Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nerden aldın satenlerını
çok güzelmişşşşşş :)

kayınvalidem nişan bohçasında getirmişti canım, oldukca kaliteli gorunuyor markası barina'ydı. aslında bir tanede aynı markanın lila renkte takımını almış ama onun resmini bulamadım netten.oda cok guzel üç parca bi takım iç çamaşırları (sütyen ve alt ) ve kısa askılı bir gecelikten olusuyor dantelli falan

önce benim davetiyemi ekliym :)

davetiyen çok şirinmiş,iki yıl önce kuzenim de aynı davetiyeyi yaptırmıştı,herkes beğenmişti
arşimacım senin de ilk gösterdiğin davetiyeye bayıldım,ben de öyle birşey istiyorum,hem klasik hem sade hem şık,çok başarılı bir seçim
uğurböcüğü, şu an burada değilsin sanırım ama duruma çok üzüldüm.İşyerleri artık krizi de iyice sömürmeye başladılar.Krizi kimse inkar etmiyor ama bu kadar da çalışanına saygısızlık olmaz artık.Bu zihniyetle hiçbirşey aşabileceklerini zannetmiyorum.Çalışanını hoş tut ki zevkle çalışsın,sen de para kazan zaman kaybetme di mi ama.Bence kendisinden kesmeyip senden kestiyse ve mesailerini dahi görmüyorlarsa güzel bir üslupla durumu izah etmeli ve hakkını aramalısın.
ve hayatım, en çok da senin olayına içim cız etti.Burada mutluluklarımızı,telaşlarımızı olduğu kadar dertlerimizi de paylaşıyoruz.Sık yazmasam da uzaktan takip ediyorum.Evliliğe yakın tüm çiftlerde gerginlik hat safhaya ulaşıyor.Ailelerdi,eşyalardı,maddi sorunlardı,bir sürü problem oluyor.Konu nedir bilmiyoruz tabii ki ama umarım en kısa sürede çözümü bulursunuz.İnşallah kafanızı toparlayıp biraraya gelir konuşursunuz.Konuşmadan bu tarz problemleri çözmek çok zor çünkü.Hayırlısıyla iyi haberlerini duyacağımızı ümit ediyorum.

offff bornoz setin kesinlikle mükemmelsengözlerimebaksanab
acele edip başka bir set aldığıma pişman oldum,nasıl kaçırmmışım bu takımıÇok üzgünüm çoookçok mu kıskancım neyim :)))
şaka bir yana güle güle kullanın kocacııgııınnla takımlarınızı

[/URL][/IMG][/IMG]

BUNLARDA BENim nbb lerim netten çok uyguna aldım

kızlar size bişey sorcam.bu tarz geceliklerin göğüsleri süngerli olanından istiyorum.onlardan hangi markada var.umarım dediğimi anlamışsınızdır.sütyen gibi olacak yani göğüs kısmı.benim gögüslerim küçük olduğu için bunlar doldurmuyo ancak sütyen gibisi olursa güzel durur.

bu arada beğendiğiniz için teşekkür edderim kızlar ama siyah olan gerçekden çok hoşuma gitti özellikle insanın fiziğini çok düzgün gösteriyo önemli olanda o deilmi ama delikafadulden

ozdilegin olmasi lazim pashminacim

Saolasın canımcım :1hug:

Bu arada herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın. Pashmina tatlım o pike takımının aynısını geçtiğimiz haftalarda özdilekten aldım canım, 69 ytl. Bilgine...
COLOR="Red"]Saolasın canımcım[/COLOR] :1hug:

Uğur böceği sorma bizde measai yapıoz ve bir gram fazla para almıoz ve bu sene zam da yok üstelikte bizi fazla etkilemedi bence. Patronlarımı allaha havale ediyorum sende öyle yap canım anca sakinleşio insan ilahi adalet şaşmaz....

kızlar bisey daha ekleyeyim buda 6 parca saten gecelik takımım

sortlu falan oluyorya onlardan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…