Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıslar beğendiğinize çok sewindima.s. hepinize teşekkür ederimm :1hug:daha bikaç tane daha var onlarıda bulursam resimlerini eklerim

pasminacım sen bana resim yüklemeyi söle bende sana özdilek oldunu ve ne kadara aldığımı bilmediğimi ablamın hediyesi olduğunu söylimmm

Bitaencim iyi günlerde kullan hepsini pikene bayıldım zaten.

Şimdi senin için kalpli olanı ekledim neasıl yaptığıma gelince;

IMAGE-SHACK adresinin sağ kımında forum diye bir kutu var adres yazıo hani onu kopyaladım bizde sarı dağlı kutuya http sini silerek yapıştırdım canımcım.

Karışıksa tekrar anlatırımm....

cok tesekkur ederim canım sanırım anladım artık resimleri çekip yüklemek istedigimde goreceğiz ne kadar basaılıyım bu konuda naniknanik

Şenizpashmina öpüyorum seniiiiiiiiiii ben de en kısa sürede ablamı arayıp sorcam fiyatını:teytey: böcükcüm ben baktımda senin çeyizlerine nerdeyse aynı gibi yawwwwkaydirigubbakcemile3 zevkler aynı galiba ben onu 65 e aldım sen kaça aldınnnn:1hug:

tek nevresim takımımın resmini de koyayım bari (e resim eklemeyi yeni ögrendik tadını cıkaralım dimi )

insallah evlenene kadar sayıları çogalır

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaptım bendee çok mutlu oldum kıslar çok sağolunnnnŞeniz:teytey::teytey::teytey:

4 kere aradı açmadım. 5. arayışında açtım, soğuk konuştum. ardından mesaj attım ve ayrılmak istediğimi söyledim (((((((((( cevap vermedi daha

geçişi okuyordum bir sürü insana yorum yapacaktım ama senin yazını görüne şok oldum
vede çok üzüldüm canım :çok üzgünüm:
daha meseleyi okumadım yazdıysanda... biraz baştan biraz sondan okudum çünkü...
mevzuyu bilmyorum ama asla blöf olsun diye onu denemek için ayrılık kelimesini alma ağzına
bak bizim birbirimize verdiğimiz bir söz ver aşkımla.
bana demişti ki...
burcu şakasına bile olsa espiri içinde bile ayrılık kelimesi geçmeyecek...
bir insanın ağzından söz bir kere çıkar. düşünüp taşınıp söylemeliyiz.
Ayrılık kelimesi çıkıyorsa ağızdan o iş bitmiştir dedi...
o yüzden balım lütfen geri dönüşü olmayan bir yol değilse sudan bir sebepse yine söylüyorum anlattıysan bilmiyorum küçük şeyler için ayrılığı dile getirme. laçka olmasın bazı şeyler. şimi oda sinirlidir. muhtemelen de düzelirsiniz ama birbirinizi yıpratmayın ne olurr... :teselli:

damat bey ıcın kızlar 110 tl

bu arada off un sayesınde pcdeki resmı eklemeyı ogrendım ehehehe :dilcikar:

Kızlarrr burcuözge bugün yine yok ya bu kız nerde, bugün yeni aldıgı cicileri koyucaktııı klava:

haklısın bebişim geldim işte dışardan koştur koştur sizin içinn :1hug:
ama Hayatı arkadaşımın moreli bozulmuş benimde içimeki resim ekleme hevesi kaçtı vallahi :sm_confused:
yarına kadar beni affedebilir misiniza.s.

esmy eklerken ımagesten eklıyorsan boyutu tıklamayı unutma 320/240 normal olan boyut

hılalce ben 4 tane toplu aldım cnm sanırsam 60 tl ama ındırmde vardı bazı urunlerde ışte o urunler hangılerı bılmıyorum

off hadı bakem ekle cnm ceyıslerını

4 kere aradı açmadım. 5. arayışında açtım, soğuk konuştum. ardından mesaj attım ve ayrılmak istediğimi söyledim (((((((((( cevap vermedi daha

seni tanımıyorum, bu konuda yorum yapmaya hakkım varmı bilmiyorum,
ama okuyunca yazdığını çok üzüldüm tutamadım kendimi...konuyu bilmiyorum belki %100 sen haklısın.
ama ne olursa olsun, bi kez daha düşün ayrılık bu kadar basit olmamalı
ve Burcuözge nin bu konudaki söylediğine aynen katılıyorum ...
yazının altındaki evlilik takivimine ve orda yazdığın cümleye bak..bi kez daha oku...

resim eklemeyi deneyeyim bakalım bi olacakmı?

ay oldu gercekten de bunlar benim catal kasıklarım

hayırlı olsun güle güle kullan çok şık bir tercih etmişsin

esmy , hilalce ve aklımda ismi kalmayan kızlar hepiniz aldığınız eşyaları güle güle kullanın

hayatım
burcuözge dogru soyluyor, konu nedir bilmiyoruz ama eger hayati derecede ciddi birsey degilse lutfen uzmeyın birbirinizi, birbirinize siz lazımsınız. sakın bizi yanlış anlama konuyu bilmeden konustugumuzu dusunme, kavga ettigimiz zaman bende kendime hakim olamıyorum sinirle birsuru sey soyluyorum ama sonra cok pisman oluyorum. eger bu konu sizin ayrılmanıza neden olacak kadar ciddi degil ise gercekten, uzatmayın uzatmamaya calısın. ama tabiki konuyu bilmiyoruz belkide cok ciddi ve hayati bir konu yolunuza devam etmenize engel birsey bilemiyorum. ama lutfen kendinizide birbirinize de zaman tanıyın ve biraz sakınlesince konusun tartısın konuyu. umarım en kısa zamanda hersey hallolur :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…