tobi hoşgeldin canım özlettin kendini. kaydirigubbakcemile2
Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?
hayatım aranızın düzelmesine çok sevindim umarım olmaz bi daha böyle tatsızlıklar
günaydın kızlar bişi sorcam size salon takımını hazır alanlar bu peçeteleri masa örtüleri felan kaç parça alıyosunuz netten bakıyorum bi 4 parça bi 16 parça var?
bu yemek takımının vitrinleri oluyo 2 li veya tekli bide onları almayı düşünüyomusunuz?
saol cnm sorma ya giremedim sinirler basttııı...ama şimdi hayran hayran bakıyorum alınanlara...:asigim:
bu arada kızlar ya sanırım ben evlenirken şu düğün paketleri varya ondan almak zorunda klaıcam pofff:çok üzgünüm:
saol cnm sorma ya giremedim sinirler basttııı...ama şimdi hayran hayran bakıyorum alınanlara...:asigim:
bu arada kızlar ya sanırım ben evlenirken şu düğün paketleri varya ondan almak zorunda klaıcam pofff:çok üzgünüm:
[ımg]http://img12.imageshack.us/img12/7956/dscf2000u.jpg[/ımg]
bda battnıyem 40 tl
kafam karıştı yaaa ben konsolu felan almayı düşünüyodum vitrinleri istemiyodum gereksiz geliyodu şimdide esmy in dediği sankı daha hoş geliyo yemek masası sandalye aynı model bi tv ünitesi daha hoş olur gibi geliyo
unmandilincim bişi olduğundan deiilde durumlar onu gösteriyo
buketcim ya mobilya malesef..benim ailem çok sıkışık karşı tarafda öyle...hani düğüne daha 2.5 sene var ama şölede bi durum var her iki aileninde borçları zamana dağıtıldığı için anca bi yerden para falançıkıp kapanırsa borç öyle yani...
bizde paket alırız olmadı diyoruz mecburen:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?