ben de canım ayrancıdayım
ay ne güzel yakınmışız da bız de ankaradakıler olarak mı toplansak ne yapsak
cok sevindim canım ya, kızlar hep istanbuldan bir yerleri yazıp duruyor ucuz ucuz birseyler olan, ankaradan da birilerinin olması super yani delikafadulden
kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae
buda aldıgım stıcker
eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, hediyelerinde çok güzel.
gülçin, birinci battaniye daha güzel bence
esmy, sticker çook yakışmış canım .
eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, hediyelerinde çok güzel.
esmy, sticker çook yakışmış canım .
Çok güzel olmuş canım ya mutlulukla bir ömür inşallah.. bende yatağımın üstüne sticer düşünüyorum çok güzel dormuşkaydirigubbakcemile5
cnm şimdi karışık olarak ama iyice yerleşince kharika durur. ya bu stickerlar duvardan sökülünce izi kalırmı nasıl yapışıo? yani şimdi biz kirada oturcaz elalemin duvarlarını mahvetmiyeyim
esmy, çok tatlı ve şık olmuş, ben de bayılıyorum bu stickerlara, mobilyaların da siyah beyaz gibiydi dimi eğer yanlış hatırlamıyorsam , çok da uymuş güzel olmuş..buda aldıgım stıcker
esmy, çok tatlı ve şık olmuş, ben de bayılıyorum bu stickerlara, mobilyaların da siyah beyaz gibiydi dimi eğer yanlış hatırlamıyorsam , çok da uymuş güzel olmuş..
Günaydın kızlar, hava karanlık, bulutlu uff pek kasvetli bıgün benim de keyfim yok hiç sevmediğim bi işi yapmak zorundayım bugün
Esmy yatak odası mobilyan çok güzel görünüyo canım, evinin iyice yerleşmiş resimlerini merak ediyoruz
buketciiim, ben söyliyim hemen bende çook istemiştim sticker ama bunlar duvardan kolay kolay çıkmıyor ve iz bırakıyorlar. Kadifemsi bi dokusu var zaten. Ya da bizim baktıklarımız böyledi bilmiyorum
Bizde kirada oturacağımız için ev sahipleri izin vermez sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?