Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:ecrin_bebek: ben hıc almıyıom böle selyer vıtrın almıyom unıteye koymam heralde

ben 16 parça almıcam cnm okadar çok peceteyi nereye koycamki vitrinde sevmiom açıkçası
ama düşündümde güzelde durabilir kaydirigubbakcemile3

buketcim vitrine koymayınca nasıl olur kuşum bilmiyorum ölede hoş durur tabiki zevk meselesiŞeniz

canım benımde 16 parca annem bırde fıskos aldı onunla beraber 17 parca oldu :))))))

:ecrin_bebek: ben hıc almıyıom böle selyer vıtrın almıyom unıteye koymam heralde

yemek odası tk mının vitrinlerini mi almıcaksın esmy'cim?
aslında bnm de aklımdan geçmiyor değil
bizim evde 2 tane vitrini var yemek odasının
oda da baya yer kaplıyor

kızlar aslında sormamdaki en büyük amaç ben yemek odasının virtinin almamayı düşünüyorum pek sevmiyorum ama aklım karıştı şimdi 4 parça alsam sonra fikir değiştirsem aynı modelde bulamam bide bunlarda pahalı oluyo elimde patlar diye korkuyorum:bbo:

yaa kızlar size çok özendimmmm:)))) :1hug:
ben de o günleri görebilcekmiyim acaba..yıllar geçsin zamanı 3 yıl sonraya alalım nolurrrrrrrr
:Saruboceq: :asigim:

yemek odası tk mının vitrinlerini mi almıcaksın esmy'cim?
aslında bnm de aklımdan geçmiyor değil
bizim evde 2 tane vitrini var yemek odasının
oda da baya yer kaplıyor

cnm bugun ekledıgım varya unıte onu aldık bırde masa sandalye zaten unıtesını buyuk alanlar bence vıtrın almasına gerek yok ben konsolda almadım :tomato:

cnm sanada söyluyum bencede alma ben öyle yaptım sık bi unıte al para aynı zaten ama masa sandelye al birde unıtenle takım bnm fıkrım
sımdı dıyorum ıykı almamısısm bıde odada onları dusunemıyorumkı odam buyuk yanı

darkangel ben yemek odasını almadan almam galıba ama her ıhtımale karsı 16 parca alırdım belkı br tanesını bısey olursa yedek:jeyyar:
ben yemek odasınıda bozmayı dusunmezdım ama cok buyuk bı vtrınden asla hoşlanmam

yaa kızlar size çok özendimmmm:)))) :1hug:
ben de o günleri görebilcekmiyim acaba..yıllar geçsin zamanı 3 yıl sonraya alalım nolurrrrrrrr
:Saruboceq: :asigim:
,,
aay ıns canm ama yasın kucuk daha yada ben cok gecıktım
ama 3sene gecmesın hemen cunku ben 3 sene sonra bebek ıstıyom hemen gelmesını ıstemıyom oyuzdne 3 senenın bıraz tadını cıkaralm :ecrin_bebek:

Çooook şükürr yaaaaaaa çok sevindim hayatımm,delikafadulden

hayatım bende aynı senın gıbıyım cabuk barısamıyorum erıtemıyorum ıcımdekı buzları

olsun napalım onlarda bızı uzmesınlerr

çok sevındım barısmanıza üzmeyın bırbırınızı yaa (söleyene bak)

gülçehrecim, evde tupper ürünlerinin yarısından fazlasını kullanıyoruzdur heralde, annem tam bir tupper delisi :) bence fuzuli ürünleri de var, o yüzden mutlaka tavsiyeyle almalısın, yani doğru seçim yapmışsın danışarak, doğru yoldasın kaydirigubbakcemile5
minişef i annem çok seviyo, çok pratikmiş, nnormal rondolar gibi, soğanın biberin suyunu vıcık vıcık çıkartmıyomuş.
sana şiddetle bıçaklarını, "şek şek" i, miksim ve maksi miks i, hem dondurucu için hem de normal saklama kabı olarak kullanabileceğin "antartika"ları (fiyatları da çok uygundur zaten) , "şeker kaplar ve mucize şekerler" ve eko tip normal sürahisi ni tavsiye ediyorum, kullanan ve çeyizine almış biri olarak :))))
Damla Serisi çok şıktır ama pahalıdır, çok elzem olmamakla birlikte para durumları müsait olursa sofra servisi için de saklamak için de çok şıklardır, aklına bulunsun.
Özellikle antartika ve şekerler ilk alacağın ürünler olmalı. Uygun gördüğün kampanyalarla satın alabilirsin.
Ay ne kadar uzatmışım öyle :sm_cool:

esmy haklısın aslında ama gel de sen onu bizimkilere anlat kaydirigubbakcemile3
çok ihtiyacın olursa ilerde alırsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…