Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ay insan o an o kadar kötü oluoki. . .Ben ağlamıştımm. .kayınvalidemde ağlamştı annem beni üzmemek için sesini çıkarmadı bile. . .aklıma gelince yine gözlerim doluo . . Ne kadar sulugözlüyüm ya :çok üzgünüm:

hoşgeldin duru

arkadaşım benim pek bi fikrim yok ben bol bol aldım herşeyden ma evli bayanlar ne kadar kullanılıp gerekli olup olmadığını söylerler sana

nisan harmandalı ne kız nası oynanıo bakym

Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Drearines, dkb+, Pashmina+, Duru, Burcuözge+, nnisanyagmuruu+, pıtırcık85+, asyaelif+, VAZGECILMEZIM, esmy+, ladybirddaisy, sulfat+, Lakito, Ece+, densem+, gülay_gülay+, aslihasan+, sbasaran, _HaYaTiM_+, DENıZKOYDUMADIMI, nanedem, Sinay+, herseyguzelolacak
maşallah

Selamlar herkese opuyorumnanaktan

Benim 9 tane nevresim takımım
3 tane pike takımım
1 pike 1 nevresim olmak üzere 2 tane dantel takımım
yatak örtüsü yerine kullandığım süslü pike-nevresim takımım komple set halinde

Bir de misafir için 1 tek bir de çift kişilik nevresim takımım var

2 çift kişilik, 1 tek kişilik yorganım (2 tane de kayınvalidem verdi 5 oldu)

4 battaniyem ikisi çift, ikisi tek kişilik (yine 2 tane kayınvalidem, 1 tanesini halam bir de annemin kuzeni hediye etti 8 tane oldu akannehirakannehir

6 tane yastığım (4 tane de kayınvalidem verdi, 10 tane)

Bir de annemin yaptırdığı ve kayınvalidemin yaptırdığı saten yorganlar var onları da unutmayım :1ninca:

Ayyy şimdi bayılcam bu kadar çok şey olduğunu bilmiyordım :kedi: Allahtan kiler var ne mok yerdim yoksa

Benimkileri yazdım ama tabii sen bu kadar abartma, yani nevresim bu kadar çok alma sonra aklın kalıyor yeni çıkanlarda

bir de battaniye yorganda da 2-3 tane yeter bence

Biz de hiç öyle bişey olmadı, zaten kayınvalidemler bizde kalıyordu şehirdşından geldikleri için. Hep birlikte çıktık geldik evimize.

Bırak davul zurnayı korna dahi çaldırmadık ben de eşim de hiç sevmeyiz bu tarz şeyleri. Allahtan kimse de zorlamadı zemuszemus

Hoşgeldimm güzel gelinler önceliklee
Sonra geçiş yapiyim hemen burcuma özgemebayanssulusmile
Hiç önemli değil cnm ya
Ozaman bende müptelası oliyim bu topiğin eğer kabul görürseniz:kedi:
Ben aslında bu topikle hiç ilgisi alakası olmayan biriyim
Çeyizlere aşırı derecede ilgisi olan ama şimdilik bekleme evresinde olan bi kızım
Ama sohbet bölümünde bu konularla ilgilenmek çoook hoşuma gidiyoopuyorumnanaktan
Sen nasılsın cnm evlilik nasıl gidiyor

küçük olan tesbihlik
bebekli olan poşet torbam
kayınvalidem örmüş :1hug: :kedi:

Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?

küçük olan tesbihlik

Çok güzelmiş poşet torban, ben de turuncusu var ama bebeksiz kaydirigubbakcemile3

Kızlar ne kadar çok almışsınız.Şok oldum :) Yani bunları almak bi dert, koyacak yer bulmak bi dert.
Birde tabi misafirleri düşünmke gerekiyor.Misafirler için pike takımı almadınız mı tek kişilik?

Bak ona daha sıra gelmedi, tek pikem var iki tane misafir için ama çarşaf-yastık kılıfı alıncak sadece onlara. Pazardan alcam onu da kaydirigubbakcemile3

Ben abarttım caım kabul ediyorum, herşeyi almak istiyordum. Ama şimdi beğendiğim 1-2 nevresim var evdekilere bakıp utancımdan alamıyorum :kedi:

Allahtan ben şanslıydım kiler olmasa mümkün değil bi çok şey annemde kalırdı. Bazanın altı bile full akannehir

Ben hiç almadım ki daha yaaa
Ama bayılıyorum bu nevresimlere
sürekli yenileri çıkıyor
ınsanın hepsini alası geliyorhihoyyyt

nisan ne güzel tam örf ve adetlere göre evleniosun
insanın bazı şeyleri hala sürdürebilmesi çok hoş
bizim burda öyle birşey yok davul zurna ki zaten olsada yapamazdık
biliosun çok yakın zamanda bi cenaze çıkardık
biz çoğu kişi evi bilmiodu
o yüzden dedik şimdi evde beklesek o geldi bu gelmedi olcak
en iyisi herkese çağrı yapalım kapısının önüne çıksın
sadece bi tane arkadşım vardı o biraz ters tarafta oturduğu için abisi bize getirdi sabah
onun dışında herkesi teker teker evinden aldık hem onlara kolaylık oldu hemde bize
ayy en eğlenceli tarafıysa erkek tarafından hiç kimseyi istemedim eşimde saygı duydu
ohh biz bizeydik sadece görümcemler öğlen yemek getirdiler onuda zaten yedik onlarda şöle bi bakındılar kimse sallamayınca kolay gelsin dediler defoldular :lepi:

Size bir soru teflon tencere takımlarınız hangi marka güzel gelinler
Ben tefali almaktan vazgeçtim hem pahalı hemde aynı fiyata alabileceğim altarnatifler var diye
ıyi mi düşündüm bilmiyorum:kedi:

Burcuözge çok teşekkür ederim.Fakat 9 nevresim takımı ne kadar çokmuş öyle :)))

vallahi canım ben hepsini toplu aldım taçtan. tüm beğendiklerimi aldım heosinide kullandım değişik değişik a.s

:1hug: canım kabul etmek ne demek buyur gellŞeniz
hem hemen almasanda fikir olur senin için. hangi markalar iyi kullanışlı aklında bulunur. a.sevlilik allah nazardan saklasın çok keyifli gidiyor maşallahhhh opuyorumnanaktan
herkese tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

küçük olan tesbihlik
bebiş çok cücellllllopuyorumnanaktan

valalhi baza altı ve dolabımın bir gözü full. ama güzel keyifli değişik değ,işik sermek.

Ben hiç almadım ki daha yaaa
Ama bayılıyorum bu nevresimlere
sürekli yenileri çıkıyor
İnsanın hepsini alası geliyorhihoyyyt

eğer evlenmene çok varsa hemen alma zaten.
modeller değişiyor aklın kalır sonra.
ama parasını koymaya çalış kenara a.s

ay sultan bizimde öyle hiç korno morno olmadı.
hatta öyle seramoni bile olmadı. serhat kamyonu dayadı yükledik gönderdik marmarise oldu bitti:roflol:lüzumsuz geliyor banada yahu.

benimde 8 yorganım 7 nevresimim var 10 tanede yastığım
2 tane pikem var bide misafir için aldım 2 tane tek kişilik pike bu kadar

teşekkür ederim pashi :) banada eşimden para isteyemezmişim gibi gelio dediğim deneyip görücem çok saol :)

bende çeyizlerin altında kalcam diye korkuyorum annem o kadar çok özenioki iğneme ipliğime kadar aldı herşeyimi şükürler olsun hiç bir eksiğim yok bende öle diyorum pashi ama bitaneck kzm var herşeyin en iyisini yapcam ben diyo bi garip kadn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…