iyi tatiller canım ne güzel olur walla tatil kafa dağıtırsınız ya
arzucum doğumgünün kutlu olsun canım
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktan
oktarcım hayırlı yaşların olsun inş.
tüm sevdiklerinle...
aa oktar kusura bakma canım yeni gördümm
doğum günün kutlu olsunnice mutlu yaşlara..
arzucum bi ömür eşinin kanatlarında, ailenin sıcaklığında, huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçsin inşallah
Oktarcım doğumgünün kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara
iyi tatiller sultan
uff bende cok daraldım ya kaçıp gitmek istiyorum sakin biryerlere,
ist da diktirme için provalara gidemezmisin, 2 -3provada hallediyor zaten ama tabi sen kendi memlekinte diktirisen daha sık provaya gider kafana takılan yerleri daha cabuk görür fikir beyan ederisn ben bile provada heyecandan hiçbirşey diyemedim sonra eve geldim dedim burası şöyle şursı şöyle olsun açtım kadına telde ilettim uzakta olmanın dezavantajları
iyi tatiller bizim yerimize de tatil yap :)))Kızlar biz yarın çeşmeye gidiyoruz hani söylemiştim öğretmenevinde 3 günlük bi rezervasyon yaptık diye.
Ptesi kısmetse inş. görüşmek üzere, kendinize iyi bakın
süper buralarda hava bozuk h.sonu için plan yapamıyoruz zaten koşuşturmacayla geçiyor evim bir temizlense çeyizlerimi götürücem (nasıl gidicek o da muamma) ayy sıkıntıya girmeye başladım nikahıma 1 ay 1 hafta 2 gün kaldıtatile hepimizin ihtiyacı var ya ben bu hafta sonu bir degişiklik yapacam nişanlım geliyor bol bol gezecem onunla kafamı oşekilde dağıtacam:dance:
senden de bıkmazlarsa süper istediğin kadar müdahale edebilrisin :lepi:evet canım haklısın bide gelinlikçi tanıdıgım istedigim gibi hallederim diye düşünüyorum benden bıkmazlar yani gidip gelince
süper buralarda hava bozuk h.sonu için plan yapamıyoruz zaten koşuşturmacayla geçiyor evim bir temizlense çeyizlerimi götürücem (nasıl gidicek o da muamma) ayy sıkıntıya girmeye başladım nikahıma 1 ay 1 hafta 2 gün kaldı
ay evet burda hava çok sıcak walla evet canım ya çeyizleri nasıl gidecek edecek bizdede çok sorun ya annem hergün onu düşünüyor bir götürsekte rahatlasam diyor 1000 km of of
[]Imageshack - hhhhez.png - Uploaded by Imageshack user
pash bu canım buna fiyat 1.250,00 dediler dikilecek benim olacak sence nasıl model güzelmi sen naptın gelinlii begendinmi birtane ne karar verdin
süper buralarda hava bozuk h.sonu için plan yapamıyoruz zaten koşuşturmacayla geçiyor evim bir temizlense çeyizlerimi götürücem (nasıl gidicek o da muamma) ayy sıkıntıya girmeye başladım nikahıma 1 ay 1 hafta 2 gün kaldı
ay evet burda hava çok sıcak walla evet canım ya çeyizleri nasıl gidecek edecek bizdede çok sorun ya annem hergün onu düşünüyor bir götürsekte rahatlasam diyor 1000 km of of
valla ben 4saatlik yolu düşünüyorum seninki daha zor kırılan şeyler olmasa sorun değilde off
evet canım ya azkaldı zaten o hafta komple ist olup evimi düzelticem ee bir hafta su gibi akar giderselam kızlarr
oktarcım nice senelere canımm
sulfata da iyi tatiller diliorumm
elçin ben dün gelinlikçilerdeydim bakıyım canım istediğin modelee???
bu arada dream sende okudum nikaha az kalmış yaa senin
benim nikah tarihim. 23 TEMMUZ 2010 15:30
beyaz da bu yaz evleniomuşş
esma sultan yalısında
beyazı ta katalım bizim listeye
cnm senın gıbı duru bi kıza bukdar sade ve şık bir glinlik olurdu bence de
elçin bak benimkide bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?