Bizde de öyle bilinir de tatlım bi sormak istedim hepiciğinize...
kooperatife falan mı girdiniz canım??
Arimacım bizde de ne mobilya, koltuk var ne de yatakodası. işin komik tarafı paramız da yokki:roflol: valla ne poh yicez bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
halı yok, avize yok, perde yok. sadece 4 duvar ev var şu an:teytey:
nişanda takılan tüm takılar kızındır. ve takılar ben de kaldı. gerçi düğünde takılanlar da benim olcak ya o da ayrı konu:roflol::roflol:
Ee bu mantıkla gidersek düğünü erkek tarafı üstlenince bütün altınlar erkek tarafınamı kalıcak??
nişanda takılan altınlar kızındır bence ona hediye o ne isterse onu yapar ister çeyizine katkı yapar ister harcar erkek içinde bu böyledir.
düğündede erkekler kız alır yollarını doğrulturlar.(tabi burda düğünü kendi başına yapan çiftler için söz konusu. anne baba borç içine girdiyse parayıda gelin damat almayıp borçları kapatırsa daha hoş bir durum olur)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şey açısından dedim.nişan takılarına sulanacak bir erkek tarafı olmaz herhalde.aman ne insanlar var Allah kötüleriyle karşılaştırmasın hiç birimizi.
baberkoo ben sana bişi sordum ama yaaa
Baberkoo görmezmiyizz yiriim senii
2.resimdeki arkadaki manzara neresii
bebarko canım çok tatlısın.
insanın kafasında ister istemez bir sima oluşuyor burdan konuşurken.resimleri görünce bir tuhaf oluyor insan.şimdi gördüğü yüzümü oturtayım,eski kendi hayalimmi karmaşası yaşıyor.delikafadulden
ben baberkoyu,esrayı,esmy'yi,başıyazmalıyı,sulfatı gördüm herhalde....
kızlar alakasız ama .valla bişey diyim size ben kayınvaldemle cok içli dışlı oldum ( 8 yıl boyunca ama annemin haberi yok tabi senağlama ) siz siz olun fazla içli dışlı olmayın
ahh cnm benimgalatada konak pastanesi var onun terasından galata köprüsü canikom
canıım senin düğünün 21 haziran mı? kaydirigubbakcemile2
aaaaa kıslar çok komik bişiy aklıma geldi.
rüyamı hatırladım şimdik.
internette böle gezerken şu yemekteyizde zeynebin ünlü çiçekli tabaklarını buluyorum.ay hemen diyorum eklemem lazım siteye kızlara haber vermem lazım,demek bu markanınmış diyorum.ama şimdi unuttum hangi markaydı.acaba o markaya bak,o markaya bak malum mu olmuştuda ben unutuverdim ya
yok canım
bi müteahhit kat karşılığı birinin arsasını almış
oraya evi dikmiş
ben evi beğenmedim :)
ama o taraf aldı
aralık ayında alındı ev o zamandan bu zamana sadece parke, rütuş boya ve mutfaktaki tezgah dolap arası fayansın derzi yapıldı
az iş kaldı ama yapmıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?