Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde beyaz eşya+mobilya tamam. kaydirigubbakcemile2
bu sıralar harıl harıl ev arıyoruz tatlım.
sen hangi gelinlikçiyle anlaştın canım?
ben and çarşısında diktiriyorum.

benimde beyaz eşya+mobilya tamam. kaydirigubbakcemile2
bu sıralar harıl harıl ev arıyoruz tatlım.
sen hangi gelinlikçiyle anlaştın canım?
ben and çarşısında diktiriyorum.

aynı durumdayız senınle valla ev mobılya beyaz esya :lepi: benim gelinlikçi izmir caddesinde şemsinur moda evi canım.

canım çaydanlık çok güzel ama pahalı ya ben o paraya elektrikli arçelik semaver alırım fisfisfis

valla çok doğru sölüyorsun canım.biraz fahişdelikafaduldendelikafadulden

canım benim çay -şeker-kahve takımım da böle sadece kaşık yerine metal üzerine isimlerini yazmışlar yerimseniben

çok seviyorum böyle takımları.ay hangisinden alırdım caba kafam karışık valla...

karalahana en alttakine bayıldım ben yaaa çok güzelllll sağol canım eklediğin için

bende en çok onu beğendim çok şık durmuş.bu topikte bir arkadaşa ikezdan siyah beyaz takım yapmıştı buna benzer oda harika duruyordu.isim unuttum ama şimdikkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

gerçekten mi?üzüldüm valla.bende bu durumu nede yaşadım biliyormusunuz.hani korkmazmıydı bakır tencere ve çaydanlık seti çıkarmıştı.bir gittim gördüm yanından bile geçmem bir daha.böle sitelerden değilde gidip yerinde görmek daha mantıklı .oaramız boşa gitmesin

aradığında telefonu aynı işyerinden birine açtırdım ve benim hasta olduğumu acile götürdüklerini dedi.Bizim saf hemen inandı ve başlamış evden birilerini aramaya bi de uzak şehirdeyiz ondan belkide telaş yaptı.3 gün trip yapıcak en az ya naptım ben

eyvahh :1shok: :teselli: ben bu şakayı yapamam

kılzar dün evkura gittim dantel sevmediğim için hazır mutfak takımı bakmaya hazırlardan hiçbiri içime sinmedi. tam vazgeçmiş giderken gözüm yana kaydı bide baktım dantelden harika bi mutfak takımı, dantelden nefret eden ben bittim resmen, hazırlara bin basan cinsten atladım hemen perdesi masa örtüsü buzdolabı örtüsü peçeteleri felan herşey takım 220 tl indirimde hemde herkes çok uygun almışsın dedi. resim çekemedim henüz ama eklicem almayanlar evkura baksın derim

Son düzenleme:
Baberko cnm sakın yapma zaten çok pişman oldum ya telefonlarımıda açmıyo.nasıl gönlünü alıyım bilmiyorum ki ama nebilim ben anlar belki dedim bu kadar telaşlanacağını düşünemedim hiçsenağlama

evkurda bir kaç hazır beğenmiştim.en gereksiz şey mutfak takımı gibi geliyor bana.ama ben kararlıyım almayacağım.ama uyguna almışsın sen.herşeyide varmış güle güle kullan

tünaydın çeyiz güzellerimmmm geçmişi oku oku bitiremdim valla. esraaammm kınalığın ve gelinliğin çok güzel gelinliğinin yakasına bittim çok severim yüksek yakaları mutlulukla giy inşallah cnm

Teşekkür ederim canım benim Beğenmene çokkk sevindim. Bende yüksek yaka şeyleri çok beğenirim..

esracım gelinliğin gerçekten çok şıkk kına elbisende öyle arkadan sarkan tüller çok hoş olmuş
hadi bakalım hayırlısı az kaldı son 25 başka yok :))))))))

tatlım balım beğenmene çok sevindirik oldum. Bu konuları senle ayrıca konuşacağız.yerimseniben Diyenede bak orada 18 yazmıyormu kızzz
delikafadulden

Evet canım az biraz ışıltılı olacak teşekkür ederimm..a.s.

Esracım gelinliğini yeni gördüm cnm çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş.

sağol tatlım benim Şeniz

oveg cim açmıyosa msj atsan 1 nisan filan gibisinden üzgün surat filan gerci benimki msjıda tınlamazdı nedesemki

Günaydın şekerlerimmm... Provada süperdi :1rolleyes: Herkez toplaşsadamı göstersem

Önce Gelinliğimmm...Gelinliğimin yakası dikilmedi sadece tutturdu kız etek kısmında gözüken dantelin boncukları işlenmedi virde kollarımın alttan düğmeleri dikilmedi.Ayyy çok heyecanlandım
]
cANImmmmmmmm çok çok güzel olmuş..
ay içim kıpır oluyor arkadaşlarımı böyle görünceee :sm_cool:
ayy sıra bize geliyor esram yava yavaşş
inşallah bizde böyle prenses gibi oluruz :1hug:

kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi
ahh kuzumm yetişirrr tabi yetişirrr.
düşün ben belki evimi düğünden sonra kurucam.
her şeyim tamam ama lojmnalar ağustonsta belli oluyor bizim düğün temmuz 16 da. dışarda ev tutmaya karar vermezsek balayından dönünce ağustosta kurucaz evi beni düşün bide a.s
Kızlar günaydın,

Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
hepsi bende duruyor. evlenince eksiklerimiz kalırsa onlarla tamamlıycazyerimseniben
Bizim nişanda takılanların hepsi bende ama ben hiç dokunmadım aynen öyle duruyo ikimizin yani evlenince aynı yere giricekşakkıdı
aynen canım yerimseniben
ay çok güldüm :roflol::roflol::roflol:

canım hayırlı olsunn :1hug: bekliyoruz resimlerini...

Kızlar bu gün aranızda olamıycam malesef.
birazdan kesin modeli artık çıkartman üzere gelinlikçiye gidiyoruz.
bilgisayarımıda yanımda götürüp beğendiğim modelleride göstericem... :1rolleyes:
umarım benmde esram gibi gönlüme göre olurrr:1rolleyes:
öpüyorum hepinizi......a.s.

Burcum canım inşallah Rabbim sizinde gönlünüze göre verir herşeyinizi. Ben gelinliğimi çok sevdim tam istediğim gibi oldu. Beğenmenede çok sevindim balım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…