Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o 700 tl sana mutlulukla dönsün tatlım

Hımmm demek saçlı battanıyen var burdakilerin aynısından peluşmu kalıtesi nasıl :)

Hisara bende üzülüyorum şu 250 tlliği diyosun galiba ya ben pek o modeli sevemedim daha çok tombilleri seviyorum ondan içim rahat

Taça yakın kalitesi çok güzel yumuşacıcık filan tavsiye ederim Hayırlısı tabii çokta kasmaya gerek yokk artık başka fırsatlara

<EM>ne kadar önceden baslamak gerekıyor ceyız ıslerıne yauu <BR><BR>gercı benım ufak tefek varda mılletın ceyızını görünce burda benım hıc bırseyım yokmus, hazır dıılmıs gıbı geldı </EM>

selam hanımlar ben daha yeniyim bu çeyiz işlerinde ne görsem beğeniyorum bernardoya gittim hele romance takımını (kahvaltı ve günlük yemek takımı .içinde ameriakn servisi, pembe çatal bıçak takımı ve su bardakları var ama demlik yok kahvaltı takımı da maysta gelecek ) bir ay düşünmeyle aldım bi de

24 parça çatal -bıçak (6 çatal 6 kaşık 6 tatlı kaşığı 6 bıcak ama tatlı çatalı yok )seti aldım 145 tl ikinci ürüne de %50 vardı 80 tl lik demliği 40 aldım (120tl çatala 60tl demliğe verdim gibi de düşünebiliriz)sizce çatal- bıcağa çok mu verdim ama baya kaliteli görünüolardı 25 yıl garantili?

bernardodan aldıklarıma (günlük yemek takımı+ kahvaltı takımı+ demlik ve çelik saplı 24 parça çatal bıçak hepsi 6 kişilik) 712 tl verdim ne diyosunuz??
Eki Görüntüle 361087 (çatal bıçak buna benzer bişe) kahvaltı takımı yuvarlak gelecek kare formlulardan kalmamış

Son düzenleme:
Yaaa sühoşşşşş çok üzgünüm şu anda

dekorasyon.com 50 tllik çekimi kullanım dedim. 120 tllik ürün seçtim 70 tl ödicem ya 13 tl kargo parası çıkarıyorrrrrr napıcam ben şimdi ya o kadar kargo mu olur?

Ne seçtinn bakim öyle.. Pahalıymışş valla günaydınnn bu arada Çeklerle yatıp kalkıoruz valla 83 tl mi ödüceksin toplamda?

Ne seçtinn bakim öyle.. Pahalıymışş valla günaydınnn bu arada Çeklerle yatıp kalkıoruz valla 83 tl mi ödüceksin toplamda?

GÜnaydın canım kusura bakma sinirden direk konuya daldım. ya beğendiğim çerçeveler vardı ya onları alım bari dedim ama 13 tl kargoya vermem valla offfff benim ürünler daha gelmedi acaba arayıp konuşsammı onlarla birlikte göndersinler kargo parasıda almasınlar kaç haftadır beklıyorum yaaa

ara tabii ben 10 kez aramışımdır şansını dene tabi :) stokta varsa neden olmasınn.. Sistem sebebiyle alınır dicektir ama belki 13 tl puan gibi bişi yüklerler alcaından düşerler vs :)

ara tabii ben 10 kez aramışımdır :d şansını dene tabi :) stokta varsa neden olmasınn.. Sistem sebebiyle alınır dicektir ama belki 13 tl puan gibi bişi yüklerler alcaından düşerler vs :)

ayyyyyy vallaha aradım söyledim. Kaç haftadır beklıyorum biliyorsunuz yeni siparişlerimide onlara eklesenizde kargo parası vermesem dedim , kabul ettiler Dediğin gibi hesabıma puan yüklüyoooorrrrrr hemen gidip alıyorummmmm

Güle güle kullan tatlımm inşallah sorunsuz gelir.. Sarev mi gelmedi senin? Benimde sarev nevresimim öylece beklio

Güle güle kullan tatlımm inşallah sorunsuz gelir.. Sarev mi gelmedi senin? Benimde sarev nevresimim öylece beklio

Aynen sarev bu hafta içi wellerine gelecekmiş. ben hepsi birlikte gelsin diye diğerlerinide bekletiyorum

canım tavsiyen için çok saol dikkate alacağım hiç beklemiyordum jumbodan bu kadar uçuk fiyatta şaşırdım

Kızlar pijamalar arasından hangisi güzel sizce?Bunlar diğerleri arasından seçtiklerim birini alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…