geldi niyeyse ............senağlama

efferin cnm iyi etmişsin : ))))) ikimizde lalciyizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…