Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay nerde bu 109 tl cnm

edda iğne oyası canım,duymuşsunuzdur gönenin iğne oyası meşhurdur,daha değişik model yapanlarda var ama ben bunu yapıorum şimdilik 10 tl'ye satıorum.
mandilincim sende saol canım:)

DarkAngel kullanıcısından alıntı

esmy canım gelinliğinin işlemeleri harika ayrıca çokda güzel oturmuş üstüne

TESEKKURLERCANM BENM

esmy gelinliğin çok güzel maşallah

Kızlar ya biri bana yardım etsin bende sunset pijamalardan almak istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç daha önce ayrıca sunset sitesine girince virüs alarmı veriyor.Bu sunsetleri ankarada alabileceğim bir yer yok mu ? Bilgisi olan yardım etsin lütfen...

edda iğne oyası canım,duymuşsunuzdur gönenin iğne oyası meşhurdur,daha değişik model yapanlarda var ama ben bunu yapıorum şimdilik 10 tl'ye satıorum.
mandilincim sende saol canım:)

canım annem bi kadına yaptırıyodu en son yatak odasımı neydi unuttum...
bi konişiyim akşam sana yarın bilgi vercem ok... yaptırmayı düşünüyorum bakim annem yaptırmışmı ne yaptırmış ona göre...
:teselli:

Korkmana gerek yok tatlım, burdan çok kişi alışveriş yaptı sunsetin sitesinden online olarak ama çok şükür başımıza bi iş gelmedi hihoyyyt, yani güvenebilirsin, en iyi kararı sen verirsin tabiki..
Bildiğim kadarıyla loya mağazalarında satılıyo

CNM COK SAGOL
YA BISEY OLMAZ BENDE YAPIYOM NETTEN IC IGIYM FELAN SORUN OLMADI BI ARA EKLIYIM BENDE ONLARDAN BOL BİŞEY YOKK :dilcikar:

kelebeklerin üzerinde inci var sedefli gibi parlak

çok güzel
mikro dalgayıda güle güle kullan

kızlarr bakın bunları ben yapıorum,isteyen olursa sipariş yapılır:)

ellerine sağlık

çeyizci kızlar nassınız bakam -tatlicadiarzu-

la böcük buluşma yaptınızmı -tatlicadiarzu-

dantel mi lazım benimkileri verim size -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

hoşşik :roflol:

ulus, çankaya, bakanlıklar, etlik, kavaklıdere, kızılay, ümitköyde mağazaları var canım

Şafak 58 Adana da asker kısa dönem? seninki? tertip miyiz yoksa kız :) [/QUOTE]

şafak 55 samsun 13 mayısta allah kısmet ederse burda

canım benimde bu sunsetler netten yaptığım ilk alışveriş idi (hatta tek cunku netten baska alışveriş yapmadım henuz) bircogumuz burdan alışveriş yaptık ve hıc bır sorunla karşılaşmadık, yani site guvenli. ama internetten alışveriş yaparken senin kullandığın bilgisayar ve ağın guvenliğide onemli. herhangi bir yerden girip yapma alışverişi. yinede emin olamıyorsan istersen düşük limitli bir kredi kartın varsa onunla yap alışverişini ben şahsen oyle yaptım.

Şafak 58 Adana da asker kısa dönem? seninki? tertip miyiz yoksa kız :)

şafak 55 samsun 13 mayısta allah kısmet ederse burda [/QUOTE]

Kızlar Allah kavuştursun bende Askerimi bekliyorum kısa dönem nişanlım Ağrı Doğubayazıtta şafak atarsa 56senağlama

şafak 55 samsun 13 mayısta allah kısmet ederse burda

Kızlar Allah kavuştursun bende Askerimi bekliyorum kısa dönem nişanlım Ağrı Doğubayazıtta şafak atarsa 56senağlama[/QUOTE]

herkesi Allah kavuştursun kızlar benim nişanlımda kısa donem asker veeee burda asker yani benimle aynı şehirde delikafadulden
gunler cabucak gecsin insallah ve sevdiklerinize kavusun hemen :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…