Pashmina balım, döktürmüşsün vala akşam akşam. Gözümüz gönlümüz açıldı. Çok güzel hepsi, iyi günlerde eskit
Günaydın Canlarımmmmm bugün herşey daha bir güzel görünüyor gözüme sizce neden ? :1rolleyes:
Lneslerin hayırlı olsun esracım, iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.
hepsi çok güzeller bi battaniyedeki etiketi anlamadım :)
Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsn Şeniz
Arsima taç tam ortasına plastik hani sonradan kesilip atılan etiketler var ya onlardan basmış sinir olmuştum katlanmıyo bile doğrudüzgün ama annem de kesmiş atmış ben foto çektikten sonra etiketii
pashmına bacım cok guzel nevresım ya:asigim: bendede bı tane var bı tane daha almak ıstedım okadr guzelkı mutlulukla kullan cnmm battanıyenıde tatlımyerimseniben
Böcüküm teşşekkür ederim 4. nevresimim ve birinci battaniyem senin hızına yetişemem ama bu kadar oluo, bu siyah battaniyeyi bu nevresim takımı için aldım inan kombin yapcam
Pashmina en çok sürahine bayıldım ya heryerde bakınıyorum yok yok, demek ki Paşabahçedeymiş..kaydirigubbakcemile3 O nevresimden bende alcam naniknanik [/B]
aL canım hemen al bulursan hatta ebn çok zor buldum taçın kendi yerinde dahi bulamadılar bana, üretimden kalkmış çünü
Bu da dün aldığım 4. ve son battaniyem. Yoksa başta aşkım sonra annem beni vurcak
Sulfat canım cüle cüle kullan.
Evett kızlar böcükün kotktuğu turuncu kafalı halimi ekliyorum :dilcikar:
Karar sizin...
Burcu, kesinlikle bu renk tatlım yaa süper süpre
lk önce kısa saçlı burcu.. o zamanlar dişlerimde tellerim vardı hala. Ayrıca bende gözlük kullanıyorum. Baklmayın forsum bozulacak diye takmıyorum. gözlerim 1.5 bende bir dönem lens kullandım hemide renkli :roflol: ama şimdi hiç bir şey kullanmayaraktan inat ediyor ve hiç bir şey görmüyorum uzakta:roflol:
evet buyrun kızlar kirpi burcu nasıl bakalım. ben seviyordum kullanımıda rahattı ama aşkım uzun istedi:1rolleyes:
Çok güldüm bunlara yaaa, alemsin burcuu delikafaduldendelikafadulden
Şeniz canııııım benim teşekkür ederim arkadaşım . Bulursak birlikte kırmızısını bunlarda benden sana hediye olsun :1hug:
ayhh cnmsın Şeniz
uyy esramız küsmüş mü bizeee fisfisfis
canımcım hayırlı olsun lenslerin .
ohh lensli gelin olcan artık .
burcuum çoook iddialı bi renkmiş yafs..
canım benim yakışmamış değil saçların uzun olsaymış dahada güzel olurdu eminim ama yaşlandırmış biraz seni.
esmer halinle fıstık gibisin turuncu halinle fındık sırnaşık şey
gene aboww dıyem:roflol:
ben dıyom sana koyu yakısıyo dıe cok guzelmışsın ama ben okadr kısa yaptıramazdım sen delı mısn nesın:roflol:
tellı turnam benım:1hug:
Teşekkür ederim pınarım
ooo hadi milet ekleyin mandilin bktt esra blakqeein .... :teytey:
aman bende amma kııskancım he zaten albumlerımde hepsı var coğunuz gordu ama bıkere kıskandım ya ılla koycam
son resımde gulduğume bakman sözlumden ayrılınca saclarımı kestrmıstım o uzun severdı ınadıma kestım ama cok ağlamıstım
karpuz ıse bızm bahceden bacılar bu yıl gıdem pekmez getrcem annem yapıyo sızlerede verırım doğaldr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?