Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gözün aydın şekercimm, bu arada geçmiş olsunn :1hug:
Hangilerini aldınn?

tesekkür ederim canım, aldıklarımın resimlerini koymak istiyorum aslında ama nasıl konacagını bir turlu ogrenemedim biraz tembelmiyim ne
ama anlatayım hepside betty boop, bir tanesi sarı olan kaprili kısa kollu takım, bir tanesi su beyaz olan ev elbisesi ( sanırım arkadaslar icini gosteriyor diye yazmıstı) bir tanesi de kırmızı ince askılı kaprili olan takım (hani onune iplerini fiyonk yapmıslar)
almayanlarada tavsiye ederim arkadaslar mesela o bahsettiğim sarı takım 14,92 Tl hemde kargo ucreti odemiyorsunuz ve bu fiyata oldukca kaliteli
daha oncede sunset ev giysileri altındaki ilk pijamayı almıstım altı mor ustu beyaz uzerine puantiyeleri olan onunde cıcekleri var hani, oda supermıs, cıcekler falan boyama degil yada cıkartma gıbı de degil ustelik penyeside super bence
biraz reklemmmı oldu ne sırnaşık şey

Son düzenleme:
delonghi marka mikro dalga fırınım carrefour dan aldım 109 TL, piyasada ki fiyatı 140-150 TL civarı

aKŞAam bende ordaydım kuşum ya aama benim beğendiklerimde yoktu.

Seninkilerde çok cücelmişşşşşş
sırnaşık şey

18:30 civarı ordaydım tatlım ben de, sen de o saatte orda isen 2 kız vardı tek renk beyaz nevresimlere bakıyolardı anneme dedim ki bunlar bizim kızlardan olabilir yoksa sen onlardan birimiydin?kaydirigubbakcemile2

pınarcım havlularda dantellerde harika hepsi el emeği göz nuru iyi günlerde kullan canım
esmy canım gelinliğinin işlemeleri harika ayrıca çokda güzel oturmuş üstüne
ladybirddaisy çok güzeller hayırlı olsun canım
GLCNNN mikrodalganı çok uyguna almışsın hayırlı olsun canım

ütü masamı da aldım geçe ngün EGE marka, kaliteli bisey olsu nistedim sağlam olsun diye özellikle seçtim, 69 TL

Hadi len misafir için saten panomu alıcam

Onlar için dökme nevresimlerden alıcam marketlerde satılan :roflol
:

gülçin, güle güle kullan aldıklarını. mikrodalganın fiyatı çok iyiyimiş. .

pıtırcık85, maşallh canım. ayy çok utandım ben hiç beceremem böle şeyleri

çeyizci kızlar nassınız bakam -tatlicadiarzu-

la böcük buluşma yaptınızmı -tatlicadiarzu-

dantel mi lazım benimkileri verim size -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

Sağol DarkAngelcım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…