Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

@aysızgokyuzu
haha blogunada girdim :))) canım bende öyle ama ne bileyim alayım dedim başka yok zaten hemen söylim aynı obölümden sunset lila + cosmos mavi öbür modellerdende beğendim ama bnm öbür nevresimlerdeki çizgilerden var diye bakmadım çok uyanığım yaa senin kaç tane var nevresimin merak ettim :)

geldim cnmm :78: blogumu yeni açtım beklerim her zaman
bende hiç çizgili almadım biliyo musun şimdi bu yüzden gözüm çizgili desenlere gidiyor. Annemin daha önce aldığı nevresimler ile beraber 10 tane yapar sanırım. Yeterde artar bile kullanmaya başladıktan sonra gözümüz başka desenlere gidecek bu defa onlardan almak isteyeceğiz.Az ama öz olsun en güzeli cnm. English Home'dada çok cici şeyler var. Düğüne kadar ordanda belki bi tane alırım.

Son düzenleme:
iyimiş benimde yeni aldıklarımla olmuştur daha almıcam zaten annem öldürür beni :) benimde hep çiçeklilere gözüm gidiyo hep şekilli bu sene aldğım için :S hepside tac ama yanlış mı yapıyorum diye düşündüm durdum bugün englısh days o markalar benim çok dikkatimi çekiyor alırsan koy buraya belki bende alırım evlenene kadar :)

ya birşey dicem yatak örtüsü aldınmııı :) bugün çok gevezeyim

Aynen annem artık almamı istemiyor ve haklıda. Az paralar değil birini alsan diğer ay başka birini gözüne kestiyorsun.Yani sonu yok
Ilk aklıma gelen bilindik iyi markalar; Issimo home, Sarev, Taç, Days in Colours vs...
English home desenler felan çok hoş ama ranforceların kalitesi olarak bi tanıdığım pek iyi olmadığını söylemişti.

valla aklıma olan şeyi sordun bana. Inan kaç aydır düşünüyorum gelin yatak örtüsü olayını.
Yatak örtüsü yerine La Vita markasının pikeli nevresimli setleri var. Pikesi yatak örtüsü görünümünde kenarları felan fransız dantelli.Yataktan aşağı sarkan kısımlarıda tüllü felan. Yatak örtüsü yerine bu setlerden alsammı diyorum.
Zaten fiyat olarakta aynı oluyor. Yatak örtüsü 600TL desen bide ona uygun saten pamuk nevresim takımı almak lazım oda 300TL.
Benim bu baktığım pikeli nevresim takımlarıda 700-850TL civarında.

of off :) sende benim gibi bu konuda dertlisin galibaa =))) nevresimlerde herkes aynı şeyi diyor sonu yok :) bu yatak örtüsü için de ben baya araştırdım eminönüde bi yerde beğendim hatta cibinlikde var istediğim için örtüsüyle 850 tl fiyat verdi ama pikesi fln ise yok perde içinde konuştuk 400 tl fln tutar dedi çok para geldi gözüme :S ne yapcam bilemedim sen önden gitte bende arkandan geleyim

kızlarr bişey sorcamm yardımcı olur musunuzz

kapitone nevresim ne demek

cibinlikli

yatak örtülerinde olmuyo ne nevresim nede pike. sadece örtü ve yastıkları oluyor. Nevresimini pikesini ayrı alman gerekiyor. Yatak örtüsü ağıt zor oluyo diyorlar ama bu şekilde pike alırsam misafirim felan geldiğinde kolayca serebilirim.
uff ya ne zor işler bunlar daha doğrusu kararsız kalmak işi zorlaştırıyor.

cnm kapitoneli nevresim demek; yorgan geçirdiğin nevresimi ayrıca pike olarakta kullanıyorsun.

tşk ederim cnmm

rengi çok hoş hazır indirimi varken alsam mı acaba yaa kararsız kaldım peşin fiyatına 12 talsit bile yapıyolar

kızlar çoştunuz iyice hızınıza yetişemiorm, bu taçın doğum günü bitirdi bizi bu gün
yatak döşek olayını bu gün bitiriceksiniz sanırım

kızlar çoştunuz iyice hızınıza yetişemiorm, bu taçın doğum günü bitirdi bizi bu gün
yatak döşek olayını bu gün bitiriceksiniz sanırım

aynen öle valla cnm

bi bak bakalım benim kapitoneli nevresimime alayım mı kart bilgilerimi girdim onayda bekliyor mausem

sizden aldığım fikre göre okeylicem

duygucm baktm şimdi kapitoneliyse çok iyimiş fiyatı ama tek kişilik sanırım bende bakim başka nasıl modeller var aklımda bulunsun, bence almalısın gayet güzel fiyatı da uygun oluo indirimle

Son düzenleme:

seni kesebilir miyim olmuyor evet sen alıcakmısın peki pikesini nevresimini sonuçta annem yaptırıyo e ben alıyorum bir sürü nevresim ne olcakki :)) haklısın ağır oluyor ama bilmiyorumki şimdi herkes ilk onu görcek yatağımda nevresimden önce güzel olmalı diye düşünüyorum amma velakin çok pahalı gidip dilencem abi birazcık indirim yapsana diye
aynen zor kararsızlık girince felaket kötü oluyor :S
seni bulmuşken bırakmiyimmm baharat takımı aldınmı birde saklama kapları bakliyat fln için :)))

duygummm valla kaçırma derim ben 150 tlye 2 tane almıştım zamanında gerçekten güzeller

duygucm baktm şimdi kapitoneliyse çok iyimiş fiyatı ama tek kişilik sanırım bende bakim başka nasıl modeller var aklımda bulunsun, bence almalısın gayet güzel fiyatı da uygun oluo indirimle

speed slicer de ben seni ikna etmiştim bundada sen beni ikna ettin saol cnm aldım gitti amannn aklımda kalcağına çeyizimde kalsın

speed slicer de ben seni ikna etmiştim bundada sen beni ikna ettin saol cnm aldım gitti amannn aklımda kalcağına çeyizimde kalsın

ay evt bide speed slicerımız olmustu ama öle deme herkesin çeyizinde olmazzz
bide patatesleri biraz daha kalın dilimleseydi hiç fena olmazdı ama ben genel olarak beğenmiştim, Ijulien

saol balım aldım gitti valla

ay evt bide speed slicerımız olmustu ama öle deme herkesin çeyizinde olmazzz
bide patatesleri biraz daha kalın dilimleseydi hiç fena olmazdı ama ben genel olarak beğenmiştim, Ijulien

haklısın tatlım bende domatesleri dilimlerken zorluk çektim biraz ama sanırım bu speedden değil bizim domateslerden kaynakanıyordu

kızlar bide saklama kapları demişken dün tefale uğradım t deisgn die bi markaları var gayet güzel vakumlu saklama kapları vardı 4 tane ve her boydan bakliyat saklamalık fiyatıda 24,90 vakumlu olması hoşuma gitti benm de yolunuz düşerse bi uğrayın kırmızı siyah ve beyaz kapakları var.. baharatlık için de bernardo diorm başkada bişi demiorm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…