Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tantitoniden seçmeler

kek kalıplarının bir çok çeşidi var en pahalısı 20tl.

daha öncede eklemiştim size.bir çok rengi var.110 tl.

ben arzum saprona max aldım ses çıkartmıyo. Ama bunların motorları zaten çok güçlü değil nasıl çok ses çıkartacak ki? E sen aldıysan bi açıp denesene

ben aldım ama 20 yaşındayım ilk defa aldığım biyer olduğu için güvenip vermedi bana aldıklarımı biraz yüklü bi taksit açtım tek gidince bu ay son taksidimi vericem inş.benim ki 400 w saprona 700 w bende değiştireyim bari korktum.saol cnm

pardon birisi nişan takılarıyla ilgili sormuştu
benim nişanım büyük olmadı aile arasında oldu ama küçük altınları ve setim bende duruyor başka kimde duracak ki :uhm:

ben benımkıyle anlasmamı yaptım bastan.amaa sonradac vazcayarsa işte onu bilmiomm :mymeka: :jeyyar: gel burayaa dermıss kaydirigubbakcemile

aynen valla bende korkuorum ya hapta içirmio ben korunurum dio CADIARZU

ben su an diane35 i kullanıom ama sıvılceler ıcın.doktor dedı kı sıvılce ıcın kullanırken bu sayede korunmus da olursun.cok agır gecen sıvılcelerım oluyo yuzumde artık mecburdum yani.ama ılerisi için benım kı de bırak dıyo bakalım.o korunacakmış

kızalr mrb herkese

esracım gelinliğin çok gzl ışıl ışıl üstü kınalığınıda çok beğendim çok zarif

kızlar bu aralar aranızda pek olamıycam hepnize ii alışverişler diliyorum.öpüyorum hepnizini canlarım benimmmmmm....kaçtım ben:a015:

tünaydın çeyiz güzellerimmmm geçmişi oku oku bitiremdim valla. esraaammm kınalığın ve gelinliğin çok güzel gelinliğinin yakasına bittim çok severim yüksek yakaları mutlulukla giy inşallah cnm

gamze hoşgeldin

slm herkese,
bosch internet sitesinde yeni fiyatlarını yayınlamış ve marta gore dahada dusuk
biz yine kavga ettik :çok üzgünüm:

offf noldu kuşum?

tantitoniden seçmeler

kek kalıplarının bir çok çeşidi var en pahalısı 20tl.

daha öncede eklemiştim size.bir çok rengi var.110 tl.

canım ben bu çaydanlığa bayılıyodum, büyük hevesle teee cevahir tantitoni'ye gittim bigün. ana bumuymuş dedim. yakından resimde göründütğü kadar cazip değil. ancak 20 milyona satacaklar anca alınır yoksa o para öle dandik çaydanlığa verilmez.

hee ewtt şimdi hatırladım cevahirde bende görmüştüm üst demliği küçücük bişey hiç iyi değildi bencede..anca görüntü olarak mutfakta dursun derseniz ama yinede bence gözede pek hitap etmiyo

kızlar nişanlımna bir nisan diye eşek şakası yaptım heralde küstü benle konuşmuyor bağırıp çağırıp kapattı ama bugun bir nisan anlar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…