Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketcim bende nette gördüm, bundan başka tuzluk beğenemiyorum. adı melek-şeytan tuzlukları

tobi hoşgeldin canım özlettin kendini. kaydirigubbakcemile2

saol cnm sorma ya giremedim sinirler basttııı...ama şimdi hayran hayran bakıyorum alınanlara...:asigim:

bu arada kızlar ya sanırım ben evlenirken şu düğün paketleri varya ondan almak zorunda klaıcam pofff:çok üzgünüm:

bunuda cok iyi araştırmadan alma derim canım eminönünde tam takım 16 veya 17 parça 55 Lira bilgin olsunn..eğer vitrin gümüşlük konsol vs tam takım alacaksan 16 parça al

cnm mobilyadamı mutfak eşyasındamı anlamadım? :uhm:

dğün paketi ne gızz
seymı su ceyızcılerde ytkodası oturma odası ıste 2.299 onlarmı :tomato:

kafam karıştı yaaa ben konsolu felan almayı düşünüyodum vitrinleri istemiyodum gereksiz geliyodu şimdide esmy in dediği sankı daha hoş geliyo yemek masası sandalye aynı model bi tv ünitesi daha hoş olur gibi geliyo

mandilincim bişi olduğundan deiilde durumlar onu gösteriyo
buketcim ya mobilya malesef..benim ailem çok sıkışık karşı tarafda öyle...hani düğüne daha 2.5 sene var ama şölede bi durum var her iki aileninde borçları zamana dağıtıldığı için anca bi yerden para falançıkıp kapanırsa borç öyle yani...

bizde paket alırız olmadı diyoruz mecburen:çok üzgünüm:

un

olsun cnm onlardada guzeller var
hem grekıyor fedakarlık napcan

DarkAngelcım ne kadar vardı senın bılmıyorum gezınce karar verırsın tabak canak konusuysa sırf unıteyı ıstedıgın gıbı yapıyolar

ay bu o şunu der bu bunu der mevzularından zaten hep bir sürü masrafa giriyoruz.
Ben dantel sevmiyorum,evimde istemiyorum ama aaaa kzıın çeyizinde danteli yok derler diye mecburen koymam gerekiyormuş.
Mesela mutfak takımından nefret ederim.şimdi ben bir sürü parayı ne diyecekler diye verecek miyim yani.
Katiyen vermem .
Kardeşimin nişanı var zavallı annemin gözleri patladı dantel yetiştiriyorum diye.
Hadi yatak için falan tamma ama oda ve mutfak için hiç içime sinmiyor örgü şeyler.
Daha ortada evliliğe dair bişiy yok ama inş o zmanlarda çalışırımda hepsini hazır şeylerden alabilirim.

Tobi hiç takma cnm kafana pek çok kişi alıp kullanıyor ve evine yerleştirdiğinde hiçte farkı olmuyo.esmyninde dediği gibi onların içinde çok güzel modelleri olanlar var herşeyden öte bazen öyle kampanyalar denk gelioki inanamazsın Allah büyük.yuva kuranında yardımcısı olur hiç üzülme bence :1hug:

bkbtt esmy ayy kızalr sağolunya valla çok mkoral oluyo bana burası sizin sözleriniz:1hug:

başlıyorum kızlar...

bu paşabahçe reçel takımı 6 adet, 4.20 TL. (dün akşam aldım)

bu ayaklı sky world vantilatör 9.95 TL. (dün akşam aldım)

bu kimono ve yelpazeyi bi arkadaşım japonya'dan hediye getirmişti

bu mutfağım için masa örtüsü ablam dikti. bu kumaşın aynısından mutfak perdesinin üstüne adını tam bilmiyorum ama farba idi galiba. ondan olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…