şifa niyetine içiyorsan ayrı :roflol:
az kaldı evetama su nısan ayı da bı gecse bıraz yogun olsam istıorum. :lepi: butun gun evde patlıom ben sıkıntıdan.hazırlıklar aynen devam.yavaş yavaş tamamlıoz.gelınlık ve kına elbısesını dıktırıom kızılayda.sen de ne alemde işler fisfisfis
pardon birisi nişan takılarıyla ilgili sormuştu
benim nişanım büyük olmadı aile arasında oldu ama küçük altınları ve setim bende duruyor başka kimde duracak ki :uhm:
benimde beyaz eşya+mobilya tamam. kaydirigubbakcemile2
bu sıralar harıl harıl ev arıyoruz tatlım.
sen hangi gelinlikçiyle anlaştın canım?
ben and çarşısında diktiriyorum.
canım çaydanlık çok güzel ama pahalı ya ben o paraya elektrikli arçelik semaver alırım fisfisfis
canım benim çay -şeker-kahve takımım da böle sadece kaşık yerine metal üzerine isimlerini yazmışlar yerimseniben
karalahana en alttakine bayıldım ben yaaa çok güzelllll sağol canım eklediğin için
canım ben bu çaydanlığa bayılıyodum, büyük hevesle teee cevahir tantitoni'ye gittim bigün. ana bumuymuş dedim. yakından resimde göründütğü kadar cazip değil. ancak 20 milyona satacaklar anca alınır yoksa o para öle dandik çaydanlığa verilmez.
kız mandilin sana dediğim alıntıyı silmemişsin kötükedihüso 2017. sayfa
aradığında telefonu aynı işyerinden birine açtırdım ve benim hasta olduğumu acile götürdüklerini dedi.Bizim saf hemen inandı ve başlamış evden birilerini aramaya bi de uzak şehirdeyiz ondan belkide telaş yaptı.3 gün trip yapıcak en az ya naptım ben
kılzar dün evkura gittim dantel sevmediğim için hazır mutfak takımı bakmaya hazırlardan hiçbiri içime sinmedi tam vazgeçmiş giderken gözüm yana kaydı bide baktım dantelden harika bi mutfak takımı dantelden nefret eden ben bittim resmen hazırlara bin basan cinsten atladım hemen perdesi masa örtüsü buzdolaı örtüsü peçeteleri felan herşey takım 220 tk indirimde hemde herkes çok uygun almışsın dedi. resim çekemedim henüz ama eklicem almayanlar evkura baksın derim
tünaydın çeyiz güzellerimmmm geçmişi oku oku bitiremdim valla. esraaammm kınalığın ve gelinliğin çok güzel gelinliğinin yakasına bittim çok severim yüksek yakaları mutlulukla giy inşallah cnm
esracım gelinliğin gerçekten çok şıkk kına elbisende öyle arkadan sarkan tüller çok hoş olmuş
hadi bakalım hayırlısı az kaldı son 25 başka yok :))))))))
kızalr mrb herkese
esracım gelinliğin çok gzl ışıl ışıl üstü kınalığınıda çok beğendim çok zarif
kızlar bu aralar aranızda pek olamıycam hepnize ii alışverişler diliyorum.öpüyorum hepnizini canlarım benimmmmmm....kaçtım ben:a015:
Esracım gelinliğini yeni gördüm cnm çok güzel hayırlı uğurlu olsun inş.
bugün nedense resim koyasım var.eklesemm mi acaba?-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Günaydın şekerlerimmm... Provada süperdi :1rolleyes: Herkez toplaşsadamı göstersem
cANImmmmmmmm çok çok güzel olmuş..Önce Gelinliğimmm...Gelinliğimin yakası dikilmedi sadece tutturdu kız etek kısmında gözüken dantelin boncukları işlenmedi virde kollarımın alttan düğmeleri dikilmedi.Ayyy çok heyecanlandım
]
ahh kuzumm yetişirrr tabi yetişirrr.kızlar nikaha 2 ay 13 günüm kalmış
daha ne evim teslim edildi
ne temizlik yaptım :)
ne mobilya aldım
ne halı ne perde
sizce yetişirmi
hepsi bende duruyor. evlenince eksiklerimiz kalırsa onlarla tamamlıycazyerimsenibenKızlar günaydın,
Biraz alakasız olacak ama, burada çogumuz nişanlıyız. Nişanda takılan takılar size mi kaldı, yoksa nişanlınıza takılan ona, size takılan da size mi kaldı?
aynen canım yerimsenibenBizim nişanda takılanların hepsi bende ama ben hiç dokunmadım aynen öyle duruyo ikimizin yani evlenince aynı yere giricekşakkıdı
ay çok güldüm :roflol::roflol::roflol:aaaaa kıslar çok komik bişiy aklıma geldi.
rüyamı hatırladım şimdik.
internette böle gezerken şu yemekteyizde zeynebin ünlü çiçekli tabaklarını buluyorum.ay hemen diyorum eklemem lazım siteye kızlara haber vermem lazım,demek bu markanınmış diyorum.ama şimdi unuttum hangi markaydı.acaba o markaya bak,o markaya bak malum mu olmuştuda ben unutuverdim ya
kılzar dün evkura gittim dantel sevmediğim için hazır mutfak takımı bakmaya hazırlardan hiçbiri içime sinmedi tam vazgeçmiş giderken gözüm yana kaydı bide baktım dantelden harika bi mutfak takımı dantelden nefret eden ben bittim resmen hazırlara bin basan cinsten atladım hemen perdesi masa örtüsü buzdolaı örtüsü peçeteleri felan herşey takım 220 tk indirimde hemde herkes çok uygun almışsın dedi. resim çekemedim henüz ama eklicem almayanlar evkura baksın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?