Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aa bak öyle amca yanı daha töleranslı olabilir esasen

safra kesesi ameliyagtınıda biliyorum annem geçen sene olmuştıuda. diyorki şimdi anneme sen bulaştırdın bana bu taşı hahaa körle yatan şaşı kalkar diyor:roflol:

oo çok iyi canımmkaydirigubbakcemile5

ay inşallah canım babacıcğımda hemen kurtulur
bizimkisi azcık nazlıda ondan korkuyoruz bizikaydirigubbakcemile3
aynen bende king in firitözü var minicik çok çokk memnunum....a.s

İşte dediğim gibi tüm güzellikler aynı anda olmuyor.
Bu söylediklerinin hepsini ben yapıyorum ama şöyle bir çok değil 500 tl daha fazla kazanıyor olsaydık veyahut bir yerden kira gelseydi bize 500 tl. yani serhatın maaşı ham kalsaydı o kadar süperrr olurdu.

oh beeeeeeeeeee

vallahi kızlar haklısınız esasen eğer kendinizi seviyorsanız yani kendinizi şımartmayı seviyorsanız evde olmakda güzel.
mesela ben rutih sabahlarımızı anlatayım. 6:20 de zil çalar 6:30 a kadar oynaşrız öpüşürüz koklaşırızz.
kocacğım iltifatlar eder ayy benim karım ne güzel uyanıyor sabahları. tam bir melek gibi falan derr... sonra kocaman gülümsemeyle kalkarızzzopuyorumnanaktan
o salona gider perdeleri açar. tvde powertürkü açar ben o sıra wc ve yüz yıkama işimi hallederim. istisnasız kolidorda karşılaşır. geçemezsin parasını öde muhabbeti yaparız. ücret bayağı yüklüdür tam 3 öpücük. bazen borçlu olduğumuda iddia ederkaydirigubbakcemile3 sonra yolu açar. mutfağa giderim çalan şarkılara eşlik ederek o gün şay içeceksek çay suyunu koyarım. kışın portakal suyu içeceksek portakalı sıkardım. bir gün önceden kahvaltı için planladığım neyse artık menemen haşlanmış yumurta sucuk veya patatesli yumurta yada gözleme tost neyse işte hemen onun yapımına girişirim. bu sırada o banyo wc ve traş işlerini halleder. sonra karşılıklı yemeğimi yeriz muhabbet ederiz istisnasız bana tereyağlı ballı ekmek yapar yudumlukkaydirigubbakcemile3 ekmek içiyle yapar sonra uçtu uçtuu eşliğinde yedirir:roflol: ardından geç kalıcaz paniğiyle hemen kalkarızz. o bulaşıkları makinaya koyar ben kahvaltılıkları toplarım. ben masayı silerken o dişlerini fırçalar parfümünü sıkar. ben çöpü hazırlar kapının önüne koyarım. vee öpücüklerle hayırlı işler dilerim. ardından pencereye koşarım. bir apartmanın önünde birde köşeyi dönerken el sallarımkaydirigubbakcemile3 sonra camdan tatlı tatlı sabah meltemi eserken ben bir fincan daha çay doldurrur pc yi açar markafoniye bakarım.:roflol: sabahlıkla oturup keyif yapmak gibisi yoktur. sonrada gider giyinir yatağımı toplar sonrada sizlerle olan randevuma yetişirirm :roflol: biraz uzun oldu galiba :kedi:

burcuu uzun oldu ama süper oldu hee tam bi balll ben şmdilik çıkym işten bu aynı romantzm aynı mutluluk bende de olursa çalışmam baktm benmki möölük yapıo çalışırım

gunaydın kızlar
nanecım korkma gayet saglıklı bı dıyet benımkı sadece sporu azıns bu haftadan sonra
oda duzene gırecek ve ben kurtulucam bu yaglardan lapa sadece ayda 2 gun

NIHAL
çok sevındım canım hayırlı ugurlu olsun

ELÇİN
gecmıs olsunnn

bızım evde kızartma pek yenmez yenceksede balkonda kızartır annem
oda 40 yılda bır oldugundan hıc gerek duymadık ama halamlar falan kullanır cok memnunlar fırıtozden
bende ekmek yapma makınasını merak edıyom
babm un bulcak bıze su koydekı degırmenlerrde cekılenden evde yapcaz ekmegımzıı:)

gunaydın kızlar
ALLAH tan bırsey cıkmazsa tarıh bellı oldu 15 mayısta gelıyorlar :Saruboceq:

alkisalkisalkis gözünaydın kuzucuk.

saol cnm

15 ınde ıstıcekkk
30 unda yuzuk takıcaz kendı aramızdaa
cıkıcak aradan ekıme gun alıcaz ev bıtmezse ılerı atıcaz bakalım orası sonadan karar verılırrr

bu ne hız böyle.

kuzum 2000 tl parayla geçinirsiniz borcunuz olmazsa.sende ilk 3 ay filan çalışmazsan.evden hevesini alırsın.zaten çokta duramazsın işe girsem diye düşünürsün.çalıştığın iş pozisyonuna bağlı iş ev koca üçlüsünün zorluğu.uygun gidiş geliş saatleri ve yoğunluğu az olan bir iş bulursan rahat edersin.cumartesi ve pazarlarında senin olmalı ama.

ahh ahh boshayallersmile

boshayallersmile

aha burcu süper
benm takıldıgım kısmı makıanya bılasık koyması
lan evdesın yıende yardım edıyor
kocişle kavga meselesı bu benım ıcın hehehe

ESMANIN
ekledıgı seyede bayıldım
bende bı alıssam sızın su sıteden alısverıslerınıze cok kazanclı cıkcam

BURCUUUUU
Benımkıde bogaydı sevgılı olarak bende kesınlıkle tavsıye ederım cok romantık duusncelı ve ınce ruhlu
ama benımkının artı bı ozellıgı kecılıgıde var

mesela benmkıde bana dun nıye butun ışlerı ben takıpe dıyorum dıyor
muhtarlıga ben gıdıyorum
faturları ben oduyorum
onu unutma bunu unutma dıyormusum dışarının işini hep ona yaptıyormusum
bende senın kendı ısın ben zırt pırt ızınmı alcam dedım
ama o hıc öle dusunmedi
klava:

HILALL
nıye kovcarım demıstı kıss
aman allahımmmm ben olsam gelmeyın dıye yalvarırıdım

fibu öle yapıcam kısmetse saol canım

sevgi günaydın evlenmemi istemiyodu babam bu nişanlıma karşı kişisel bişi deil 30 yaşıma kadar evlenmicekmişim takmıştı öle bi ara ama geçti

Drea

canım bende düğünümle birlikte işden ayrılıcam zaten başka bir ile gidiyorum ister istemez ayrılıcam bende de pek memnun değildim senin yine nişanlının maaşı cok iyi beninkisinin okadar da yok ve işinden oda memnun değil , istediği biryer olursa cıkacak ve bende iş buluna kadar işsizin bizim taksitler daha da yüklü ve düğünden gelenlerin bir kısmını bozdura bozdura idere edicez ben iş bulana kadr arkadaşların dediği gibi eve 2000 girse yaşanır gider

yolumuz acık olsun gerçekden zor işler

günaydın kıslarrr hala yorgunluğu atamadım üzerimden kızda uyutmuo artık geceleri kaç kere sıçrattı beni sıpam :) ama çokkkkkkk çokkkkkk güsel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahh

burdan bi arkadasım hamile demiştim ya geçenlerde dün kürtaj olmak zorunda kaldı bebeği gelişmemiş malesef oyy oy Allahım sen büyüksün yarabbim

burcuu uzun oldu ama süper oldu hee tam bi balll ben şmdilik çıkym işten bu aynı romantzm aynı mutluluk bende de olursa çalışmam baktm benmki möölük yapıo çalışırım
ahahahahaha mooo hee çok güldüm :roflol:

aha burcu süper
benm takıldıgım kısmı makıanya bılasık koyması
lan evdesın yıende yardım edıyor
kocişle kavga meselesı bu benım ıcın hehehe

evet çok yardımcıdır. haftada 2 kerede temizleri birlikte yerleştiririz. bana diyorki kaşıkları yerleştirmeyi çok seviyorum :roflol: ay dedim bneimde en nefret ettiğim kaşıklardır deli mi ne :roflol:
nevresimleride birlikte değiştiriirz hep. çünkü akşama denk gelir. çamaşır makinası akşam daha uygun diye akşam yıkıyorum. akşam değişincede birlikte değiştiriyoruz. bazen değiştirirken yakalanbaç oynuyoruz

boğa erkeği number one :lepi:
heee inat benimkinde de var damarına basmıycan kaydirigubbakcemile3basmazsan kuzu kuzuuu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…