Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Başıyazmalıkız maşallah çok şekersin. Allah herşeyin hayırlısını versin senin için mutluluğunuz daim olsun.

Offfcum canı çok güzelsin kız maşallahhhh

resim eklenince bizim topikde doluyor heralde delikafadulden bugün çeyiz değilde biz görücüye çıktık kızlar :jeyyar:

inat ettim arkadaslar normal boyutta koymam lazım simdi tekrar deniyorum umarım olur delikafadulden

.........................

Son düzenleme:
bende göremedım
offf koy bacım tekrar hele bı off cekem ceyıs resımlerınıde aştık ama bugunkı guzellık ayrıydı keskem pınarla gamzede olsaydı

black bacım senlede hep aynı seylerı düşünüyok yoksam kardesmıyız

off gordum cnm masallah cok tatlısın allahım ayırmasın

black bacım senlede hep aynı seylerı düşünüyok yoksam kardesmıyız

off gordum cnm masallah cok tatlısın allahım ayırmasın

cnm bilmiyorum bugün burda 3 kere oldu normalde 6.hissim çok kuvetli ama yıldızlarımız tuttuysa ondandır bnm burcum koç senin ne zmn bu arada kızlar 28 MART doğum günüm hihoyyyt

heh sonunda oldu offf çummm hadi gözün aydın....
55. kere beendiğimi söylüyorum :)))))))))

AYYY burcu ir an c etveline takıldı gözüm de tanıştığımzda 6 ay vardı evlenmene canım ne çabuk geçmiş böylee 3 lü aylara inmişin :enbuyukkk:a.s.

gİDin biran önce de sıra bana gelsin canımm aaaaa dimi ama delikafadulden

sırnaşık şey
cnm bilmiyorum bugün burda 3 kere oldu normalde 6.hissim çok kuvetli ama yıldızlarımız tuttuysa ondandır bnm burcum koç senin ne zmn bu arada kızlar 28 MART doğum günüm hihoyyyt

Blackqenn benimde sevgilim dgünü ctesi yaaaa inanmıyorum o koç burcu canım
. sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…