Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de canım ayrancıdayım
ay ne güzel yakınmışız da bız de ankaradakıler olarak mı toplansak ne yapsak

cok sevindim canım ya, kızlar hep istanbuldan bir yerleri yazıp duruyor ucuz ucuz birseyler olan, ankaradan da birilerinin olması super yani delikafadulden

Bende varıııııııım bıcırlar :içelim:

kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae

buda aldıgım stıcker

eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, hediyelerinde çok güzel.
gülçin, birinci battaniye daha güzel bence
esmy, sticker çook yakışmış canım .

kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae

buda aldıgım stıcker

Çok güzel olmuş canım ya mutlulukla bir ömür inşallah.. bende yatağımın üstüne sticer düşünüyorum çok güzel dormuşkaydirigubbakcemile5

günaydın çeyizci güselleri
puslu , sisli ve karlı bir hava var bu gün
bahar da kış geri geldi
mutlu günler herkese :))

eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, hediyelerinde çok güzel.

esmy, sticker çook yakışmış canım .

Çok güzel olmuş canım ya mutlulukla bir ömür inşallah.. bende yatağımın üstüne sticer düşünüyorum çok güzel dormuşkaydirigubbakcemile5

cnm şimdi karışık olarak ama iyice yerleşince kharika durur. ya bu stickerlar duvardan sökülünce izi kalırmı nasıl yapışıo? yani şimdi biz kirada oturcaz elalemin duvarlarını mahvetmiyeyim

tesekkurler kızlar
bktbb bende krıacıyım hıc bişey olmuyor bız yapıstırana kadar baya ugrastık sokuldu elımıze yapıstı felan ama hıc bısey olmuyor kullanımı kolay yanı

buketciiim, ben söyliyim hemen bende çook istemiştim sticker ama bunlar duvardan kolay kolay çıkmıyor ve iz bırakıyorlar. Kadifemsi bi dokusu var zaten. Ya da bizim baktıklarımız böyledi bilmiyorum
Bizde kirada oturacağımız için ev sahipleri izin vermez sanırım.

Günaydın kızlar, hava karanlık, bulutlu uff pek kasvetli bıgün benim de keyfim yok hiç sevmediğim bi işi yapmak zorundayım bugün

Esmy yatak odası mobilyan çok güzel görünüyo canım, evinin iyice yerleşmiş resimlerini merak ediyoruz

esmy, çok tatlı ve şık olmuş, ben de bayılıyorum bu stickerlara, mobilyaların da siyah beyaz gibiydi dimi eğer yanlış hatırlamıyorsam , çok da uymuş güzel olmuş..

EVET CNM SIYAH BEYAZ MOBILYAM TUL HALI KIRMIZI SİYAH
TESEKKULER CNM a.s.

esmy cok guzel tv unıten cnm cok beğendım
yatak odandakı stıcer cok hoş durmuş bende daha dallı gullu yukardan aşaği ınen bıseyler ıstıyorum ınş koca bulamda önce:roflol:

içimi karartınız he cnm okadr sıkkınkı hayatımda gelmedı ya meraktan ölcem

herkese günaydınnnnnn

nıce yıllara betaa hihoyyyt

benım doğum gunumdede çeyiz için hediyeler geldi bu sene kaydirigubbakcemile3

abım sac kurutma makınesı kaydirigubbakcemile2
kızkardeşim su ısıtıcısı
halam şık bir servis seti almış altında mumlar var içine konan yiyeceğin sıcak kalmasını sağlıyor
iş arkadaşlarım eternıty nın pılav tenceresını aldı (takımın geri kalanınıda ben aldım tam oldu )
annem den ütü (tabii ben parasını aldım cash olarak kendım taksıtle alcam:sm_cool:)
büyük abimden hediye yerine cash
bunu duyan nişanlım ve kayınvalıdemdende cash

:teytey::teytey::teytey: şubattaydı doğum günüm keske her ay olsa:uhm:

bende merak ediyorum HayatıM''ı inşallah birazdan bize mutlu mutlu günaydın mesajı yazar

CNM DIGER TOPICLERDE VAR OZAMAN RESMI BUTUN EKLEYEMEIYODUM SIMDI OGRENDIM BIKACTANE YATAK ODASI KOYAYIM OZAMAN

walla papaz olmiim bide insanlarla :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…