elçin bunu profilinde ki doğum çizelgesi yazan yere yapıştır
kopyalayınca kısalıyor
elçin bunu profilinde ki doğum çizelgesi yazan yere yapıştır
kopyalayınca kısalıyor
Hayatım biliyorsunuz Babam rahmetli oldu... 2 ay'dır hiçç birşey yaptığım yok alışmaya çalışıyoruz yokluğuna...
Evlenen arkadaşlar allah bir yastıkta kocaltsın...
Çeyiz alanlar iyi günlerde kullansın....
Ev alanlar hayırlı uğurlu olsun... Mutlu ve huzurlu olsunlar yeni yuvalarında....
elçin daisypath bide burdan takvim yap sanrıım senin dediğin yerden artık takvim olmuyodu
Burcumm Şeniz
aa bilmiyordum ailenin yanına mı gittin kuzum?
Cucu, annen baban nasıl sevinmislerdir oyy :1hug:
Valla ben Nihalin yeni sacını cok begendim, sanada yakısacagına eminim balım opuyorumnanaktan
saol canım
yok kızz ne pastası
burda diil ki
burda olsa yapardım:)
bu arada bu kadar çok ara verme unutuoz seni
saol canım aminn
bence yakışır sana kestir:)
saol hevincim
hoşgeldin
ay bu sabah 10da kalktım
sora kahvaltı fln
kardeşimin veli toplantısına gittik annemle
ordan çarşıya indik
markete fln girdik alışveriş yaptık
sora parka doru gittik
sora oturduk biraz çay bahçesinde
sora geldik
ben dondum:) bi uyumuşu 9da kalktım yemek yedim
şimdi yeni bi dizi başladı ona bakıom:)
zemuszemus
Burcuuu bence sen herşeyden önce oraya gitmişken bi doktora görün adet düzensizliğin için yerimseniben
Saça gelince nihalin yeni saçı ona çok yakışmıştı sana da yakışcağını düşünüyorum. Kestir bence değişiklik güzeldir. Ben de ctesi saçlarımı kısaltıcam biraz en son eyülde kestirmiştim uzadı epey, kocama kestircem dedim ama boyatacağımı söylemedim sürpriz yapcam boyatarak da:asigim:
saol hevinim
sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo
günaydın kızlar,
burcu ben o modeli cok beğeniyorum sanada yakışır kullanışlı bir model ne cok kısa nede uzun toplarsın şekilden şekilede sokabilirsin bir ara bende cok düşümmüş kestireyim diye ama benim saçlar kıvırcık nasıl olur hiç bilemiyorum kabarırımı diye de korkuyorum hani melekler korusunda özgürün saçları var bende o diziyi izleyip resmem gaza geliyorum belki düğünden sonra düşünebilirim senlerdir uzun saçlarım sıkıldım artık
Hayatım biliyorsunuz Babam rahmetli oldu... 2 ay'dır hiçç birşey yaptığım yok alışmaya çalışıyoruz yokluğuna...
Evlenen arkadaşlar allah bir yastıkta kocaltsın...
Çeyiz alanlar iyi günlerde kullansın....
Ev alanlar hayırlı uğurlu olsun... Mutlu ve huzurlu olsunlar yeni yuvalarında....
pıtır ıkımızle ılgılı ıyı bısı dedın :roflol:esmoş ve nihal yakıosunuz lalelerin arasında
esma ve nihal her zamanki gibi şahanesiniz :lepi:
nisan seninkileri göremediğim için yorum yapamıcam cano
pıtır ıkımızle ılgılı ıyı bısı dedın :roflol:
saol cnm benımm
tesekkürüler cnm
nanecim thank you opuyorumnanaktan
Burcu hoşbulduk....
Hayatım çook sevindim hoşgelmiş duru bebek... Derin bebekte iyidir umarım...
Nihal inan hiçbirşey farketmiyor evli olsamda 2'aydır annemde kalıyorum. Gerçekten çook zormuş Allah kimseye yaşatmasın... İnsan kendini sahipsiz güvende deilmiş gibi hissediyor biz birde 2 kız kardeşiz...
aminnn inşallah anneninde mekanı cennet olur Allah rahmet eylesin...
Hoşbuldum.. İyi olmaya çalışıyorum işte...OKTAR CNM hosgeldın
nasılsın bakalım
Aynen öyle sinay... Birşekilde alışmaya çalışıyoruz...oktar canım insan çok üzülüyor yıkılıyor ama Allah sabrını veriyor
yokluklarına alışmam desende farkında olmadan alışıp gidiyorsun
oktarcım rabbim sabır versin anneciğine ve size mekanı cennet olsun babacığının mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?