Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offf hemde süper olmuş cnm ı gunlerde kullan cok guzell
hılalce cok tatlı bı renk yakından gordum süper mutlu gunlerde kullan

4 kere aradı açmadım. 5. arayışında açtım, soğuk konuştum. ardından mesaj attım ve ayrılmak istediğimi söyledim (((((((((( cevap vermedi daha

offf hemde süper olmuş cnm ı gunlerde kullan cok guzell
hılalce cok tatlı bı renk yakından gordum süper mutlu gunlerde kullan

canım ya peki kendi çektiğimiz resimleri nasıl yukluyoruz bilgisayardan buraya?
simdi yok cekilmis resimler hali hazırda ama anneme yakalanmadan ve ortalığı cok dağıtmadan cekebilirsem bikac sey koymak istiyorum ilerleyen gunlerde

4 kere aradı açmadım. 5. arayışında açtım, soğuk konuştum. ardından mesaj attım ve ayrılmak istediğimi söyledim (((((((((( cevap vermedi daha

Allaaah kuşum yaa, ne oluoz bugün kimsenin keyfi yok.

ya sizin doğaldır streslisniz şimdi ama abartmayın be bitanem bu kadar yaaaa nasılsa barışcaksınız üzmeye gerek var mı birbirinizi?

pasminacım sen bana resim yüklemeyi söle bende sana özdilek oldunu ve ne kadara aldığımı bilmediğimi ablamın hediyesi olduğunu söylimmm

ya canım konuyu bilmediğim için bişi diyemem ama bence 2 kere düşünmek lazım böyle şeyleri:çok üzgünüm:

HAYATIM ya olur mu öle sey lutfen ıyı düşün tatlım daha senle komşu olcaz yaa

hılalce son kalplı olan benımkının aynısı tatlım kaça aldın days ın colourstan
ı gunlerde kullan hepsı super cnm

canım ya oluyor boyle seyler bizde okadar cok kavga ediyoruzki
biz nisandan sonra bir kavgamızda yuzukleri bile cıkardık :çok üzgünüm: ama sonra hersey yoluna giriyor. birazcık sakinlesmeye ihtiyacı oluyor insanın. sinirle sakın birbirinize birseyler soylemeyin, sonradan cok kotu oluyor gercekten ve pisman oluyor insan. bu surecler gercekten zorlu ve sıkıntılı ama bi atlatılınca eminimki hersey cok guzel olacak, birbirinize sıkıca sarılın bu donemde canım ya inşallah hemencecik geçer :teselli:

[I]off ımageshack yaz google sonra gözattan seç resmını sonra host ıt tıkla bekle
sonra resım cıkcak ordan show yazıyo altta ona tıkla resmı gorunce aynen devam et
yanı özellıklerden url kopyala buraya yapıstr tatlım[/I]
patron var cnm anlamadysan tekrar anlatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…