Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arzucum doğumgünün kutlu olsun canım
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inşallahopuyorumnanaktan

oktarcım hayırlı yaşların olsun inş.
tüm sevdiklerinle...

aa oktar kusura bakma canım yeni gördümm

doğum günün kutlu olsunnice mutlu yaşlara..

arzucum bi ömür eşinin kanatlarında, ailenin sıcaklığında, huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçsin inşallah

Oktarcım doğumgünün kutlu olsun tatlım, nice güzel yaşlara

Hepinize çoook teşekkür ederim... Uzun yıllar arkadaşlığımız bozulmadan devam eder inşallah... Çok sevdiğim birinden ayrı olarak ilk defa doğum günümü kutluyorum..Aslında çokta mutlu deilim Bir tarafım kırık mutsuz hüzünlü.. senağlama Her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim..

evet canım haklısın bide gelinlikçi tanıdıgım istedigim gibi hallederim diye düşünüyorum benden bıkmazlar yani gidip gelince

tatile hepimizin ihtiyacı var ya ben bu hafta sonu bir degişiklik yapacam nişanlım geliyor bol bol gezecem onunla kafamı oşekilde dağıtacam:dance:
süper buralarda hava bozuk h.sonu için plan yapamıyoruz zaten koşuşturmacayla geçiyor evim bir temizlense çeyizlerimi götürücem (nasıl gidicek o da muamma) ayy sıkıntıya girmeye başladım nikahıma 1 ay 1 hafta 2 gün kaldı
evet canım haklısın bide gelinlikçi tanıdıgım istedigim gibi hallederim diye düşünüyorum benden bıkmazlar yani gidip gelince
senden de bıkmazlarsa süper istediğin kadar müdahale edebilrisin :lepi:

selam kızlarr

oktarcım nice senelere canımm

sulfata da iyi tatiller diliorumm

elçin ben dün gelinlikçilerdeydim bakıyım canım istediğin modelee???

bu arada dream sende okudum nikaha az kalmış yaa senin

benim nikah tarihim. 23 TEMMUZ 2010 15:30

sana bişey diimmi benim modelimin biraz daha süslüsü

bende dün bu modelinin taşsız olanını istedim

1400 dedii kirayaa

ve ben giydimde dikilmişlerden bir tane harika durdu doğrusu

oktarcımmm
mutlu huzurlu sevdıklerınle bı omurdılıyorum sana hersey gonlunce olsun

sultancım ıı tatıller

pashim çok güzel bi gelinlik bu sende de harika durur

sevgi sana mail yolladım canım müsait olduğunda bakarsın

aa pashi bencede benimki biraz süslüsü ozaman benimki 1250 iyi bide ben alacam yani ama cidden çok güzel ya tarzımız hemen hemen aynımış demekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…