Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Cisil, mulberry, ikraaa, esmy+, elcintih, asyaelif, densem+, Frigo+

kimse uyanamadı sanırım

oo sinay valla okurken bir özendim resmem gözümün önüne geldi bizim köydede cok yaparlar tandırda ekmek tereyağ uff canım çekti karnım acıktı boshayallersmile

evet benimde iştahım açıldı resmen hafta sonu 4 tane saç böreği yedim :))
nisan bende çağla yedim bol bol hatta midemi bozmuşum gece wc den çıkamadım ahahah:)))

nisan bende çağla yedim bol bol hatta midemi bozmuşum gece wc den çıkamadım ahahah:)))

sinay özendirdin herkesi ne güzelmiş walla ya
bide bişe dicem bende kapı kollarını ve özellikle arabaların kapılarını tutamıyorum
çok fazla elektrik çarpıyo
toprakta yürümek iyi gelirmiymiş ilk kez duydum ohaoldumsmile

bu arada banada erzincandan çağla geldi ama daha tadına bakmadım

esma ve nihal her zamanki gibi şahanesiniz :lepi:
nisan seninkileri göremediğim için yorum yapamıcam cano

bende yedim ama dişim uyuşunca bırakmak zorunda kaldım
ama bugün karnım ağrıyo,hastayım
inş bayılmam ya korkuyom
:sinifsinif:

burcucum hayırlı yolculuklar sende hakkını helal et
bende gecmıste hayatımınkını okuyunca gozlerım dolmustu sımdı yıne doldu
hayatım bende halatla cekıyorum zamanı...

a.s.

iyi aksamlar hayatim
iyi tatiller

pazartesi geldiginde nohut olayininda nostalljisini yapar misin =)))

bulabilirsem neden olmasın canım

ben bugün gelinlik denedim :kedi:

:asigim: ben ilk denediğimde gaz sancısı tutmuştu o geldi aklıma :bbo:

canım hemenecik istediğini bulmanı sevindim, Allah giydermeyi nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım güle güle kullan hepsini

sevmiom artık
o zaman seviodum...

inanmıyorum
6. ayın da kutlu olsun hadi yarıladın artık

ben cıkam artık
eşim gelcekk:jeyyar:
ervamm senı cok özledımm nan özelden nonu yaz ararım senı şeker
bütün kızlara slm soyle cok cok özledımm onları

naber kızz iice ev karısı oldun he burayla işin kocayı bulana, çeyizi yapana kadarmış :dilcikar:

ay saçmalama nihal yaa

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.....

oktar nerdesin sen bakiimm
naptın nettin resim var midur

aynen bende arabanın kapısı çok çarpıyodu ve çelik kapılar
toprak vücutta ki elektriği çeker hiç duymadın mı hatta toprak birazda nemli olursa daha iyi olur özellikle insan vücudu elektriği ayaklarından alırmış ordan da verirmiş
o çağlaları bekletme bekleyen çağla iyi olmaz yumuşar

evet cnm çok iyi geliyo
bende lisedeyken çok çarpılırdım
bilgisayar derslerimiz çoktu, çoğumuz çarpılırdık
toprakta yürümek iyi geliyo

hatta çok yaramaz hareketli çocuklara bile iyi geldiğini duydum

ooooo hafta sonları yine ful geçmiş ,

esma bi hafta evde durduya acısını çıkatmış hemen oohhh lale sefası çekmişler kendilerine resimlerde çok güzel bu arada :lepi: nihal esma :lepi:

sinayy ohhhhh sende iyi yapmışsın toprak iyi gelir , gerçi solucanlar bozmuş keyfini ama toparak olunca mecbur onlarda oluyo kaydirigubbakcemile3

nisan sizinde bahçe ohh her istediğinde sefa yapabileceğin bi yer var ..

cisiil bak ben uyandım yerimseniben

bu arad bende cuma günü işten çıktım eve gittim baktım benim kociş yok taaa kayseride gece geç döncek ne yapam bari ev temizliyim , bütün ev dip köşe bucak temizledim saat 12 ye geliyodu bitirdim benimki geldii ... cmt pazar bize kalsın iş olmasın diye halledeyim dedim ama cmt kalk kahvaltı vs . sonra ertesi gün kahvaltıya misafir vardı onlar için hazırlık yapiim dedim sonra akşam ablama yemeğe davetliydik ona hazırlanmak gerek bi yandan börek sarıyom bi yandan toplanmaya çalışıyorum , cmt si öle geçirdik , gece geç döndüm , pazar sabahı 7 de kalktım evi topladım kahvaltıyı hazırladım ,
menümde paçanga böreği,peynirli börek ,kuymak(muhlama deriz biz) ve bilimum kahvaltı şeyleri .... vs :) vardı ..

neysem yedik içtik 2-3 gibi gittiler sonra benim sırtıma bi ağrı hala ağrıyo bazen kımıldayamıyorum bile gece çok kötü oldum krem sürdü sıcak havlu koydu ama tık yok geçmedi hiç ağrım , yaaa şimdi eve gidip yatsam diye düşünüyom ama akşama daha çok var yaa

teşekkür ederim şekerim
evet yarıladık valla
zaman geçio:S

ay kızlarr c.tesi ve pazarım yorulmakla geçti tahmin edebilceeniz gibi ama sinayımın yazısını okuyunca böle bi rahatlama hissettim sanki ben gittim gezdim yedim içtim kaydirigubbakcemile3

dün eşimin arkadasına gittik maç izlediler biz iki bayan ayrı oturduk kız ben sewiorum die kısır yapmış ordan çıktık eşiminde benimde mide harap butun gece kıvrandım mideme sancı girdi bide nazara geldik sanırım kocikle :sinifsinif:

elçin bunu profilinde ki doğum çizelgesi yazan yere yapıştır
kopyalayınca kısalıyor

Son düzenleme:
elçin o takvimin üzerine sağ tıkla özelliklere tıkla ordan URL yazan yeri kopyala dediğim yere yapıştır

Hayatım biliyorsunuz Babam rahmetli oldu... 2 ay'dır hiçç birşey yaptığım yok alışmaya çalışıyoruz yokluğuna...
Evlenen arkadaşlar allah bir yastıkta kocaltsın...
Çeyiz alanlar iyi günlerde kullansın....
Ev alanlar hayırlı uğurlu olsun... Mutlu ve huzurlu olsunlar yeni yuvalarında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…