Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayhhh ne demek zür olurmu bizlerde sana yardımcı olmakdn mutluluk duyarız tüm duam sizinle inşallah sabaha değil akşam biraz daha ilerleyince arar ve konuşursunuz ve barışırsınız çünkü siz artık ciddi boyutta ilerliyorsunuz güzelim ev bile alınmış Allah her zmn size hayırlısını ve huzurlu bir yuva kurmanızı nasip etsin güzelim üzülme git elini yüzü yıka yada bi duş al bakim rahatla güzel hayaller kur bence ve kötü ne varsa sil gitsin aklından..........

anammmmmm bu hayatım arkadaş napmış böyle yaaaaaaaaaa. canım böyle ayrılık mesajı yazdığını okumamıştım.şok oldum.neden böylr bişey yaptın ? nedir sorun ? aşılmayacak bişeymi ?yani sorunu bilmeden bi yorum yapmak saçma olacak ama iyi düşündünmü güzelim.

anladım canım ugraştırıcı bir is aslında ama insan bunu sevgilisiyle yaparken belki okadar sıkılmaz, benimde keske biraz belli olsada ben hepsini tek basıma gecirsem taksam biseyler yapsam

offf cum oldukça klas bir çatal bicak takimina sahipsin tatlim güle güle kullan

tesekkur ederim canım, hepimiz esyalarımızı gule gule kullanalım

canım şimdilik çalışmıyorumda... çok kısa bir süre sonra işe başlıcam... eğer beklediğim gibi olursa kimse görmes aldıklarımı :jeyyar: çok kötüyüm kaydirigubbakcemile3
bende senin kadar kotuyum canım, aldıklarımı is yerinde tutuyorum bir sure eve sonra yavas yavas goturuyorum ama benim aldıklarım genelde kıyafet oluyor ceyiz degil

Bugün keyfim yoktu stresli ve kötü yorucu bir gündü. Topiğe bakayım dedim ne olmuş bugün burası böyle. Kimsede keyif yok, hayatım senin için tabiki yine ve her zaman dua ederiz, herşey yoluna girer umarım

Bu arada herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın. Pashmina tatlım o pike takımının aynısını geçtiğimiz haftalarda özdilekten aldım canım, 69 ytl. Bilgine...

_HaYaTiM_ , yazdıklarını yeni okudum :1shok:

inşallah tüm sorunlarınız en kısa zamanda düzelir....

isimlerini tek tek sayamadığım kardeşlerim lütfen aşkınızla fazlaca tartışmayın yaf.... kendim kadar üzülüyorum.. lütfen herkes barışsın :1closedeyes:

ve offcum... zaten çeyizlik bişi alamam... annecim çiğ çiğ yer beni senağlama sanki evleniyomuş gibi çeyiz alıyor, sonrada kimseyi istemiyor der bin pişman eder... ufak tefek bazı şeyleri alıyorum normaldede kullanabilceğim şeyleri... işte bunların içine en çok kıyafetler giriyo kaydirigubbakcemile2

düdüklü bile aynı
ay çok mutlu oldummm
evet canım ınşalah
off sen ankara da nerdesın
çankaya da mı

ben cıkayım
dua edıyorumm sbh mutlu olarak gelsın herkes
HAYATIM la komşu olcaz daha evlerımız cok yakın olcak sarma yapcaz daha bence kesın barışırlar

bende hakkım olandan vazgecerım gene cunku hakkı bılen bı ınsan deıl benım yada baskasının hakkını yemesı zevk verıyo ona oyuzden allah bılıyor dıyorum

ben de canım ayrancıdayım
ay ne güzel yakınmışız da bız de ankaradakıler olarak mı toplansak ne yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…