ay nerde bu 109 tl cnm
bende öle düşünerek üstüne gitmiyorum herşeyı alttan almaya calısıyorum
canım asker psikolojisi çok farklıdır. ben asker yolu beklemedim ama askere gitti kuzenlerim felan gerçekten psikolojileri çok bozuluyo bazen onun ordaki durumunu göz ardı etme canım, geldiğinde herşey çok başka olcak saten :içelim:
asker psikolojisini bana sorun :) nişanlım askerde
pınarcım havlularda dantellerde harika hepsi el emeği göz nuru iyi günlerde kullan canım
esmy canım gelinliğinin işlemeleri harika ayrıca çokda güzel oturmuş üstüne
ladybirddaisy çok güzeller hayırlı olsun canım
GLCNNN mikrodalganı çok uyguna almışsın hayırlı olsun canım
tşk ederim canım
edda iğne oyası canım,duymuşsunuzdur gönenin iğne oyası meşhurdur,daha değişik model yapanlarda var ama ben bunu yapıorum şimdilik 10 tl'ye satıorum.
mandilincim sende saol canım:)
esmy gelinliğin çok güzel maşallah
Kızlar ya biri bana yardım etsin bende sunset pijamalardan almak istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç daha önce ayrıca sunset sitesine girince virüs alarmı veriyor.Bu sunsetleri ankarada alabileceğim bir yer yok mu ? Bilgisi olan yardım etsin lütfen...
Kızlar ya biri bana yardım etsin bende sunset pijamalardan almak istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç daha önce ayrıca sunset sitesine girince virüs alarmı veriyor.Bu sunsetleri ankarada alabileceğim bir yer yok mu ? Bilgisi olan yardım etsin lütfen...
[B .!.:asker psikolojisini bana sorun :) nişanlım askerde[/B]
cnm senin nişanlı nerde asker we şafak kaç
CNM COK SAGOL
YA BISEY OLMAZ BENDE YAPIYOM NETTEN IC IGIYM FELAN SORUN OLMADI BI ARA EKLIYIM BENDE ONLARDAN BOL BİŞEY YOKK :dilcikar:
gülçin, güle güle kullan aldıklarını. mikrodalganın fiyatı çok iyiyimiş. .
tatlım tşk ederim, çalışan bayanlar için çok pratik her ne kadar sağlıksız olduğu söylense de
[B .!.:asker psikolojisini bana sorun :) nişanlım askerde[/B]
cnm senin nişanlı nerde asker we şafak kaç
Şafak 58Adana da asker kısa dönem? seninki? tertip miyiz yoksa kız :)
kelebeklerin üzerinde inci var sedefli gibi parlak
kızlarr bakın bunları ben yapıorum,isteyen olursa sipariş yapılır:)
çeyizci kızlar nassınız bakam -tatlicadiarzu-
la böcük buluşma yaptınızmı -tatlicadiarzu-
dantel mi lazım benimkileri verim size -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
,
Olsun şekercim onlardan olsun bol bol, lazım olur :jeyyar: Bi ara ekle de bizlere de fikir olur kaydirigubbakcemile2
Şafak 58Adana da asker kısa dönem? seninki? tertip miyiz yoksa kız :)
şafak 55 samsun 13 mayısta allah kısmet ederse burda
burcuozge buket esrakaradeniz de yok nerdeler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?