Evettt.. kuponlarla birlikte 700 tlyi buldu dekorasyon.com dan yaptığım alışveriş :)) taksitte yapmadım ondan battımBenim saçlı battaniyemm var ki hemm :109: ben kaçan hisar tencere fırsatına üzülüyorumm :84:
o 700 tl sana mutlulukla dönsün tatlım
Hımmm demek saçlı battanıyen var burdakilerin aynısından peluşmu kalıtesi nasıl :)
Hisara bende üzülüyorum şu 250 tlliği diyosun galiba ya ben pek o modeli sevemedim daha çok tombilleri seviyorum ondan içim rahat
Yaaa sühoşşşşş çok üzgünüm şu anda
dekorasyon.com 50 tllik çekimi kullanım dedim. 120 tllik ürün seçtim 70 tl ödicem ya 13 tl kargo parası çıkarıyorrrrrr napıcam ben şimdi ya o kadar kargo mu olur?
Ne seçtinn bakim öyle.. Pahalıymışş valla günaydınnn bu aradaÇeklerle yatıp kalkıoruz valla 83 tl mi ödüceksin toplamda?
GÜnaydın canım kusura bakma sinirden direk konuya daldım. ya beğendiğim çerçeveler vardı ya onları alım bari dedim ama 13 tl kargoya vermem valla offfff benim ürünler daha gelmedi acaba arayıp konuşsammı onlarla birlikte göndersinler kargo parasıda almasınlar kaç haftadır beklıyorum yaaa
ara tabii ben 10 kez aramışımdır :d şansını dene tabi :) stokta varsa neden olmasınn.. Sistem sebebiyle alınır dicektir ama belki 13 tl puan gibi bişi yüklerler alcaından düşerler vs :)
ayyyyyy vallaha aradım söyledim. Kaç haftadır beklıyorum biliyorsunuz yeni siparişlerimide onlara eklesenizde kargo parası vermesem dedim , kabul ettilerDediğin gibi hesabıma puan yüklüyoooorrrrrr hemen gidip alıyorummmmm
Güle güle kullan tatlımm inşallah sorunsuz gelir.. Sarev mi gelmedi senin? Benimde sarev nevresimim öylece beklio
teşekkürler canım
hemen sana fikrimi soylim bundan 1 ay öncesine kadar deli gibi çelik araştırması yaptım bir sürü insandan fikir aldım sonuç;
korkmaz - hisar- jumbo kullanılan malzeme kalite açısından aynı.
sadece marka ve afilli modeller jumboda ve hisarda fiyatı şişiriyor. yani jumbonun yerine hisar almakla hiçbirşey kaybetmezsin canım :)
ben hisarın gold renkli tombik tencerelerini çok seviyorum
umarım yardımcı olabilmişimdir.
ayyy ben sana kıyamam şaka yapıyorum alınma canım
normal hepsi 400-450 civarında oluyor. sanırım . ne dersin 300 çok mu vermişim yoksa:26:
Aynen sarev bu hafta içi wellerine gelecekmiş. ben hepsi birlikte gelsin diye diğerlerinide bekletiyorum
Kızlar pijamalar arasından hangisi güzel sizce?Bunlar diğerleri arasından seçtiklerim birini alacagım
Eki Görüntüle 361253 Eki Görüntüle 361254
Canım sağdaki daha hoş bence :))))
Sonunda bir yazan oldu.Sağolasın Günnurum.Trendyoldan alacagım zaten 9.95 e gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?