ladybirddaisy newresimlerini iyi günlerde kullan tatlım
esmy, ayyy bu bitmemiş hali bile çok ışıl ışıl, güzel bi gelin olacaksın canım
canım cok guzelmis gule gule kullan nekadara aldın
ladybirddaisy newresimlerini iyi günlerde kullan tatlım
esmy, ayyy bu bitmemiş hali bile çok ışıl ışıl, güzel bi gelin olacaksın canım
ladybırd cnm alttakını bayıldım cnm ya cok merak ettım turkuaz nasıl durur acep
kaça aldın cnm tek mı cıft kışılık mı
ı gunlerde kullan cnm
CİCİ YOK YA PARA KALMADI KIMSEDE delikafadulden
BEN SADECE GELINLIK PROVAMA HGGİİTM DUN DAHA TAM ORTAYA CIKMAMIS AMA RESIM CEKTIM YINEDE
Dün akşam Bakırköy Linens mağazaından aldığım saten pano nevresimlerim
ikinci posta sunsetlerim geldi simdi :lepi:
merhabalar kızlar,hepinizin cicileri hayırlı olsun,koltuk takımı alan arkadaşlar mutlu mesut otursun güzel evlerinin güzel salonlarında inşallah,Allah geride kalanlara da gelinlik provasına gidecek ve evine yerleşecek günlere ulaşmayı nasip etsin yerimseniben eminim gelinlik tamamen bittiğinde daha da muhteşem duracaktır esmy :)
ladybirddaisy nevresim takımların çok neşeli ve çok cici,güle güle kullan tatlım.. saten takım nasıl da parlayarak kendini belli ediyor,çok şık..Bahsettiğin indirimli yerden aldın sanırım,fiyatlarını bizimle de paylaşırmısıınnn ? sositososito
ikinci posta sunsetlerim geldi simdi :lepi:
Serpim canikom çok teşekkürler böyle canlı renkli, parlak nevresimlere bayılıyorum zati enerji veriyo insana sanki :jeyyar:
Evet tatlım Bakırköy Huzur Mağazasının yanındaki Linens mağazasından aldım. Normalde birinin fiyatı 192 tl iken %50 indirimle ikisini 192 tl ye almış oldum kaydirigubbakcemile5
Turkuaz ya aslında tam turkuaz değil, süt mavi gibi ama çok tatlı alt çarşafı, üstüde bunun yani eklediğimin yeşil ya benimkinin orası mavi, renkleri çok canlı süper bişi
192 tl canikom, len tabi çift kişilik delü herifi oturma odasına mı göndercem lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?