Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük keşke erkek kardeşim olsaydı ama o bir kız bir tanecik cucum o benim bakma orda çirkin çıkmış erkek olduğundan çokkk güzel hatundur:1hug: ayrıcanak orda işte gelinliğini giydiğim arkadaşımızın evlilik yıl dönümüydü birinci yıl dönümü. o yüzden kocası işteyken süsledik evi pastalar yapıldı edildi. adam gelmeden ben giydim gelinliğini merakımdan :roflol: sonra kız giyip kocasını böyle karşıladı.... :1rolleyes:

aaaaaaaa ben bu kirpi saçlı burcuyu çok beğendim çook sewimli olmuşşsun canım ya .
damatta kız değil mi çok komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet kızkardeşim kaydirigubbakcemile3 bıyık yaptık ona. aslında orda aşkımda var ama aşkım değildi o zamana arkadaşımdı. ondan kardeşimi erkek yaptık yanlış anlaşılmasın diye. keşke o gelseymiş şimdi çok tatlı bir anı olurdu :1rolleyes:

ayya böle yazıyos resımlerı gorunce cok farklıbişey oluyor hoş bişey yaniii

ayya böle yazıyos resımlerı gorunce cok farklıbişey oluyor hoş bişey yaniii

bende burdaki bir kaç arkadaşımı gördüm. o yüzden biliyorum o duyguyu. yazarken yüzü gözünde canlanıyor :1rolleyes: cici bir şey oluyor... tanıdık biri gibi oluyor...

Böcüğüm, mandilinim ve esracım hepinize teşekkür ederim canlarım. Valla elbise nişandan 2 gün öce mağazalar kapanmak üzereyken son anda alınmış ve daraltma işlemi nedeniyle nişan günü teslim alınabilmiş bir elbisedir. Ne stresliydi o alışveriş günü ama herşey çok güzeldi

bende burdaki bir kaç arkadaşımı gördüm. o yüzden biliyorum o duyguyu. yazarken yüzü gözünde canlanıyor :1rolleyes: cici bir şey oluyor... tanıdık biri gibi oluyor...

EVET YA BEN COKMERAK EDIYOM Bİ ESRAYI BILIYOM bide burcu senle sulfatı gorduk yokmu baska ekleyen resımmm delikafadulden

Fıstıklar ben kaçıyorum yarın yeni cicilerle karşınızda olmayı umarak kaydirigubbakcemile5

kızlar öğle arasında bankaya gittim geldim geyiğin dibine vurmuşunuz yine koptum
sulfat senin resmi kaçırdım annem
burcu kısa saçlarına bayıldım bence düğünden sonra öle yapabilirsin ama sana koyu renk çok yakışıo kanımcaa

bende diyordum içimden buketten ses çıkmadı diye :1hug:
yawruşum evet allah bilmişte yaratmış yakışanını dimi kuzum yerimseniben
en güzel en doğalı....
ama yavaş yavaş beyazlarım çıkıyor kendi saçımı uzun süre kullanamıycam kanımca :çok üzgünüm: bizim ailede de ırsi saçlar çabuk beyazlıyor :çok üzgünüm:
kısa saça gelince malesef aşkım sevmiyor ancak küt gibi boylarda yaparım. onlarda yakışıyor her boy kullandığım için :roflol: ama marmariste uzun zor yaaaa yakar pişirir alimallah kafamçokkarıştı

burcu kısa koyu renk saçlı ilk resmin:lepi: çok hoş ya, çok afilliymiş o halin de, bence de koyu renk ve kısa saç düşünebilirsin, çok yakışmış çünkü
sulfat ı kaçırdık :)) yazılanlara bakılırsa o da süpermiş:teytey:

esmy davetiyen çok cici cnm

mandalin fincanların gayet şık duruyo bence hatıra olarak hep sakla seninde kızın olur sende ona verirsin inş

burcuşum kısa saçlı çok cici olmuşsuun gereçkden bencede düğünden sonra kısa olabilrisin.koyu renk sana daha çok yakışmış minnoşum...ama içinde kalmamış işde arada değşiklik iidiryerimseniben

sagol cnm
böcük eklede bakalım senı gormusmuyum tekstılkent cıvarlarındahemen sılme ama

cucu sağol hayatımm.... Şeniz
bakın son bir foto daha ekliycem final yapıcam kızlar o kılıktan kılığa girmiş kızı birde böyle görün bakalım nasıl bulacaksınız... :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…