sabah gazetede israilin haksız mermileri yüzünden şehadete yürüyen şehitlerimizin resimlerini gördüm...
:sinifsinif:
inş hepsi şehit mertebesine erişmişlerdir.
Allah sabır versin hepsine.
tazecik 19 yaşında bir delikanlı alnından dört kurşunla vurulmuş
bize yardım et Rabbim...
onlarıda cennetine kabul et
mafoldumben
hı hı bizim bir tanıdıkta yapmıştı hala kullanıyorumkızlar herkesin çöpe atacağı bişi demişken.size bi fikir veriyim ben uygulayamıyorum çünkü benden önce ablam akıl etmiiişşş:sinifsinif:ama siz yapın bence kitap ayracı davetiyee...nasıl fikir??en azından kitap okuyanlar atmıcaktır..:smiley-cool:
bende magnet istiyorum oda kalıcıen kalıcı hatıra magnet dolaba takıyolar kalıo gelip geçtikçede görüolar
sinay
maşallah canım vallahi çok şanslıymışsınız
bu ara heyecan yokda eşya derdine girdik
ya anneme dün çok kızdım çeyiz yerleşince başıma neler gelıcek anladım
of yaa
hiç kullanmıcamı bilidği şeyleri yaptırmış dantelllll nefret ederım..
birsürü süslü püslü örtüler aldım onlar bana yeter. yok diyo dantel çeyşizde görünmesi gerek. ya dedim bunları sana geri göndericem haberın olsun..
boşu boşuna yaa çeyiz yerleşince kendi kafalarına göre yerleştirecekler sonra ben yine değiştiricem kendıme göre
Selamlar
esma valla 100 tane az gelmedi bize, çoğunu telefonla hallettik zaten hatta ben de 10 tane filan kaldı
zaten eğer 100 tane olmasaydı istediğim davetiyeyi bastıramıcaktım. Çünkü 100 tanesine 180 lira ödedik indirimli haliyle akannehir
he yettyise sorun degıl
belkide aılenın kalablıklgıyıla ılgılıbılremıyorum şimdi
bide resim eklemeyi beceremiyoruum kızlar yaaa nasıl yapıcambilmiyorumkismile beğendiği davetiyeyi paylaşmak istiyorum sizlerleee.takvimi hallettik bide resim eklemeyi öğrenseemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?