Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rakam aklıdam yok ama 25-30 arası
yo kocişle yaptık
tasınırkende hedıye kalcak

Kızlar bu gün kursta öğrendiğim bir bilgiyi taze taze paylaşıyorum
benim gibi kullanan olabilir diye söyliyim dedim.
makyaj temizleme mendilleri çıktı son zamanlarda ben çok acilde kullanmıyordum onlardan hani ıslak mendil cinsi bir şey. kesinliklee ama kesinlikleee kullanmıyoruzzzz çok zararlıymışşşş

aaaa yapma burcu ya ben hep onları kullanırım
ee neyle temizlicez o zaman makyajı

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aha bizimkisiii

üstelik o kendisi uzattı ayağını evimizin sözü sende olsun dedi hihihi... tabi benim gelin ayakkabım oldukça ilginç

:lepi::lepi::lepi:

hımmmm
CADIARZU

hahaha burcuu zaten eniştenin snn ayağına bastıını sölesen inanmazdım gelin ayakkabnda çk güselmiş gelin bisikletinide çok beyeniormm

hmm anladım canım peki bi soru daha bugüne kadar makyaj temizleyiciyi öle ayırmak aklıma gelmemişti
nasıl anlıcam ya hangisini alacağımı :uhm

esma krem ve pamuk beni mahvediyo ya anında kırmızı kırmızı benek çıkıyo yüzümde
ben yüzüme krem süremem o yüzden

sempatiksalakcinni
hahaha burcuu zaten eniştenin snn ayağına bastıını sölesen inanmazdım gelin ayakkabnda çk güselmiş gelin bisikletinide çok beyeniormm

aa esma doğru
kremle özellikle göz makyajı cok guzel çıkıyor

sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

göz temizlemek için krem aslaaa asla aslaaa.... hani bazı insanlar görürsün göz yakınlarında böyle beyaz noktalar oluşur benleşmiş gibi olur hatta. yağ bezesi gibi. 3 4 tane falan olur. o göze krem sürmekten kyanklanırmış. bazı insanlar nemlendiricilerini göz çevresinede sürüyormuş çok sakıncalımymış. GÖz kremlerini bile gece yatarken sürülen hani 30 yaş üstü sürüyor ya işte onları bile bir pirinç tanesi kadar sürmek gerekiyormuş. zaten yoğun kıvamlı içerikli kremlermiş onlar o yüzden onların bile fazlası yine bu melia(beyaz nokta) sebebiyet veriyormuş. a.s hatta onun uyglanışı gösterdi burdan nasıl tarif edilir bilmiyorum ama kirpik dibi ve hemen kirpik dibinin üst kısmına krem gelmiycek şekilde kaş altından dışa doğru c çizecek şekilde göz pınarına varmadan sürülüp piyano çalar gibi hafif masajla yedirecekmişiz....

ben avondan süt göz makyaj temızlıyıcısı kullanıyorum

hahaha juliiii Allah iyiliğini versin kız bu foto ne bölee

ee o zaman köpük mü kullancass

canım makyaj temizleyici diiye özel bir şeye gerek yok. cilt temizleme ürünlerinden hangisi sana uyuyorsa onu alacaksın. hem makyajını hem cildini onunla temizlemiş olacaksın. sadece göz makyajı için satılan özel sıvılar varya onlardan al maddi anlamda seni sarsmayacaksa. ben meybilininkini çok beğeniyoırum. ama yaşlı olanını diğeri güzel çıkartmıyor.
temizleme sütü kullananlar cildini temizlemek için onlar ardından mutlaka tonikleme yapması gerekiyormuş. ama krem yada köpük temizleyicilerden kullananlar için çokda şart değilmiş olursa iyi olurumuuş. nasıl seçebileceğini bilmiyorum orayı henüz öğrenmedik. bıu gün kozmetikleri tyanıdık. haftayada sanırım cilt tiplerini tanıycaz. ben belirtileri yazarım siz cilt tipinize karar verir ona göre seçim yaparsınız...a.s
ben köpük kullanıyorum bayanssulusmile
sayesinde sivilcelerimde yok oldu zemuszemus

demek cildin için doğru seçimi bulmuşsun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…