Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ofcugum cok tanıdık geldı sıman cok hossun
valla sorma benımkıdeo yar beniii

takvimime takılan gözlerini yirim seninnŞeniz

he vallahi son 6 ayda hızlandı zaman sanki canım yaaa... :1shok:
bende en son hatılrladığım 6 . ayda yakındığımdı. geçmiyor zaman off off daha var diyordum...
şimdi 3 ay kaldı neredeyse... :1rolleyes:
hele mayısta aşkım geldikten sonrası müthiş hızlanacak..
Nisan ayı çekil aradannnn
sıra sanada gelecek kuzum merak etmeeeŞeniz

cnm bilmiyorum bugün burda 3 kere oldu normalde 6.hissim çok kuvetli ama yıldızlarımız tuttuysa ondandır bnm burcum koç senin ne zmn bu arada kızlar 28 MART doğum günüm hihoyyyt

bende kaydirigubbakcemile3 koçum
kçum benım ya 10 nısan doğum gunum senınkıne cok az kalmış

Ayyyyy bi gittim geldim herkes foto koymuş ben hepsini kaçırmışım yaaaa :dilcikar:

Neyse tüm sayfaları okuyamadım henüz ben geçmişten devam edeyim, gelcem. Belki bi foto bulurum :roflol:

kızlar hepinize yorumlarınız için cok ama cok tesekkur ederim, herseyden onemlisi burdaki herkesin kalbi içi guzel, enonemliside bu zaten
burcuozgecim ya bana zayıf demissin ay nasıl mutlu oldum anlatamam ama bu tamamen yuzumun ince olmasıyla alakalı alt taraf yuzumun gosterdıgıne gore bi 15 kılo fazla kaydirigubbakcemile3
herkese iyi aksamlar kızlar ben bıkac dakıkaya kadar cıkıyorum

black bacı ayy hemen aldıklarını fotola koy buraya hee
ayy ama ben suan bakamıym netten sureklı gec gelıyo bağlantı napcam ben yaa::çok üzgünüm:

off ı aksamlar cnm

komşum kutlayalım ıstersen toplu olarak bulusmada pasta kessek olmamı

cnm senlendi demi gecen konuştuk kilo konusunu evt senin hişbşyin yok ki fıstık gibi hatunsun diyete ihtayacın yok 12 nisanda beni görünce şook olucan içinizde en şişman benim offffff senağlama

işte 28 mart gelsin bana alsın ertesi gün çeker koyarım kızlar size

buketcim sende boğasın bak senle de bizim burç iyi anlaşır bi oğlaklamı anlaşmaz yaww

hadi iyi akşamlar kuzummm...
desene sende bendensinkaydirigubbakcemile3
ee ne demişler yemekte salça kadında kalçaaasositososito
cnm senlendi demi gecen konuştuk kilo konusunu evt senin hişbşyin yok ki fıstık gibi hatunsun diyete ihtayacın yok 12 nisanda beni görünce şook olucan içinizde en şişman benim offffff senağlama

yawrum kaç kilosun allahını seversenn :uhm:

ayy kızlar nisanlım simdi bunu gorse amaniiiin :dilcikar:

canım ya aslında senınde bana tanıdık gelmıstı ılk gordugumde ama :uhm:

EE BEN NAPIYIM NISANA CEKIL ARADAN DIYOR NISAN CEKILIRSE BEN EVLENEMEM
OFF CUM AMA ANKARAYAMIS ANKARADA ISIM OLMADI SENIN BURDA OLDUMU YADA UNIVERSITE FELAN OKUDUNMU DISARDA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…