ılk resımde mercan sıtesınde lux daıre yazıy ama son ıkı hane cıkmamış yoksa arardım kesın alırım o lukuss daıreyı:roflol:
bıde ıkıncı gelınlık kımın orası neresı balonlar neyım
kardeşınde cok yakışıklı :jeyyar: kardesın var ama demıyonn he:dilcikar:
aaaaaaaa ben bu kirpi saçlı burcuyu çok beğendim çook sewimli olmuşşsun canım ya .
damatta kız değil mi çok komik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayya böle yazıyos resımlerı gorunce cok farklıbişey oluyor hoş bişey yaniii
bende burdaki bir kaç arkadaşımı gördüm. o yüzden biliyorum o duyguyu. yazarken yüzü gözünde canlanıyor :1rolleyes: cici bir şey oluyor... tanıdık biri gibi oluyor...
Fıstıklar ben kaçıyorum yarın yeni cicilerle karşınızda olmayı umarak kaydirigubbakcemile5
kızlar öğle arasında bankaya gittim geldim geyiğin dibine vurmuşunuz yine koptum
sulfat senin resmi kaçırdım annem
burcu kısa saçlarına bayıldım bence düğünden sonra öle yapabilirsin ama sana koyu renk çok yakışıo kanımcaa
bende resım ekleyım mı:jeyyar:
bende resım ekleyım mı:jeyyar:
Ekle ekle ekle :1rolleyes: Gerçi ben profilinde gördüm ama olsun:1hug:
esmy davetiyen çok cici cnm
mandalin fincanların gayet şık duruyo bence hatıra olarak hep sakla seninde kızın olur sende ona verirsin inş
burcuşum kısa saçlı çok cici olmuşsuun gereçkden bencede düğünden sonra kısa olabilrisin.koyu renk sana daha çok yakışmış minnoşum...ama içinde kalmamış işde arada değşiklik iidiryerimseniben
esmy davetiyen çok cici cnm
mandalin fincanların gayet şık duruyo bence hatıra olarak hep sakla seninde kızın olur sende ona verirsin inş
burcuşum kısa saçlı çok cici olmuşsuun gereçkden bencede düğünden sonra kısa olabilrisin.koyu renk sana daha çok yakışmış minnoşum...ama içinde kalmamış işde arada değşiklik iidiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?