ewiit canım hatıra olarak kalacak kullanmam. İnşallh bide kızım olursa :Saruboceq: :Saruboceq: ona kalır.esmy davetiyen çok cici cnm
mandalin fincanların gayet şık duruyo bence hatıra olarak hep sakla seninde kızın olur sende ona verirsin inş
pasminamm canım bir sen beğendim turuncu halimi..:)))
herkes siyah kısa saçı beğendi gel bir öpeyim seniiiŞeniz
evet deminden beri eklemeye uğraşıyorum bu foto eklenmek istemiyormudur nedir sorun çıkartıyor...sırnaşık şey
başıyazmalıkız, sende güle güle kullan cicilerini. kıssss nası 50 liraya kahvaltılık mı olur aaaaa süper ya bide ben bakayım evdi'ye
hepsini iyi günlerde kullan
alyansın çokmu kalın benmi öyle gördüm parmağın rahatmı içinde merak ettim :)
ben kalın seviyorum canım..o yüzden bunu beğendim..hiç rahatsız etmiyor henüz kullanmaya başlamadım ama taktığımda çok rahat..
yazmalım hepside birbirinden güzel valla.ya vakit yaklaştıkça herşey yavaş yavaş tamamlanıyor ya bu ana bayılıyorum işte.
koltukların çok güzel.
ısıtıcın ve robotun çok cici,mutfak tezgahında hayal ettim birden...delikafadulden
alyanslarınızı bir ömür boyu Rabbim parmaklarınızdan ve değerinide kalbinizden sökmesin inş...
kahvaltı takımına gelince bende broşürü kapıda görmüştüm.yakından görme şansınada nail olan bir insan olarak bende beğendim valla.kaçırılmayacak bişiy hakikaten...
hepsini kociişinle güzel günlerde kullankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
inşAllah canımmm...teşekkür ederim..
BaŞıYaZMaLıKıZ Kahvaltı takımını şaka gibi bir fiyata almışsın nerden buldun?? Alyanslarınız da hoşuma gitti..:asigim:.Hiç çıkmasın parmağınızdan yapışsın kalsın inşallah amin :Saruboceq:
canım kahvaltı takımını evdi mağazasından aldım..
teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için..
sohbet etmen laa resımlerı goremıyom :roflol:
canım dün tüm sayfaları okudum ve gerçekten çok üzüldüm..bu son sözünü ve hala o fikri savunan insanlara laf atmanı okuyunca dayanamadım yazmadan.
savunduğumuz bir fikir var ve onu dile getirdik..
birçok arkadaşımız içinden hopp diye lafı üzerine alman ve kırıcı hakarete varan cümleler kurman gerçekten kırıcı..cahil bile dedin bizlere..
konu kapanmışken durup durup yinelemeni ve ne söylemek istediğimizi anlamamanı anlayamıyorum..
ve şu konuda senden bir ricam var..
lütfen diğer arkadaşlarla aramızda biz bu konuyu istemiyormuşuz karşıymışız gibi düşünceler oluşturmaktan vazgeç..
her zaman katıldığım burda olmaktan mutluluk duyduğum bir konu..
hep beraber yaptığımız sohbetler de değildi bizim dile getirdiğimiz konu dışında yapılanlardı..
esmy canım davetiyen çok şeker..
ve diğer arkadaşlarım hepiniz aldıklarınızı huzurla kulllanın inş..
Valla burcum çok cici bir hava vermiş ve ten uyumunla dahada güzel durmuş, inan bende boyatıcam ama kaşlarımı inceltemem dio kuaförüm böyle çok güzel dioo.
Bu renk de ince kaşla kullanılır dioo boyamıyokiiii beni o rengeeklava: klava:
heh sonunda yaptım kızlar....
bakalım bu burcuyu tanıyacakmısınız ve nasıl bulacaksınız:)))))))
bir kandil akşamı....
heh sonunda yaptım kızlar....
bakalım bu burcuyu tanıyacakmısınız ve nasıl bulacaksınız:)))))))
bir kandil akşamı....
Delii kızz yaaaa :sm_cool: yüzündekiışıltın hiç bir zaman sönmesin kuşumm
PIANR TEK KELİMEYLE SÜPERSİN YA KOPTUM ÇOKDA GÜZELSİN MAŞALLAH
BURCU SANA BİŞİ DEMİYORUM ARTIK VALLA ARKAAŞIMkaydirigubbakcemile3
pınarrr sonuncu tam benlik mişşş kızzz süperrrrrrrrrrrrrrr
çokda tatlıymışsın vallahi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?