aa bak öyle amca yanı daha töleranslı olabilir esasenEsmy benim şirket biraz garip evlenince tazminat verirlermi hiç bilmiyorum yav
burcum benimde babamın safra kesesi alındı.çok kolay atlatır inş babacın oh kocişin süper biri yav 2 gün 2 gündür hakkaten
bizde tv alamicas herhalde kaydirigubbakcemile3 2 haftadır alamadık bi türlü kısmet olmadıda alırız kesinbende istiyorum ki kocişle ilgileniyim evimle ilgileniyim kendimle ilgileniyim geçiniriz diyorum sonra bi yandan yokj para yetmez bunun yemesi gezmesi var 500 taksite gittimi bize ne kalıyo filan evlendikten sonra amcam zaten diyo gel bizim şirketin muhasebesini tut o şekilde de bişi yapabilirim çok teşekkür ederim kızlar sizinde bi fikinizi alayım dedim çok saolun
dün annem Menemen'e gitmişti tahliller için ve k.validemde gitmişti
sabah 7buçuktan akşam 4 buçuğa kadar konuşmuşlarda konuşmuşlar
bizden düğünden çeyizden vs vs
vee düğün 2011 şubat yada 2011 nisan-mayıs gibi olacak
malum kardşlerimiz okuyo
yani kısmetse düğüne en geç 1 yıl var sositososito
canımmmmm çok sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım:teselli:
canım çoooook geçmiş olsun:teselli:
hayırlısıyla atlatır inşallah
2-3 hafta önce eniştem fıtık ameliyatı oldu
ertesi gün çıktı hemen hastaneden
babanda hemencecik iyileşir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bide aimecim sormuş akşam tefalin fritözünü
ben onu araştırmıştım ama internette hep 1saatte patatesi kızartıyo falan yazılmıştı
1 kaşık yağ ile olduğu içinde diğer kızarmış patatesler gibi güzel olmuyo falan demişler
ayrıca sadece patates kızartmıyo yemek falanda pişirilebiliniyo onda
ama ben pişme süresi çok uzun olduğu için tercih etmedim pratik gelmedi bana
onun yerine felixin küçük bi fritözünü aldım:kedi:
ya tabi çalışmamanın özendiğim yanlarıda yokmu sanıyosuz...
sanki yanımda kronometre tutan antronör varmış gibi hızlı yemek yapmadan yavaş yavaş tüm detaylrıyla yemek yapmayı,
Kocamı geçirdikten sonra güzellikuykularına dalmayı,
Tv izleyerek güzeelce bir kahvaltı yapmayı,
Evimi istediğim gibi düzenleyip arabaya atlayıp annemde rahat rahat bir kahve içmeyi,
Gece sabahlara kadar tv izlemeyi,
Pazar gününü sanki 1 gün 24 saat değilde 96 saatmiş gibi aynı anda evi temizleyip ütü yapıp yemek yapıp e bide gezip ultra hızlı yaşamadan sakin geçirmeyi
Şu anda oturup size yazdığım bilgisayada değilde pijamalarımla sıcacık evimde laptopumdan yazmayı okadar çok isterdim ki...
sanki yanımda kronometre tutan antronör varmış gibi hızlı yemek yapmadan yavaş yavaş tüm detaylrıyla yemek yapmayı,
Evimi istediğim gibi düzenleyip arabaya atlayıp annemde rahat rahat bir kahve içmeyi,
Pazar gününü sanki 1 gün 24 saat değilde 96 saatmiş gibi aynı anda evi temizleyip ütü yapıp yemek yapıp e bide gezip ultra hızlı yaşamadan sakin geçirmeyi
Şu anda oturup size yazdığım bilgisayada değilde pijamalarımla sıcacık evimde laptopumdan yazmayı okadar çok isterdim ki...
işte onlar öle ıstesede ablam gun paramla yapalım dıooo
yanı dısardada olabılır demek ıstedıgım
saol cnm benım amınn :Saruboceq: opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar:Saruboceq:
saol cnm
15 ınde ıstıcekkk
30 unda yuzuk takıcaz kendı aramızdaa
cıkıcak aradan ekıme gun alıcaz ev bıtmezse ılerı atıcaz bakalım orası sonadan karar verılırrr
hoşgeldiniz kızlar
nihal zaten ne zamandır birliktesiniz e biliyolarda verilmicek gibi bişi olmaz sanırım hiç stres yapma babam gelmesinler kovarım demişti ben çok stresliydim mide ağrısı çekiodum çok fena
burcutabi kocişinin gidesi gelmez yapma kız yazık komutana
drea düşer düşer merak etme 6 ay filan vardı ben bu takvimi yaptığımda sanırım öle hatırlıyorum
şimdi evli ve çalışan çalışmayan bayanlara bi sorum olucak iş yerinde bazı problemlerim var işten ayrılıcam mayısta düğüne kadar işe girmeyi düşünmüyorum gezicem stres atıcam eğlenicemannem çalışma evde otur diyo zaten hiç istemedi benim işe girmemi mobilyayı biz kendi paramızla aldık taksit yaptırdık her ay 500 tl sizce çalışsam zorlanırmıyım ev iş koca 3 lüsü ile baş edebilirmiyim pekim evde dursam sıkılırmıyım ? nişanlımın 1600 net maaşı var zam yapıcakmş patronu öle dio ama ne zaman olur bilmiyorum e extra aldığı paralarlada 2000 filan buluo geçinirmiyiz sizce :S bana bi akıl verin lütfen
vallahi kızlar haklısınız esasen eğer kendinizi seviyorsanız yani kendinizi şımartmayı seviyorsanız evde olmakda güzel.
mesela ben rutih sabahlarımızı anlatayım. 6:20 de zil çalar 6:30 a kadar oynaşrız öpüşürüz koklaşırızz.
kocacğım iltifatlar eder ayy benim karım ne güzel uyanıyor sabahları. tam bir melek gibi falan derr... sonra kocaman gülümsemeyle kalkarızzzopuyorumnanaktan
o salona gider perdeleri açar. tvde powertürkü açar ben o sıra wc ve yüz yıkama işimi hallederim. istisnasız kolidorda karşılaşır. geçemezsin parasını öde muhabbeti yaparız. ücret bayağı yüklüdür tam 3 öpücük. bazen borçlu olduğumuda iddia ederkaydirigubbakcemile3 sonra yolu açar. mutfağa giderim çalan şarkılara eşlik ederek o gün şay içeceksek çay suyunu koyarım. kışın portakal suyu içeceksek portakalı sıkardım. bir gün önceden kahvaltı için planladığım neyse artık menemen haşlanmış yumurta sucuk veya patatesli yumurta yada gözleme tost neyse işte hemen onun yapımına girişirim. bu sırada o banyo wc ve traş işlerini halleder. sonra karşılıklı yemeğimi yeriz muhabbet ederiz istisnasız bana tereyağlı ballı ekmek yapar yudumlukkaydirigubbakcemile3 ekmek içiyle yapar sonra uçtu uçtuu eşliğinde yedirir:roflol: ardından geç kalıcaz paniğiyle hemen kalkarızz. o bulaşıkları makinaya koyar ben kahvaltılıkları toplarım. ben masayı silerken o dişlerini fırçalar parfümünü sıkar. ben çöpü hazırlar kapının önüne koyarım. vee öpücüklerle hayırlı işler dilerim. ardından pencereye koşarım. bir apartmanın önünde birde köşeyi dönerken el sallarımkaydirigubbakcemile3 sonra camdan tatlı tatlı sabah meltemi eserken ben bir fincan daha çay doldurrur pc yi açar markafoniye bakarım.:roflol: sabahlıkla oturup keyif yapmak gibisi yoktur. sonrada gider giyinir yatağımı toplar sonrada sizlerle olan randevuma yetişirirm :roflol: biraz uzun oldu galiba :kedi:
gunaydın kızlar
NIHAL
çok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun
alkisalkisalkis gözünaydın kuzucuk.
bu ne hız böyle.
ahahahahaha mooo hee çok güldüm :roflol:burcuuuzun oldu ama süper oldu hee tam bi balll ben şmdilik çıkym işten bu aynı romantzm aynı mutluluk bende de olursa çalışmam baktm benmki möölük yapıo çalışırım
aha burcu süper
benm takıldıgım kısmı makıanya bılasık koyması
lan evdesın yıende yardım edıyor
kocişle kavga meselesı bu benım ıcın hehehe
ESMANIN
ekledıgı seyede bayıldım
bende bı alıssam sızın su sıteden alısverıslerınıze cok kazanclı cıkcam
BURCUUUUU
Benımkıde bogaydı sevgılı olarak bende kesınlıkle tavsıye ederım cok romantık duusncelı ve ınce ruhlu
ama benımkının artı bı ozellıgı kecılıgıde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?