Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende şık servis serisini,mini şefi,erzak serinini aldım ve çok güzeller henüz kullanmadım ama evde tupper ürünleri kullandığımız için tavsiye edebiliyorum canım

bkbtt esmy ayy kızalr sağolunya valla çok mkoral oluyo bana burası sizin sözleriniz:1hug:

NE DEMEK CNM INSAN ESYAYLA MUTLU OLMUYORKİ
YOKSA BENDE EMIN OL COK GUZEL MOBUILYALAR GÖRDÜM AMA BORCA GIRIP HUZUR OLMADIKTAN SONRA kaydirigubbakcemile

tepe home deri çerçeve, ablamın kayınvalidesi hediye etmişti

fener

pike takımım, teyzemin hediyesi

peştemal, ablam almıştı bodrum'dan

masa örtüsü

arkadaşım diyarbakır'dan hediye getirmişti, poşu

babam almıştı, kapanınca kalp şeklinde, bu açık görünümü

ciciş terliklerim

ablamın kayınvalidesi örmüş ama hayatta ıslak yün elleyemem. sabunluklarım, görüntü amaçlı koyucamkaydirigubbakcemile3

rahmetli dedemin duasından yemeni:çok üzgünüm:

tatlı, kek, pasta süslemek için kalıp

banyodan sonra basılan ayak havlusu

buzdolabı magneti biri ben, biri nişanlım:dilcikar:

almaya doyamadığım çoraplarım-tatlicadiarzu-

eşofman takımım

minili pijamalarım

bu takımı arkadaşım İrlanda'dan getirmişti

Loya'dan

ve jartim

mandalın görumce bulursa banada haber et tuzluk cok guzel

hayatım hepsı cok guzel cnm mutlu huzurlu kavgasız yuvanda huzrla kullan cnmcım

HAYATIM masallah herkes bıseyler vermış sana jartınde cko seksu hanı ya
corap mağazası mı acmayı düşünüyon :roflol:

hepsı süper tatlışım ı gunlerde kullan

hayatım

hepsi çok güzelelr cnm ii günlerde kullan...jartiyer bittiğim andır yaniii seksüü karuu seniiŞeniz

Hayatım bi hırsla foto çektim demiştinde bu kadar hırlandığını anlamamıştım bebişim kaydirigubbakcemile3
kız neler varmış neler komşuu jartiyi gördünnü :jeyyar:

kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae

buda aldıgım stıcker

esmycim cok güzel olmus tv de yerlesince stickerde uyum saglamis yatak odana canım iyi bi secim olmus tatlima.s

hayatııııım ne güzel şeyler bular yaaa güle güle kullan hepsini. havluların çorapların pembiş terliklerin çook sewimli..

eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, nice senelere boyle saglikla huzurla insallah
gülçin, birinci battaniye :lepi:

tobi, canımcım dur bakalım şimdidien moralini bozma. koşullar bellidir muhakkak ama inan evlilik dönemine geldiğinde gözün eşyaları görmeyecek. Her ne kadar hepimizde en güzellerini istesekte kimse dört sörtlük değilki. Dert etme sakın, hem bisssürü düğün paketleri var içlerinde mutlaka birisi hoşuna gider. Öpüyorum seni Şeniz

ama 50 tane resim koydum niye hepiniz jartiye taktınız kikaydirigubbakcemile3

:roflol::lepi::roflol::lepi::roflol: hepsi süper şekerim ağız tadıyla sağlıkla kullan inş. ama ben de herkes gibi jarti de kaldım :jeyyar::jeyyar:

komşu görmem mı:jeyyar: ılk ona tıkkat ettım bende gelınlığın altına beyaz almayı düşünüyom

hulka hepsını aldın mı anlamadım bı suru sey bırden cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…