Mutlaka dene canımm tavsiyee ederimm:lepi:
sen becercen bu işi
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hayatimm süpersinoh artık günleri sayamicaksın o kadar çok olucakki sigara içmediğin günler
Kelebek opuyorumnanaktan bak şimdi canım tavuk çekti evlenince yaparım kocişime
hayatımmm gel bitane daha öpim seniiiii ŞenizŞeniz
:lepi: :lepi:
sen bu işi bitirmisn bence
niye hayatım ne yaptım ki ben kuzum
Evet tarlamda var level bitti ama öylesine oynuyom şimdii :umursamaz:facede deiliz betaçiftlikte oynuomuşsun ne kaa güsel
Teşekkür ederim fibu bi sen gördün he
lolipopta çok sevimli bi fikir tam burculuk bi fikir yani:1hug: gelinle damatlı süsler var ondan yaptriym ben bi tane beyendim
Evlendikten sonra eklemiştim canım tabi o zamanlar siz yoktunuzz boshayallersmilebeta sen evini ve düğün resimlerini dah aönceden ekledin mi
hoşbudum :) ya bizim düğünümüze daha 4 ay var ama ben daha pek bişey almadım siz ce çok mu ağırdan alıyorum ?
hoşbudum :) ya bizim düğünümüze daha 4 ay var ama ben daha pek bişey almadım siz ce çok mu ağırdan alıyorum ?
mutfak :umursamaz:
Nasıl şilte aldınn paşiibilmiyorumkismileyoooo ağırdan almıosun bencee
benim seninkinin yarısı kadar vaktim kaldııı
sadece mobilya beğendikkk sipariş vercez mayısta
ne gelinlik için çıktım gezdimm ne başka şey yapıorumm
aayy pazar günüü eksik olan prizlerimizi tamamladık
geçen hafta da mutfak masasına şilte aldıkkk
o kadarrrr
ayrıca izmir'li arkadaşlarım için bir gelinlikçi tavsiyesi verebilirim :) çankaya da relactive diye bir yer var muhteşem gelinlikler var.. ben gelinliğimin siparişini ordan verdim. allah kısmet ederse 25 temmuz da ilk provama gideceğim
e hayatım evdeki pcde mutfak resmi kuzum , işyerinde yokki , ben eve gittiğimde çıkmış oluyonuz , ama bugün erken gitme olasılığım var yetiştirebilirsem eve gider gitmez açarım görmüş olursunuz , aslında resim dağınık hali mutfağın pahsi mutfağıı yaptırcak diye ekledim yoksa albüm için bekliyodum pasaklı halimi göstertmiyim demiştim ama akşama eklerim
kız sende habire priz alıonyoooo ağırdan almıosun bencee
benim seninkinin yarısı kadar vaktim kaldııı
sadece mobilya beğendikkk sipariş vercez mayısta
ne gelinlik için çıktım gezdimm ne başka şey yapıorumm
aayy pazar günüü eksik olan prizlerimizi tamamladık
geçen hafta da mutfak masasına şilte aldıkkk
o kadarrrr
Nasıl şilte aldınn paşiibilmiyorumkismile
kız sende habire priz alıon
betam senle mutfak masalarımız aynıı
ikeada onlara uygun yapılmış şilteler var kare üzerlerine uygun cırtlıı ve krem rengii
tanesi 9 tl idi sanırımm
bir tansi bende kaldı diğerlerini gönderdim de eve
ona uygun stor yaptırcaz die örnek bıraktım kendime
istersen bi ara çeker eklerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?