Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamzeciiim nası gidiyor ewlilik sorusuna sinir olmaya başladın mı kuzum kaydirigubbakcemile3

kızlar yazdıklarım gitti
blackqueen'cim cok cok gecmis olsun canım ya pek bilgim yok ama bitkisel yada dogal yontemleri dene mutlaka.
pashminacım cok uzuldum gercekten, herseyin hayırlısı senın için, insallah en kısa zamanda geride kalır bunlar.
gelinlik ve kına kıyafeti esranınmıydı :uhm: canım gelinlik cok guzel cok zarif. kına kıyafetinde ortaya cıkmamasına ragmen tam olarak, gercekten cok guzel eminim sanada cok yakısacaktır.
hayatım yine beyaz esya yuzunden tartıstık burnumdan geldi valla ya cok sınırlerim bozuk

offf hayırdır nedir anlaşamadığınız? sanki hatırlıyorum beyaz eşya hakkında bişiler daha öncesinde anlatmıştın bişiler dimi?

herkese selam
topu topu 1 hafta uğramadım siteye
500 sayfa geride kalmışım delikafadulden
bu ne hızz

uff ya biraz sonra cıkıcam anadolu yakasına geçicem merkezde toplantı var cok lazımmış gbi cnm hiç istemiyoo :çok üzgünüm:

karalahana ne kadar güzelmişsin sen de yahu. vay anasını burası yıkılıyor resmen:hooray:

off sorun ne peki beyaz eşyayla ilgili?

çok tatlısın canım

çok teşekkür ederim black ciğim...

karalahanaa çok masum bi yüzün var maşşallah sana:))

:)hiy dimlesimde beğenmiş canımsın...

ayy karalahana cnm maşallah Allahım nazarlardan korusun çok güzel duru bi güzelliğin var

değmez kız ne nazarı bu surata nazar mı değer.çok teşekkür ederim bi tanemcim...

karalahanacım hepte objektife poz vermişsiniz canım tuu tuuu çoook sade bi güzelliğin var
canım şey sorsam kaç yaşındasın acep? küçük gösteriyorsun sankim?

mandilinciğim ben 82 doğumluyum.malesefki 27 .ama minyon olduğum için 18-19 diyorlar.
hep objektife bakmamın sebebi hepkırptığım fotolar.genelde toplu rsimlerden çıkardım kendimi canım.

karalahana masallah canım sana

çok sağol canım...

karalahana çok tatlısın canım kaydirigubbakcemile2

delikafaduldendelikafadulden.anam pozitif enerji doldum yavvv.vay anasını...

maşallah o güsel yüzünee

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Kız Lahana tütütütü maşallah kaşına gözüne çok güzelsin.

esracım teşekkür bebeğim.şöle okkalı bir tükür .bişiycik olmaz...

lahana diyince ben de sandım kıytırık bişi çıkıcak-tatlicadiarzu-
Rabbim ömrünü de yüzün gibi güzel eylesin ccanım...kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafadulden
anammmmm.he kapkara bekliyordun değil mi?çok güldürdüm beni.canımsın...

hepinizi çok öptüm sağolun ballarım

kıs şifa nıyetıne ıcılır mı beaa. delikafadulden sen bugun cok guldurdun benı yaaa.allah da senı güldürsün emi :dance:
Amiin canım amiin gülelim hepberaber:roflol:

valla çok doğru sölüyorsun canım.biraz fahişdelikafaduldendelikafadulden
fahiş kibar kalır ''Kazık'' desek tam yerini bulur delikafadulden

beniiimde canım sıkılıyoooorrr
çalışasımda yoook, toplantıya hazırlanmam lazım bana bi çalışma şevki gelsee hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…