Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ladybirddaisy newresimlerini iyi günlerde kullan tatlım

esmy, ayyy bu bitmemiş hali bile çok ışıl ışıl, güzel bi gelin olacaksın canım

OYY INS CNAM HEPIMIZ GUZEL GELIN OLALAIMGUZEL KADERIMIZ OLSUN
EVET ÇANAKKALE SEHITLERI ICINDE ALLAH TAN rahmet dılıyoruz senağlama

geçenlerde eklemek isteyıpte kocaman çıkan :))) dikilmeyi bekleyen havlu dantellerimi ekleyim

bunlarda kolbastı yapan hayalet tuzlugum

bende pul işlemeli havlu yapıorum akşam eklicem bir tanesi bitti

şimdi de elimde dantel var havlu kenarı o da bitmek üzere onu da eklim modelini bitince

çok güzel olmuşş hepsi canım güle güle kullan

ladybırd cnm alttakını bayıldım cnm ya cok merak ettım turkuaz nasıl durur acep
kaça aldın cnm tek mı cıft kışılık mı
ı gunlerde kullan cnm

merhabalar kızlar,hepinizin cicileri hayırlı olsun,koltuk takımı alan arkadaşlar mutlu mesut otursun güzel evlerinin güzel salonlarında inşallah,Allah geride kalanlara da gelinlik provasına gidecek ve evine yerleşecek günlere ulaşmayı nasip etsin yerimseniben eminim gelinlik tamamen bittiğinde daha da muhteşem duracaktır esmy :)

ladybirddaisy
nevresim takımların çok neşeli ve çok cici,güle güle kullan tatlım.. saten takım nasıl da parlayarak kendini belli ediyor,çok şık..Bahsettiğin indirimli yerden aldın sanırım,fiyatlarını bizimle de paylaşırmısıınnn ? sositososito

ladybırd cnm alttakını bayıldım cnm ya cok merak ettım turkuaz nasıl durur acep
kaça aldın cnm tek mı cıft kışılık mı
ı gunlerde kullan cnm

Turkuaz ya aslında tam turkuaz değil, süt mavi gibi ama çok tatlı alt çarşafı, üstüde bunun yani eklediğimin yeşil ya benimkinin orası mavi, renkleri çok canlı süper bişi
192 tl canikom, len tabi çift kişilik delü herifi oturma odasına mı göndercem lülülülülülü

CİCİ YOK YA PARA KALMADI KIMSEDE delikafadulden
BEN SADECE GELINLIK PROVAMA HGGİİTM DUN DAHA TAM ORTAYA CIKMAMIS AMA RESIM CEKTIM YINEDE

iyi yaptın şeker
Allah nazardan saklasın

geçenlerde eklemek isteyıpte kocaman çıkan :))) dikilmeyi bekleyen havlu dantellerimi ekleyim

bunlarda kolbastı yapan hayalet tuzlugum

iyi günlerde kullan havluları ve kolbastı oynayan tuzluklarını :roflol:

Dün akşam Bakırköy Linens mağazaından aldığım saten pano nevresimlerim

iyi günlerde kullan

ikinci posta sunsetlerim geldi simdi :lepi:

gözün aydın

Serpim canikom çok teşekkürler böyle canlı renkli, parlak nevresimlere bayılıyorum zati enerji veriyo insana sanki :jeyyar:

Evet tatlım Bakırköy Huzur Mağazasının yanındaki Linens mağazasından aldım. Normalde birinin fiyatı 192 tl iken %50 indirimle ikisini 192 tl ye almış oldum kaydirigubbakcemile5

mini etek beni tek fark eden sen oldun (( tşk ederim cnm senınkılerıde beklıyorum

başıyazmalıkız önüme çıkanları senin için eklemeye çalışıyorum canım.
bak buda modaline

ayrıca unutmadan ipek mobilyadad bu tarz takım birkaç tane gördüm.ama resimleri kaydedemedim .bir bak orayada istersen

aKŞAam bende ordaydım kuşum ya aama benim beğendiklerimde yoktu.

Seninkilerde çok cücelmişşşşşş
sırnaşık şey

mısafr ıcın almışsındr belkı:dilcikar: dıe sordum

pınar emeklerıne sağlık cnm cok fazla yazamadım bugun patron varda gerı sayfalarda atlama yaptım sonradan gördum tatlım ı gunler kulan benımde var hayalet tuzlum :lepi:[/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…