aKŞAam bende ordaydım kuşum ya aama benim beğendiklerimde yoktu.
Seninkilerde çok cücelmişşşşşş sırnaşık şey
tesekkür ederim canım, aldıklarımın resimlerini koymak istiyorum aslında ama nasıl konacagını bir turlu ogrenemedimbiraz tembelmiyim ne
ama anlatayım hepside betty boop, bir tanesi sarı olan kaprili kısa kollu takım, bir tanesi su beyaz olan ev elbisesi ( sanırım arkadaslar icini gosteriyor diye yazmıstı) bir tanesi de kırmızı ince askılı kaprili olan takım (hani onune iplerini fiyonk yapmıslar)
almayanlarada tavsiye ederim arkadaslar mesela o bahsettiğim sarı takım 14,92 Tl hemde kargo ucreti odemiyorsunuz ve bu fiyata oldukca kaliteli
daha oncede sunset ev giysileri altındaki ilk pijamayı almıstım altı mor ustu beyaz uzerine puantiyeleri olan onunde cıcekleri var hani, oda supermıs, cıcekler falan boyama degil yada cıkartma gıbı de degil ustelik penyeside super bence
biraz reklemmmı oldu ne sırnaşık şey
ladybirddaisy canım nevresim takimların çok güzeller güle güle kullan tatlimm
pinarcim havlularin çok cicilerr
canim reklam yapilcak kadar var ama değilmi? güle güle kullan yeni pijilerini tatlimmm
maşallah hepınız harıka şeylr almışınız gene:asigim: bayıldım
bu arada ben sarev nevresımlerıne aıt bı sıte buldum kargo bedava ve 120ıle 180 ytl arasında nevresım fıyatları banada cok yakın satan yer tekstılkentte ulaşmak ısteyenler bana özel msj atarsa bende onlara adresı yollarım :1closedeyes:
kizlar bu magaza aksam kaca kadar acıktır acep? 7.30-8.00 gibi acik olurmu bilen varmi
esmy gelinliğin çok güzel maşallah
Kızlar ya biri bana yardım etsin bende sunset pijamalardan almak istiyorum ama netten alışveriş yapmadım hiç daha önce ayrıca sunset sitesine girince virüs alarmı veriyor.Bu sunsetleri ankarada alabileceğim bir yer yok mu ? Bilgisi olan yardım etsin lütfen...
oveg, çok ilginç , bende de öyle bir sıkıntı var, iş yerindeki bilgisayarımda lisanslı bir koruma programı var ve uyarı çıkarmıyor ancak evdeki bilgisayarımda free avast kurulu o da siteye girmeme izin vermiyor. Ben iş yerinden vereceğim o yüzden siparişimi. Bence sen de başka bir bilgisayardan verebilirsin. Sunset kıytırık bir firma değil bildiğim kadarıyla ve burdaki arkadaşlar da sorunsuz yaptılarsa alışverişlerini bir sorun olmaz umarım :)) bende tırsmıştım ilk açmaya çalıştığımda delikafaduldenCevaplar için teşekkürler kızlar ama ben korktuğum için değilde avast yüklü bilgisayarda sunset sitesine girince alarm verip siteye girmemi engelliyor virüs var diye ondan giremiyorum.
Off senin dediğin mantıklı bende olmasa düşük limitli kredi kartımla yaparım ne olur ne olmaz diye ama bir girebilsem
laydbird loya mağazalarına bakıyım teşekkürler..
aaa benim nihalem, güle güle kullan GLCNNN :1hug:
Yemyeşil, ben ikisini de yakından görmüş biri olarak söylüyorum ikisi de çok güzeller. Ama ben ilkini çok daha fazla beğeniyorum. Ama ikincisi daha sade olan da çok şık.. Hangisini seçersen seç, çok güzel olacak, sen de güle güle kullanırsın inş güzel sofralarda ağız tadıylaa:1hug:bir de arkadaşlar nehir ya da imran çatal kaşık takımını kullanan ya da bilen var mı?
bu iki modeli arasında kaldım sizce hangisi güzel ve bu marka nasıldır?
ben sade olandan yanayım ama herkes çeyiz şeyi bu en azından şekli deseni olsun diyorkafamçokkarıştı
kizlar bu magaza aksam kaca kadar acıktır acep? 7.30-8.00 gibi acik olurmu bilen varmi
anaaaaa benimde babam erzincanlı.kemaliye eğin den. vayyyy hemşerilerim benimmmmm kaydirigubbakcemile2
Kuşum ben 5,30 gibi ordaydımmbilemiycem ama heralde 7 ye kadar açıktır tatlım. Tlini bulup sorabilirsin istersen vereyim sana teli özelden
Ayy içim daraldı bugün ne işe ne e buraya konsantre olabildim.
way torpak sendemii kaydirigubbakcemile5 biz iliçtenmisiz hos ben her iki yeride gormedim ama kemaliye ile egini duydum
[
bunlar da benim takımım ilk kez buraya bişeyler gönderiyorum hep bakıyordum bugün gaza geldim nasıllar sizce?
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni oldum bu başlık süper bende evlilik hazırlığı yapıyorum ama henüz pek birşeyim yok sizinkileri görünce çok almak istedim bende bu arada sizinkiler çok güzel hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşallah[/QUOTE
hoşgeldın cnm senındeolur cıcılerın zamanlaaakaydirigubbakcemile5
bide buı var
kazıklanmısım yaaa
baktigin yerin adresini özelden banada atabilirmisin esmycim
ladybirddaisy canım nevresim takimların çok güzeller güle güle kullan tatlimm
pinarcim havlularin çok cicilerr
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni oldum bu başlık süper bende evlilik hazırlığı yapıyorum ama henüz pek birşeyim yok sizinkileri görünce çok almak istedim bende bu arada sizinkiler çok güzel hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?