Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canim reklam yapilcak kadar var ama değilmi? güle güle kullan yeni pijilerini tatlimmm

canim reklam yapilcak kadar var ama değilmi? güle güle kullan yeni pijilerini tatlimmm

evet canım gercekten var. tesekkur ederim hep birlikte gule gule kullanalım. dusunsenize 2009 gelinlerinin buyuk bir kısmının evinde geceleri sunset pijamalrı olcak hatta bırcogumuz aynısını giyiyor olacagız delikafadulden

merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni oldum bu başlık süper bende evlilik hazırlığı yapıyorum ama henüz pek birşeyim yok sizinkileri görünce çok almak istedim bende bu arada sizinkiler çok güzel hepiniz güle güle iyi günlerde kullanın inşallah

oveg, çok ilginç , bende de öyle bir sıkıntı var, iş yerindeki bilgisayarımda lisanslı bir koruma programı var ve uyarı çıkarmıyor ancak evdeki bilgisayarımda free avast kurulu o da siteye girmeme izin vermiyor. Ben iş yerinden vereceğim o yüzden siparişimi. Bence sen de başka bir bilgisayardan verebilirsin. Sunset kıytırık bir firma değil bildiğim kadarıyla ve burdaki arkadaşlar da sorunsuz yaptılarsa alışverişlerini bir sorun olmaz umarım :)) bende tırsmıştım ilk açmaya çalıştığımda delikafadulden

bunlarda silikon nihale ankara ya gittiğimde aldım 2 hafta önce sosyete pazarından,çok şirinler

aaa benim nihalem, güle güle kullan GLCNNN :1hug:

Yemyeşil, ben ikisini de yakından görmüş biri olarak söylüyorum ikisi de çok güzeller. Ama ben ilkini çok daha fazla beğeniyorum. Ama ikincisi daha sade olan da çok şık.. Hangisini seçersen seç, çok güzel olacak, sen de güle güle kullanırsın inş güzel sofralarda ağız tadıylaa:1hug:

kizlar bu magaza aksam kaca kadar acıktır acep? 7.30-8.00 gibi acik olurmu bilen varmi

Kuşum ben 5,30 gibi ordaydımmbilemiycem ama heralde 7 ye kadar açıktır tatlım. Tlini bulup sorabilirsin istersen vereyim sana teli özelden

Ayy içim daraldı bugün ne işe ne e buraya konsantre olabildim
.

anaaaaa benimde babam erzincanlı.kemaliye eğin den. vayyyy hemşerilerim benimmmmm kaydirigubbakcemile2

way torpak sendemii kaydirigubbakcemile5 biz iliçtenmisiz hos ben her iki yeride gormedim ama kemaliye ile egini duydum

Kuşum ben 5,30 gibi ordaydımmbilemiycem ama heralde 7 ye kadar açıktır tatlım. Tlini bulup sorabilirsin istersen vereyim sana teli özelden

Ayy içim daraldı bugün ne işe ne e buraya konsantre olabildim
.

saol tatlim telini bana ozelden atarsan cok memnun olurum a.s.

h geldın cnm senın cıcılerın resmınıde beklıyoruza.s.

off anlatam sana resmın ustune gel sağ tıkla ÖZELLIKLERDEN url adresını kopyala buraya gel sarı kutu var(resım ekle dıo)orda cıkan http yazısını sıl yapıstr yap anlamadysan gene anlatım:lepi: olmadı eklemeye calıs ben duzeltırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…