Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfat hadi sende ekle kırmız elbieni merak ettim çok üstelik nişan kıyafetinmiş hadii bak yoğun istek varrrrrrr

Pınar ve tobi bekliorum kızlar

oyyy oyyyy böcüğüm amanda aman yakıyoruz ortlığı ilk resimdeki saçının modelinide demeden geçemedim. ama en güzeli karpuzlusu kaydirigubbakcemile3

esmy davetiyen çok cici cnm
mandalin fincanların gayet şık duruyo bence hatıra olarak hep sakla seninde kızın olur sende ona verirsin inş
ewiit canım hatıra olarak kalacak kullanmam. İnşallh bide kızım olursa :Saruboceq: :Saruboceq: ona kalır.

tobicim hadi sen eklede bakalım canım

Valla burcum çok cici bir hava vermiş ve ten uyumunla dahada güzel durmuş, inan bende boyatıcam ama kaşlarımı inceltemem dio kuaförüm böyle çok güzel dioo.

Bu renk de ince kaşla kullanılır dioo boyamıyokiiii beni o rengee
klava:klava:

başıyazmalıkız, sende güle güle kullan cicilerini. kıssss nası 50 liraya kahvaltılık mı olur aaaaa süper ya bide ben bakayım evdi'ye

hemen bak canım..mavisi de var..inş yakalarsın..

heh sonunda yaptım kızlar....
bakalım bu burcuyu tanıyacakmısınız ve nasıl bulacaksınız:)))))

Son düzenleme:

vallahi hayatım ben kaşa maşa bakmadım hatta ve hatta kardeşim boyadı saçımı yerimseniben kuaföre bu renk yapacak diye onca para dökemem :roflol:

PIANR TEK KELİMEYLE SÜPERSİN YA KOPTUM ÇOKDA GÜZELSİN MAŞALLAH

BURCU SANA BİŞİ DEMİYORUM ARTIK VALLA ARKAAŞIMkaydirigubbakcemile3

heh sonunda yaptım kızlar....
bakalım bu burcuyu tanıyacakmısınız ve nasıl bulacaksınız:)))))))

bir kandil akşamı....

Delii kızz yaaaa :sm_cool: yüzündekiışıltın hiç bir zaman sönmesin kuşumm

Burcuu beni mecbur kuaför boyıcak yaa saçım koyu kahve açık değilkiii.

Son düzenleme:
Pınarcım çok cüzelsin heeee :jeyyar:
Kız burcu cidden alemsin :1rolleyes: Bizimde kuzenle deli deli resimlerimiz vardır ama ben buraya koyacak kadar cesur değilim .-tatlicadiarzu-

PIANR TEK KELİMEYLE SÜPERSİN YA KOPTUM ÇOKDA GÜZELSİN MAŞALLAH

BURCU SANA BİŞİ DEMİYORUM ARTIK VALLA ARKAAŞIMkaydirigubbakcemile3

canım çok tşk ederim

pınarrr sonuncu tam benlik mişşş kızzz süperrrrrrrrrrrrrrr
çokda tatlıymışsın vallahi:)))

saol canım benım benım eşım oluyo adıda hüsoke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…