Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kooperatife falan mı girdiniz canım??

yok canım
bi müteahhit kat karşılığı birinin arsasını almış
oraya evi dikmiş
ben evi beğenmedim :)
ama o taraf aldı
aralık ayında alındı ev o zamandan bu zamana sadece parke, rütuş boya ve mutfaktaki tezgah dolap arası fayansın derzi yapıldı
az iş kaldı ama yapmıyor işte

Hayatım maşallah ballı arkidişimsin, nazar değmesin

evet büyükler karışmışsa işe tabii gelin ve damat teklifte bulunuyor.bulunmazlarsa kötü gelin sıfatına maruz kalınıyor mutlaka:)
ablamda şey olmuştu sanırım bilezikleri ve altınları ona kalmıştı.paraları verilmişti.
genelde kızın bileziklerine hiç bir zamn dokunulmaz.o gelinin gelecek teminatıdır
bir açıdan

bebarko canım çok tatlısın.

insanın kafasında ister istemez bir sima oluşuyor burdan konuşurken.resimleri görünce bir tuhaf oluyor insan.şimdi gördüğü yüzümü oturtayım,eski kendi hayalimmi karmaşası yaşıyor.delikafadulden
ben baberkoyu,esrayı,esmy'yi,başıyazmalıyı,sulfatı gördüm herhalde....

ewt dimi aynı şey bendede oluyo tuhaf bi duygu

aaaaa kıslar çok komik bişiy aklıma geldi.

rüyamı hatırladım şimdik.
internette böle gezerken şu yemekteyizde zeynebin ünlü çiçekli tabaklarını buluyorum.ay hemen diyorum eklemem lazım siteye kızlara haber vermem lazım,demek bu markanınmış diyorum.ama şimdi unuttum hangi markaydı.acaba o markaya bak,o markaya bak malum mu olmuştuda ben unutuverdim ya

anamm koptum iyice psikopata bağladık bizz -tatlicadiarzu-

ahhh keşke bizim de bir evimiz olsaydı kötü mötü 2 yıl kira ödemeden başımızı soksaydık dua et valla canım biz hem kira ödeyecez hem de düğün masrafları Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…