oo sinay valla okurken bir özendim resmem gözümün önüne geldi bizim köydede cok yaparlar tandırda ekmek tereyağ uff canım çekti karnım acıktı boshayallersmile
evet benimde iştahım açıldı resmen hafta sonu 4 tane saç böreği yedim :))
nisan bende çağla yedim bol bol hatta midemi bozmuşum gece wc den çıkamadım ahahah:)))
evet benimde iştahım açıldı resmen hafta sonu 4 tane saç böreği yedim :))
nisan bende çağla yedim bol bol hatta midemi bozmuşum gece wc den çıkamadım ahahah:)))
esma ve nihal her zamanki gibi şahanesiniz :lepi:
nisan seninkileri göremediğim için yorum yapamıcam cano
burcucum hayırlı yolculuklar sende hakkını helal et
bende gecmıste hayatımınkını okuyunca gozlerım dolmustu sımdı yıne doldu
hayatım bende halatla cekıyorum zamanı...
iyi aksamlar hayatim
iyi tatiller
pazartesi geldiginde nohut olayininda nostalljisini yapar misin =)))
ben bugün gelinlik denedim :kedi:
ben sişze bugün foto eklicem evimin salonu yatakodamdan diğer odaları çekmedim çünkü bitmemişlerdi boshayallersmile mutfakta öyle dolapları takılacak haftaya inşallah. ama boya istediğim gibi gelmedi ben görmeden yaptırın dememiştim hemen sürdürmüşler herkes begendi esasında ama ben öyle hayal etmemiştim birde siz bakın boshayallersmile..
gelinlikte şöyle oldu bugün öğleden sonra dışarı çıkmıştık görümcemde yanımda neyse benım nişanlığımı aldıgım modaevine bakmak istedim .
diktirmeyi düşünüyordum ama hazır bir model gördüm tam istediğim gibi. neyse giydim denedim çok güzel çok hoş bir duygu kendımı o şekilde görmek hayallerde oluyordu hep :kedi: foto yok zaten tekrar gideceğim bikaç hafta sonra o zaman çekineceğim çünkü provam falan olacakya bayanssulusmile
gelinliğin üstü straplez taş işleme eteğindede bazı bölümlerinde taşları var böyle minik bi bolerosu var hani şu sadece kolları kapatan tarzlardan sırtı çok örtmüyor model kapanmıyor yani. 1.500 dedi akannehir ama ben o gelinliği istiyorum nişanlığımıda ordan aldıgımdan bayan tekrar geldiğinizde konuşuruz dedi bakalım ne kadar olacak. kına kıyafeti gördüm ama onu giymedım kırmızı çok hoş bişeydi oda.
ama gelinlik çok güzeldi yaa hazır modelde istediğim modeli yakaladım hafif esmanınkinide andırıyor etek ksımı değilde üst kısmı..
işte böyle..
:asigim: [/FONT][/COLOR]
ay ben bugün size bide çeyizime son aldıklarımı ekliyiimm işte dün sıkıntılı sıkılıntılı
dışarıya attım kendımı
eşya konusuna cok canım sıkılmıştı çeyiz aldım sıkıntıdan işte son eklenenler
ay çok komik ama okadar şey aldım hiçbişey eksik değil diyordum kek kalıbım olmadıgı aklıma geldi . boshayallersmile..
uzun zeytinlikten aldım bide yuvarlagından aldım. tahta kasık aldım.uzun borcamım yoktu ondan aldım
üstteki kulplu bardaklara bayılyıordum indirime girsin diye bekledım iki kutu aldım 4.5 dan
altındaki çay bardaklarımda çay tepsime uygun bulamamıştım sonunda buldum
potpori aldım limonluuu yeşil tabağımın içine dökcem boshayallersmile
sevmiom artık
o zaman seviodum...
ben cıkam artık
eşim gelcekk:jeyyar:
ervamm senı cok özledımm nan özelden nonu yaz ararım senı şeker
bütün kızlara slm soyle cok cok özledımm onları
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
babama soyledım yer baktık dedımm bende bakarım dedı abımede ablam demıs oda bende bakarım demıs oh beeeeeeeee boyle dusunmelerı ıcımı cok ferhlattıı
ama babama fal bakmıslarrr
kucuk kızın evlensede bosanmaya gıtcek demıs ınanmıyorum ama morelım bozuldu ınsanın ıster ıstemez aklına takılıoo
ALLAHa ınanmak varken falcı ya ınanmak cok günahhh
ALLAHım büyüktür.
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.....
sinay özendirdin herkesi ne güzelmiş walla ya
bide bişe dicem bende kapı kollarını ve özellikle arabaların kapılarını tutamıyorum
çok fazla elektrik çarpıyo
toprakta yürümek iyi gelirmiymiş ilk kez duydum ohaoldumsmile
bu arada banada erzincandan çağla geldi ama daha tadına bakmadım
sinay özendirdin herkesi ne güzelmiş walla ya
bide bişe dicem bende kapı kollarını ve özellikle arabaların kapılarını tutamıyorum
çok fazla elektrik çarpıyo
toprakta yürümek iyi gelirmiymiş ilk kez duydum ohaoldumsmile
bu arada banada erzincandan çağla geldi ama daha tadına bakmadım
kızlar bana bir yardım edin ya bukdar yaptım siteye ekleyemedim nasıl yapacam
a.s.
bulabilirsem neden olmasın canım
:asigim: ben ilk denediğimde gaz sancısı tutmuştu o geldi aklıma :bbo:
canım hemenecik istediğini bulmanı sevindim, Allah giydermeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:
canım güle güle kullan hepsini
inanmıyorum
6. ayın da kutlu olsun hadi yarıladın artık
naber kızz iice ev karısı oldun he burayla işin kocayı bulana, çeyizi yapana kadarmış :dilcikar:
ay saçmalama nihal yaa
oktar nerdesin sen bakiimm
naptın nettin resim var midur
nisan sizinde bahçe ohh her istediğinde sefa yapabileceğin bi yer var ..
elçin bunu profilinde ki doğum çizelgesi yazan yere yapıştır
http://www.ticker.7910.org/as1cHuhVM3D1200MDAwMTg3NHN8NDAwbHxB3ktJTUxBIEJFUkFCRVIgWUHeQU1BWUEg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?