kızlar bana yarın için açıkbüfe kahvaltı yapabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?
benn istanbuluu heçç bilmem ondann no comment :kedi:
bize gel kişi başı 50 TL.
ekocin noldu yapamadın mı?
hayır yaaa olmuyoo.url den nası yükliycem?
kızlar bana yarın için açıkbüfe kahvaltı yapabileceğimiz bir yer önerebilir misiniz?
herkese merhaba.ben yeni üye oldum bazı arkadaşların düğün hazırlıklarını falan okudum.bazıları hala hazırlık içinde.şuanda evli olanlara mutluluklar diliyorum.allah mutluluğunuzu bozmasın daha da artsın.hazırlık içinde olanlarda hayırlısıyla düğünleri atlatıp yeni hayatlarına mutlulukla sağlıkla başlasınlar inşallah.benim gibi bekar olanlar için de herşeyin hayırlısı olsun allah hayırlı kısmetler versin.... (benim var olmayanlar için :))
Hoşgeldinn güzel dileklerin içindee kocamannnnn bi aminnnnnn opuyorumnanaktanherkese merhaba.ben yeni üye oldum bazı arkadaşların düğün hazırlıklarını falan okudum.bazıları hala hazırlık içinde.şuanda evli olanlara mutluluklar diliyorum.allah mutluluğunuzu bozmasın daha da artsın.hazırlık içinde olanlarda hayırlısıyla düğünleri atlatıp yeni hayatlarına mutlulukla sağlıkla başlasınlar inşallah.benim gibi bekar olanlar için de herşeyin hayırlısı olsun allah hayırlı kısmetler versin.... (benim var olmayanlar için :))
aynen bende öyle düşündümm kaydirigubbakcemile3hosgeldın
aa sende pıtır gıbı yalnızsın
ve aa sende pıtır gıbı balıkesirdensın
herkese merhaba.ben yeni üye oldum bazı arkadaşların düğün hazırlıklarını falan okudum.bazıları hala hazırlık içinde.şuanda evli olanlara mutluluklar diliyorum.allah mutluluğunuzu bozmasın daha da artsın.hazırlık içinde olanlarda hayırlısıyla düğünleri atlatıp yeni hayatlarına mutlulukla sağlıkla başlasınlar inşallah.benim gibi bekar olanlar için de herşeyin hayırlısı olsun allah hayırlı kısmetler versin.... (benim var olmayanlar için :))
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim ama yanlız değilim sevgilim var hem de baya uzuuuuuunn zamandan beri yakında bizde evlenmeyi planlıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?