Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aminiş
tek avuntumuz bu

Allah rahmet eylesın hepsine..
bugün cuma cumanız mübarek olsun bu arada
bu bozguncularıda Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..
hadislerde türkler diye bi slayt izledım çok gururlandım ve peygamber tarafından övülmüş bir milletiz ne kadar güzel..
türkler dünyaya 2 kez hükmedecektir yazıyordu bir hadiste ve şuan o dönemdeyiz..

hı hı bizim bir tanıdıkta yapmıştı hala kullanıyorum
en kalıcı hatıra magnet dolaba takıyolar kalıo gelip geçtikçede görüolar
bende magnet istiyorum oda kalıcı

benimde var büssürü dantel ama ben onları görünce içim cız hediyo birde güzel örmüşkü annem cok örtmeyi sevmesemde ilk evi yerleştirirken hiç sesimi cıkarmıcam içinden ne geliyor onu sersin sonuçta bizleri düşünerek yaptılar

napıosunuz kızlar
sınay masallah cnm
ALLAH daha cok verır ınssss

Selamlar

esma valla 100 tane az gelmedi bize, çoğunu telefonla hallettik zaten hatta ben de 10 tane filan kaldı

zaten eğer 100 tane olmasaydı istediğim davetiyeyi bastıramıcaktım. Çünkü 100 tanesine 180 lira ödedik indirimli haliyle akannehir

he yettyise sorun degıl
belkide aılenın kalablıklgıyıla ılgılıbılremıyorum şimdi

he yettyise sorun degıl
belkide aılenın kalablıklgıyıla ılgılıbılremıyorum şimdi

yok ailenin kalabalıklığı ile ilgili de değil bizim iki tarafta da sülale çok geniş aslında ama biz herkesi davet etmek istemedik

bu da benim işime geldi istediğim davetiye basılmış oldu kaydirigubbakcemile5

kızlaar guzumla davetiye bakmıştık geçenlerde.sanki her şeyde benim kararlarım çok baskındı gibi geldi aşkım hiçbişeye karışmaz fikrini söler ama hep bana bırakır sonuç olarak.dedim guzumm davetiye senin seçtiğin olsun tamam bana bırak dedi..veee sürpriz yapcakmış bana dayanamamış söledi davetiye metni yazmış bitanecimmopuyorumnanaktan çook merak ediyoruumm sölemiyooo...aşkım benim çok güzel şiir yazar zaten..kuzumm kuzuummmopuyorumnanaktan

bide resim eklemeyi beceremiyoruum kızlar yaaa nasıl yapıcambilmiyorumkismile beğendiği davetiyeyi paylaşmak istiyorum sizlerleee.takvimi hallettik bide resim eklemeyi öğrenseemm

SElamunn helloo kızlarrr sempatiksalakcinni
Ben burayaa uğramayalıı epey oluyorr yahuu

Nelerr oluyorr bitiyorr eyvahedigeldismile

ekocin çok şükür olmuş takvimin

resmi de imageshake sitesine gir
sonra browse'a bas
resmini seç
şimdi yükleye bas
forum kodu yazan yeri seç kopyala
gel buraya yapıştır yazı yazdığın yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…