Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yemyeshill

Düdüklü hariç benim setlerimin aynısı. Ben düdüklüyü mona denenden aldım. GÜle güle kullan yerimseniben

Davetiyelerin çok hoş olmuş hihoyyyt bende tupper siparişi vermiştim bu kadar çabuk düşünmüyordum ama Burcu alacağın olsun kaydirigubbakcemile3 100 tl tuttu yarın gelecek inşallah eklerim.Dedimki burcuya hediye göndermişisniz bende istiyorum dedim :roflol: Süpriz olacak hediye bakalım ne :sm_cool:

Maşallahh maşallah dolmuş yine burası oku oku bu saatte anca biterebildim :) uykuda tutmadı..:bbo:
Alıntı yapmıştım fakat netim gidince poff hepsi gitti kafamçokkarıştı
Herkes aldıklarını güle güle iyi günlerde kullansın.

Aklımda kalanlar
eccu,esmy koltuklarınız çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.:Saruboceq:
off senin çeyizler çok güzel iyi günlerde kullan.yerimseniben
hilalce hoşgeldin senin cicişleride gördüm iyi günlerde kullan yerimseniben

Arsima bişe dicem ama kızma benim beğendiğim davetiyeyi beğenmişin yinem kaydirigubbakcemile3 bence süperr :lepi:
Glcn senin eklediklerinde süper bacım hangi markanın davetiyeleri :uhm:
Hayatım yaa çok üzüldüm bacım yaa lütfen iiyice düşün nişan atmak kolay bişi değildir.Seviyosan sonuna kadar git derim canımcım inşallah :Saruboceq:Bugün herşey yolunda ve çok güzel gider evini düzmeye devam edersin hadi ama mobilyalarınada bakıcaz daaha yerimseniben
böcükcüm sende üzülme her iş yerinde böyle şeyler vardır.Ben 3 sene gece 12 lere kadar çalıştığımı biliyorum ama ne mesai nede bişe hiç bişe görmedim.Sonra taktılar sepeti koluma herkes kendi yoluna üzülme canım herşeyin hayırlısı :teselli:

Arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar.Unuttuklarım varsa affola

Dün benim doğum günümdü gelen hediyelerim :jeyyar:
Saat,tuzluklar,magnet ve mumlar nişanlımın hediyesi :asigim:
Tost makinası anneciğimin hediyesi
:CüvCüv:

eudo bacım gecmıs doğum gunun kutlu olsun Şeniz allah sağlık ve huzur versın cnm benım nıce yıllara sevdıkleıne ınsallah

gunaydın kızlar

off cnm bornoz takımın dahıl k.valıdenın aldığı gecelık ve tüm ceyıslerını huzurlu gunlerde kullan cnmcım

başıyazmalıkız cnm cok guzel bu tarz davetıyelere bayılıyorum hayrlı olsun

pashıma serp allah herkesı ı ınsanlarla karşılastırsın bugun moralım daha ıyı anlattım durumu bana ddı sana avans verırım lafa bakar mısın ya hakkımı deıl ama avans verırmış
HAYATIM nasıl acaba bugun davete gıtmıyorum cunku hayatım yollamıstı bana o davetıyelerı o uzgun ıken gtmek gelmeıyo içimden

hılalce sıyahlı olandan burcununda var bayıldım cok tatlı ya bu gıdısle sız benım kanıma gırceksınız ı gunlerde kullan gecelıklerını ortadakı beyaz olandan ablamın vardı cok guzel gercekten

bu arada beğendiğiniz için teşekkür edderim kızlar ama siyah olan gerçekden çok hoşuma gitti özellikle insanın fiziğini çok düzgün gösteriyo önemli olanda o deilmi ama delikafadulden

bende çok beğendim eğer netten aldıysan özelden adresini rica ediyorum,
bir de fiyatı nedir?

canım güle güle giy inşAllah..
ben de loya mağazasın da gördüm bu takımları 20 tl civarıydı sen kaça aldın canım netten?

net adresi var mı?

davetiyen çok şirinmiş,iki yıl önce kuzenim de aynı davetiyeyi yaptırmıştı,herkes beğenmişti

tşk ederim beğenin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…