Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcüğüme bak beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

al kız sana bide çiçeka.s.

maşalllah maşallah diyorum tü tü tü tü

bende böcükün bu fotosunu biliyordum önceden burda saçlar müthiş olmuş yalnızz....yerimseniben
morda yakışmış hani :jeyyar:

aman bende amma kııskancım he zaten albumlerımde hepsı var coğunuz gordu ama bıkere kıskandım ya ılla koycam
son resımde gulduğume bakman sözlumden ayrılınca saclarımı kestrmıstım o uzun severdı ınadıma kestım ama cok ağlamıstım
karpuz ıse bızm bahceden bacılar bu yıl gıdem pekmez getrcem annem yapıyo sızlerede verırım doğaldr

Pashmina balım, döktürmüşsün vala akşam akşam. Gözümüz gönlümüz açıldı. Çok güzel hepsi, iyi günlerde eskit

teşekkür ederim bitanem

Pashmina maşallah sende döktürmüşün yerimseniben Yafs benimde hemen hemen tüm nevresimlerim ya kırmızı yada pembe oldu ama buda çok hoşmuş hani
O battaniye hele yumuşacıktır eminim bende onun kırmızısına dokundum süper bişiydi yaa :lepi: Güle güle iyi günlerde kullan tatlımm.:1hug:

saol bitanemm

pashima, bende beğenmiştim taçın bu modelini. çook güzel. burada çelik sürahi de benim alacaklarım arasında. kararsız kaldım kullanışlılmıdır diye.
güle güle kullan şekerim.

Valla bizim etrafımızda falan yok kullanan inşallah kullanışlıdır kuşum ya

ayhh cnmsın Şeniz

gene aboww dıyem:roflol:
ben dıyom sana koyu yakısıyo dıe cok guzelmışsın ama ben okadr kısa yaptıramazdım sen delı mısn nesın:roflol:
tellı turnam benım:1hug:

evt böcük biraz geç tkip ettim teldeydim burcişşş sen ne kadar farklı çıkıyon fotolarda anamm benm gibisin vala heves ettim bende mi eklsem kızzz böcüğüm yakıyon vala süper resimler :lepi:

Teşekkür ederim pınarım

sulfattt resimleri göremedim ben kaçırdım tüh yaa senağlama

Ayyy inanmıyorum herkes deşifre edio kendini, valla şu karpuzlu resim faavorim böcük

kızlar birazdan fotomu ekliycem ama alıntı yapmayın olurmu hemensilcem şekerler

pasminamm canım bir sen beğendim turuncu halimi..:)))
herkes siyah kısa saçı beğendi gel bir öpeyim seniiiŞeniz

evet deminden beri eklemeye uğraşıyorum bu foto eklenmek istemiyormudur nedir sorun çıkartıyor...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…