AYYY burcu ir an c etveline takıldı gözüm de tanıştığımzda 6 ay vardı evlenmene canım ne çabuk geçmiş böylee 3 lü aylara inmişin:enbuyukkk:a.s.
gİDin biran öncede sıra bana gelsin canımm aaaaa dimi ama delikafadulden
sırnaşık şey
Blackqenn benimde sevgilim dgünü ctesi yaaaa inanmıyorum o koç burcu canım . sırnaşık şeysırnaşık şey
cnm bilmiyorum bugün burda 3 kere oldu normalde 6.hissim çok kuvetli ama yıldızlarımız tuttuysa ondandır bnm burcum koç senin ne zmn bu arada kızlar 28 MART doğum günüm hihoyyyt
bende kaydirigubbakcemile3 koçum
kçum benım ya 10 nısan doğum gunum senınkıne cok az kalmış
ayhh cnm kıyamam bnmki oğlak o kadar zorluk çıkıyorki bizde ikimizde asi ben kendimden biliyorum sana Allah kolaylık versin cnm sırnaşık şey
ben yengeç o koç tahmin et artık bizi tatlım yaa...
kızlar hepinize yorumlarınız için cok ama cok tesekkur ederim, herseyden onemlisi burdaki herkesin kalbi içi guzel, enonemliside bu zaten
burcuozgecim ya bana zayıf demissin ay nasıl mutlu oldum anlatamam ama bu tamamen yuzumun ince olmasıyla alakalı alt taraf yuzumun gosterdıgıne gore bi 15 kılo fazla kaydirigubbakcemile3
herkese iyi aksamlar kızlar ben bıkac dakıkaya kadar cıkıyorum
ofcugum cok tanıdık geldı sıman cok hossun
valla sorma benımkıdeo yar beniii
black bacı ayy hemen aldıklarını fotola koy buraya hee
ayy ama ben suan bakamıym netten sureklı gec gelıyo bağlantı napcam ben yaa::çok üzgünüm:
off ı aksamlar cnm
komşum kutlayalım ıstersen toplu olarak bulusmada pasta kessek olmamı
hadi iyi akşamlar kuzummm...kızlar hepinize yorumlarınız için cok ama cok tesekkur ederim, herseyden onemlisi burdaki herkesin kalbi içi guzel, enonemliside bu zaten
burcuozgecim ya bana zayıf demissin ay nasıl mutlu oldum anlatamam ama bu tamamen yuzumun ince olmasıyla alakalı alt taraf yuzumun gosterdıgıne gore bi 15 kılo fazla kaydirigubbakcemile3
herkese iyi aksamlar kızlar ben bıkac dakıkaya kadar cıkıyorum
cnm senlendi demi gecen konuştuk kilo konusunu evt senin hişbşyin yok ki fıstık gibi hatunsun diyete ihtayacın yok 12 nisanda beni görünce şook olucan içinizde en şişman benim offffff senağlama
ayy kızlar nisanlım simdi bunu gorse amaniiiin :dilcikar:
takvimime takılan gözlerini yirim seninnŞeniz
he vallahi son 6 ayda hızlandı zaman sanki canım yaaa... :1shok:
bende en son hatılrladığım 6 . ayda yakındığımdı. geçmiyor zaman off off daha var diyordum...
şimdi 3 ay kaldı neredeyse... :1rolleyes:
hele mayısta aşkım geldikten sonrası müthiş hızlanacak..
Nisan ayı çekil aradannnn
sıra sanada gelecek kuzum merak etmeeeŞeniz
canım ya aslında senınde bana tanıdık gelmıstı ılk gordugumde ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?