esmyy :d o zaman erken davranmak lazım :d aslı ayakları havada tutma fkri süper :d yok ben tuzda attım kırmızı biderde limonda sıktım :d ama babam içirtmedi o ayrı :d yazık günah dedi :d esmy sen ne kadara aldın sticrlarnı snde zorlandın mı yani bnm kocişte beceriklidir ama ya iz kalırsa ya kötü olrsa pöff
aaaa yapma burcu ya ben hep onları kullanırım
ee neyle temizlicez o zaman makyajı
esmyyo zaman erken davranmak lazım aslı ayakları havada tutma fkri süper yok ben tuzda attım kırmızı biderde limonda sıktım ama babam içirtmedi o ayrı yazık günah dedi esmy sen ne kadara aldın sticrlarnı snde zorlandın mı yani bnm kocişte beceriklidir ama ya iz kalırsa ya kötü olrsa pöff
aha bizimkisiii
üstelik o kendisi uzattı ayağınıevimizin sözü sende olsun dedi hihihi... tabi benim gelin ayakkabım oldukça ilginç
Kızlar bu gün kursta öğrendiğim bir bilgiyi taze taze paylaşıyorum
benim gibi kullanan olabilir diye söyliyim dedim.
makyaj temizleme mendilleri çıktı son zamanlarda ben çok acilde kullanmıyordum onlardan hani ıslak mendil cinsi bir şey. kesinliklee ama kesinlikleee kullanmıyoruzzzz çok zararlıymışşşş
aa esma doğru
kremle özellikle göz makyajı cok guzel çıkıyor
cildine hangisi uyuyor ise ;
temizleme sütü
temizleme köpüğü yada kremi
temizleme jeli....
temizleyiciler 3 katogoriymiş... a.s
hahaha burcuu zaten eniştenin snn ayağına bastıını sölesen inanmazdımgelin ayakkabnda çk güselmiş gelin bisikletinide çok beyeniormm
aa esma doğru
kremle özellikle göz makyajı cok guzel çıkıyor
hmm anladım canım peki bi soru daha bugüne kadar makyaj temizleyiciyi öle ayırmak aklıma gelmemişti
nasıl anlıcam ya hangisini alacağımı :uhm
esma krem ve pamuk beni mahvediyo ya anında kırmızı kırmızı benek çıkıyo yüzümde
ben yüzüme krem süremem o yüzden
ben köpük kullanıyorum bayanssulusmile
sayesinde sivilcelerimde yok oldu zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?