Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2. resimdeki kesinlikleee

ikisini beğenmekle birlikte mercury diyorum benn.. :) Eline alınca zaten hangisi beğendiysenn benim o dersinn

ben tombul dediğiniz tencerelerden kullanıyorum gayet memnunum tabi görsel acıdan daha estetik:).Bende yenı evlendım(6 ay dolucak)fıyatına takılmadan aldım tum ceyızlerımı cunku daha sonra ya keske dığerınımı alsaydım demek cok boş geliyor,60 lirası önemli değil hangisini daha cok beğendiysen onu al bence

Ya itiraf edim tombul benimde hoşuma gidiyor. Bide diğerleri kaba ve büyük gibi gözüküyor nedense bana bilmiyorum ki zaten 2 kişilik yemek pişecek ya çokta düşünmemek lazım ne bilim çoğunluk dominodan yana kullanmıştı fikrini bende onun saplarına ısınamadım bir türlü

bahama ve monoco muydu onlar arasında kaldın o zaman senn :)) onlarında sapları birbirinden farklı :))

özel gunlerde kullanmak için çatal bıçak takımını aldın mı?

evfet canım farklı :) amaaaannnnn sühoşum ben bahamayı istiyom banane banane istiyom işte

Canım bence git ve gör bir yerlerde öyle karar ver resimler çok aldatıcı gelebiliyor emin ol.

hehe çok tatlısınn kızz.. Onca kişiye sorup fikir danışırsın genede kendi bildiğini okursunn bu işler böylee :)) Bahama çok sevimli görünüyo bu arada.. diğerinin tutacak yerleri uzaktaydıı :)) duyguya katılıyorumm görüp almak en iyisi..

6 aylık evliyim dediğin modelleri kullanıyorum suanda.Ben bosch istemıyordum aslında sıemens istiyordum aynı fabrıka uretıyormus ama ben nedense hep sıemens istedim. bu arcelik beko arasındakı olay.buzdolabı guzel ıc haznesı genıs ama cok cabuk cızılıyor.bulasık makınesınde sıvı deterjan kullanıyorum bulasıklarımda cızıklıkler olustu belkı bu tum markalarda oluyordur.bilemiyorum beyaz esya sans işi..

Bende bosch istemiyorum ama kayınpederim boschdan başka yerden bir şey almaz.Kafam tamamen karıştı şimdi:18:Sakıncası yoksa ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…