BUNDAN ALMISTIM
bende yanında olmayı cok ıstıyorum canım
ısten ızın alabılırsem gıdıcem ıns.
yemyeshill ceyızlerın cok guzel gule gule kullan
Burcunun bahsettiği şef tony bıçak seti cnm arama motoruna yaz çıkıo
banyo setinede bayıldımm
Ben geldimmmm.Buralardayım canlarım ama keyfim yok. Herşeyi düşünmekten allak bullak oluyorum..
Kısss esmy o ne güzel şey öyle bayılıyorum bu tarz şeylere..
vayyy anasınaaaaa
erkeklik hormonu salgılayan ağzının suyu akmış smiley
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
offff, DarkAngel, eftalyaa, GLCNNN, teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2
bir de arkadaşlar nehir ya da imran çatal kaşık takımını kullanan ya da bilen var mı?
bu iki modeli arasında kaldım sizce hangisi güzel ve bu marka nasıldır?
ben sade olandan yanayım ama herkes çeyiz şeyi bu en azından şekli deseni olsun diyorkafamçokkarıştı
ikiside cok guzel canım, benim tencerelerim falan hep kırmızı oldugu için kırmızıyı alırdım ama siyahda enaz onun kadar guzel. sordugun bıcaklar şef tony'mi acaba?
annem kullanıo gayette memnun 2.cisini birisi daha koymuştu resmini bence 2.si daha güzelloffff, DarkAngel, eftalyaa, GLCNNN, teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2
bir de arkadaşlar nehir ya da imran çatal kaşık takımını kullanan ya da bilen var mı?
bu iki modeli arasında kaldım sizce hangisi güzel ve bu marka nasıldır?
ben sade olandan yanayım ama herkes çeyiz şeyi bu en azından şekli deseni olsun diyorkafamçokkarıştı
annem kullanıo gayette memnun 2.cisini birisi daha koymuştu resmini bence 2.si daha güzell
ama cnm aksm evde cekcem resımlerıyaaa
aslında dergıden sectıgım model daha susluydu ama kızaynısnı beceremıycek heralde
canım ikiside güzelmiş ama benim aklım kırmızıda.
Nerden buldun bana adresini yollayabilir misin ? a.s.
bide buı var
kazıklanmısım yaaa
yemyeshill, güle güle kullan çeyizlerini. newresim takımını renkleri çok hoş. ikincisi örgü battaniyemi canım öyleyyse ne kadara aldın?
Ayrıca ikinci çatal-bıçak takımı daha güzel bence .
[.
Dün akşam Bakırköy Linens mağazaından aldığım saten pano nevresimlerim
Benimki bunun turkuaz olanı renkleri daha canlı
[
ya eklıyım ama baya sansurlemem lazım bısey anlasılmaz ama eklıyorum
henuz dıkısı felan olmadı uzerımde tehellı bıırde etegı bıtmedı
bide sıskı cıkmısım
esmycim daha ilk provan olmasina ragmen baya bi modeli ortaya cikmis cok güzel gozukuyor islemeleri canım yaaa ben daha halen model dusunuyorum
kıslar aldıklarınızı güle güle kullanın... koltuklar çok güzelmiş ama beyaz çok cesaret ister, ben cesaret edipde alamazdım...
şu sunsetlerden bi ben alamadım sanırsam.. çok istiyorumda kargoyla gelince annemle limoni olcaz... azcık daha beklese iyi olur sanırm :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?