- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
Çokta bilgili olduğum bi konu değil tombul tencere sevimli dursada benim tercihim düzlerden yanaa :)
şu benim çkb takıma da bir yorum yapsanız güzel olurbende milano mı mercury mi karar veremedim. gerçi benim gönlüm biraz mercury dan yana sanki biraz daha zarif gibi duruyor yine de fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok tşk ederim
şu benim çkb takıma da bir yorum yapsanız güzel olurbende milano mı mercury mi karar veremedim. gerçi benim gönlüm biraz mercury dan yana sanki biraz daha zarif gibi duruyor yine de fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok tşk ederim
slm,ikiside güzel şık ve zarif.mercury dedığın heralde sol taraftaki bence onu secebılırsın.
Ben bunu bir yerde okumuştum canım :)))
foto yu düzgün ekleyemişimdoru tahmin saplarına biraz zariflik katılmış olan mercury fikir için tşk
bahama ve monoco muydu onlar arasında kaldın o zaman senn :)) onlarında sapları birbirinden farklı :))
evfet canım farklı :) amaaaannnnn sühoşum ben bahamayı istiyom banane banane istiyom işte
Canım bence git ve gör bir yerlerde öyle karar ver resimler çok aldatıcı gelebiliyor emin ol.
evfet canım farklı :) amaaaannnnn sühoşum ben bahamayı istiyom banane banane istiyom işte
Canım bence git ve gör bir yerlerde öyle karar ver resimler çok aldatıcı gelebiliyor emin ol.
özel gunlerde kullanmak için çatal bıçak takımını aldın mı?[/
Sözlüm Karaca nın Class serisini çok beğenmişgitmiş almış saolsun bir dertten kurtarmış oldu
özel gunlerde kullanmak için çatal bıçak takımını aldın mı?[/
Sözlüm Karaca nın Class serisini çok beğenmişgitmiş almış saolsun bir dertten kurtarmış oldu
yani misafir için karaca aldı nisanlın günlük için hisar düşündün.Ben esseden aldım ındırımdeydı günlük kullanım için de memnunum hani ne alırsan jumbo harıc bulasık makınesınde çiziliyor çok para vermek yanlış.
6 aylık evliyim dediğin modelleri kullanıyorum suanda.Ben bosch istemıyordum aslında sıemens istiyordum aynı fabrıka uretıyormus ama ben nedense hep sıemens istedim. bu arcelik beko arasındakı olay.buzdolabı guzel ıc haznesı genıs ama cok cabuk cızılıyor.bulasık makınesınde sıvı deterjan kullanıyorum bulasıklarımda cızıklıkler olustu belkı bu tum markalarda oluyordur.bilemiyorum beyaz esya sans işi..kızlar sizce boschun bu modelleri nasıl bilgisi olan varmı 1 ay sonra beyaz eşyaları alıcaz ama ben çok kararsızım.
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Buzdolapları ve Derin Dondurucular - NoFrost Kombi - KGN57P75NE
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Çamaşır ve Kurutma Makineleri - Çamaşır Makineleri - WAS24461TR
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS53M48TR
Bende bosch istemiyorum ama kayınpederim boschdan başka yerden bir şey almaz.Kafam tamamen karıştı şimdi:18:Sakıncası yoksa ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim.6 aylık evliyim dediğin modelleri kullanıyorum suanda.Ben bosch istemıyordum aslında sıemens istiyordum aynı fabrıka uretıyormus ama ben nedense hep sıemens istedim. bu arcelik beko arasındakı olay.buzdolabı guzel ıc haznesı genıs ama cok cabuk cızılıyor.bulasık makınesınde sıvı deterjan kullanıyorum bulasıklarımda cızıklıkler olustu belkı bu tum markalarda oluyordur.bilemiyorum beyaz esya sans işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?