hadi iyi akşamlar kuzummm...
desene sende bendensinkaydirigubbakcemile3
ee ne demişler yemekte salça kadında kalçaaasositososito
yawrum kaç kilosun allahını seversenn :uhm:
Ben çıkıyorum canlarım. Öpüyorum hepinizi en ballarınnızdan :jeyyar::jeyyar:
tamam tamam çekilmesin aradannn :1hug:EE BEN NAPIYIM NISANA CEKIL ARADAN DIYOR NISAN CEKILIRSE BEN EVLENEMEM
OFF CUM AMA ANKARAYAMIS ANKARADA ISIM OLMADI SENIN BURDA OLDUMU YADA UNIVERSITE FELAN OKUDUNMU DISARDA
off bayanın kilosu sorulurmu anamm bende bacak yok sadece göğüs ve göbek var kilomu sölemesem çekindim bah şimdi
cnm senlendi demi gecen konuştuk kilo konusunu evt senin hişbşyin yok ki fıstık gibi hatunsun diyete ihtayacın yok 12 nisanda beni görünce şook olucan içinizde en şişman benim offffff senağlama
kızlar ya uzerimi falan giyip enson bilgisayarı kapatıyorum, cıkamıyorum bi turlu ama artık uzerimide gıydım cıkıyorum, iyi aksamlar herkese
evet canım birlikte konusmustuk ama o resme aldanma cunku benim yuzum cok zayıf, yuzum ve beden kısmı sankı baska kısılere ait gibi. hatta ve hatta yuzum bir kişiye, ust bedenim bir kişiye alt bedenimde baska bir kişiye ait gibi kaydirigubbakcemile3
soylememe gerek yok tabi asagı dogru gittikce beden giderek artıyor, sen dusun artık gerisini. ben bikac sene oncesine gore 10 kilo aldım, artık dugun hazırlıklarında yorgunluktan zayıflarım diye umıt ediyorum.
herkese tekrar iyi aksamlar
ben herbıseyımı dıyem sıze:roflol:
boy 155(kısack)
kılo 47
göğüs 85 88 arası
bel 65
kalca valla bılmıyom
bu ölculerımı nışanlık dıkılırken öğrenmıstım
EE BEN NAPIYIM NISANA CEKIL ARADAN DIYOR NISAN CEKILIRSE BEN EVLENEMEM
OFF CUM AMA ANKARAYAMIS ANKARADA ISIM OLMADI SENIN BURDA OLDUMU YADA UNIVERSITE FELAN OKUDUNMU DISARDA
cnm boyum 172 kilom 83(( ne kadar 1 yılda alabileceğim varsa hepsini aldım 90dım 83e düştüm allahım tartıda 55in üstüne çıkamazken işte rahatsızlıklarımdan dolayı bu hale geldim ıkına ıkına gidiyor kilolar evlenirken en az 60 olmam laızm sizin düşünün ne kadar vermem gerektiğini senağlama
cnm boyum 172 kilom 83(( ne kadar 1 yılda alabileceğim varsa hepsini aldım 90dım 83e düştüm allahım tartıda 55in üstüne çıkamazken işte rahatsızlıklarımdan dolayı bu hale geldim ıkına ıkına gidiyor kilolar evlenirken en az 60 olmam laızm sizin düşünün ne kadar vermem gerektiğini senağlama
kuzummmm Şeniz benimde boy 1.71 bak aynı boydayız hemen hemen. yerimseniben
ama bak iyi dinle...
bende 90 kiloydum
sonra 72 kiloya düştüm. dietle sporla. orda takıldım kaldım
derken aşkıma aşık oldum resmenn aşktan eridim 1 ayda 10 kilo vererek 62 kiloya düştüm bu kiloyu 2 sene korudum. Aşkımın tayni marmarise çıkınca gene 70 e yükseldim. yerimseniben inan dert ettikçe hiç gitmiyor. ve ben annemle iddiaya girerek başladım zayıflamaya. tartı 88 kiloyu gösteriyordu dedimki 90 göstersin tartı başlıycamsırnaşık şey vede gerçekten başladım:roflol: verdim şimdi 70 im. görünüşe görede böyle gelin olucamyerimseniben ama gerçek anlamda mutluyum. kendimle barışığım. güzelim şakkıdı yakışıklı bir koca tavladım :jeyyar: daha ne olsun dimi ama :roflol: yapma ne olur bu günler geri gelmeyecekkk üzme kendini Şeniz yüzün bebekkk gibiii tatlımm:1hug:
üzülme benım yengem evlenırken 45 kılo ıdı sımdık 90 bacım boyu 1,65 falan yanı beterın beterı var evlılık ona pek yaradı tosuncuk oldu masallahkaydirigubbakcemile3
bence karamsar olma bende cok zayıfım sınır oluyorum şöle dolgun bacaklarım olsun ısıtoyum bak sımdık bı foto koycam hemen sılcem yada sen bak albumlerımde gorursun mını eteklı mavı elbıselı halımı bacaklarım nasıl:çok üzgünüm:
ayhh çok güzel şeyler yazmışsınn inan çok daha iyi motive oldum evet zaten bnmki diorki artık kendini saldın biraz kendine bak yani kilo ver aşkım dior sırnaşık şey bende ilaç kullandığım için pek etki etmiyor be güzelim normalde öle çok yemek yiyen birisi değilim zaten ahh bende üzüntüden tam tersi hemen çikolataya saldırıyorum tek yüzüm güzel işte bnmkide ondan bırakmıyor heralde beni kaydirigubbakcemile3 yani dış görünüşe allahtan o kadar takan biri değil bende boy olmasa nasıl patates olurdum allah bilir yani cnm a.s.
damla dıncer cok guzelmış cokta uygun gule gule kullanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?