Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende bosch istemiyorum ama kayınpederim boschdan başka yerden bir şey almaz.Kafam tamamen karıştı şimdi:18:Sakıncası yoksa ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim.

beyaz esyaları esımın ailesi aldı benım de bosch dan baska alternatifim yoktu mecburıyetten.fiyatları hıc hatırlamıyorum cunku ıcınde fırın ocak ankastre mıkro dalga fırın mobılyalar toplu alınmıstı..Kafan karısmasın dıyorum ya sans ısı bazen bırı dıyorkı cok memnunum biri ise berbat.peki sen hangı marka ıstıyordun?

Biliyorum pek önerilen bir marka değil bir çok kişiye göre ama arçelik siyah seri çok hoşuma gidiyordu.Benimde senin gibi mecburiyetim var.sözlümün ailesi alacağı için boschdan başka şansım yok.

Biliyorum pek önerilen bir marka değil bir çok kişiye göre ama arçelik siyah seri çok hoşuma gidiyordu.Benimde senin gibi mecburiyetim var.sözlümün ailesi alacağı için boschdan başka şansım yok.

Bende bır yıl önce sıyah ısıtıyordum mutfak masama uysun dıye ama olmadı, gri parmak izi tum lekelerı gösterıyo elımde sureklı bez sıl dur yapıyorum suan ne kadar deseler de (parmak izi yapmaz) yalannn istedin kadan inox için ürün al fasafiso.bu arada tavsıyem boschun yada baska markanın leke tutmaması ıcın urununu satmaya calısılırsa alma yada marketlerde olan krom paslanmaz celık temızlııyıcısı ve parlatıcısı alma bosa para vermıs olursun.cam sil bile daha ıyı temızlıyor.görsel acıdan iyi diye silmeye katlanıyorum zamanla sorunlar yasanırsa garantili garantısı bıtıncede maddı dururmunda el verırse ılerıde dıledığını alırsın sende bendehayırlısı olsun

İnş yaNasıl yani inoks falan hikaye mi yani

İnş yaNasıl yani inoks falan hikaye mi yani

Şöyle acıklıyım meselakombi buzdolabı dıs yuzey fazla iz yapmıyor yıne oluyor ama her dk sılmene gerek yok ama gel gör ki o dolabı actığın kulbu acayıpp ız yapıyorrr sureklı gözume gelıyor el izi doğal olarak dolabı acıcam sureklı sılıyorum sureklı bır ara havlu sıkıstırdımm işe yara dı ama cırkın bı göruntu tabii:44: bulasık makınesı de aynı sekılde acılması ıcın tutulan yerde ız oluyor.En buyuk sıkıntı fırında oluyo zaten bılmıyorum fırın ne alıcaksın benımkısı bosch ankstre settı fırının ön yuzu ocak yuzu ınox değil silsende iz kalıyo,davlumbazı da öyle.Domestosla sılıp duruluyorum bırde kururluyorum baya zorrr

bır de ocak kısmına bı sert bısey deyse ciziliyorr memnun değilim daha kac aydır kullanılyorum dıkkatlıyım de cızılıkler var

Ben birde çalışmaya devam edicem evlenincede kafayı yerim onlarla ya Fırına daha karar veremedim ankastremi alsam normal mi bilmiyorum:26:

Ben birde çalışmaya devam edicem evlenincede kafayı yerim onlarla ya Fırına daha karar veremedim ankastremi alsam normal mi bilmiyorum:26:

estetik acıdan ankastre set gidiyor.kendı evınız olucaksa tercıh edebılırsın ama kiraya cıkıcaksan her eve uygun olmayabılıyor.

merhaba, öncelikle kolay gelsin ve Allah sabır versin diyorum. 3 hafta uğraştık biz nişanlımla şehirdışında olduğu için bi tek haftasonları gelebiliyo biz de 3 haftasonunu beyazeşya arayarak geçirdik. Ben internet den araştırdım forumdonanımhaber deki yorumları okudum ordaki kişilere sordum. siemens ve bosh un bulaşık çamaşır makineleri aynı fiyat farkı oluyo sadece tutturabildiğine satıyolar ki bulaşık ve çamaşır için iyi ürünler.biz siemens aldık aldığımız çamaşır makinesi sorduğun modelin 7 kg lik olanı 6-7 kg likler türkiyede toplanıyomuş 8 kg ler ithalmiş daha iyiymiş biz 1049 a aldık neden 8kg almadık fiyat farkı vardı nişanlım kendi ödeyeceği için çok açılmayalım 7 kg de idare eder bizi dedi.

Siemens WM10E464TR VarioPerfect 7 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi +A Enerji | Siemens Çamaşır Makineleri | Hizlial.com

bulaşık içinse filtre ve iç tabanının plastik olması iyi değilmiş kötü koku yapıyormuş ki evet yapıyor o yüzden çelik tabanlı olmasına dikkat et. ben nişanlıma surat yaptım biraz int.de gördüğüm fiyat için iice pazarlık yaptık ve 1200 e aldık biraz pahalı oldu ama

Siemens Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - Bulaşık Makinesi - SN26M282TR

bosh da olsa
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS58M82TR bunu alıcaktım

buzdolabını da samsungdan aldık fiyat performans açısından en iyi markalardan tabi buzdolabı için modeli de bu
RT59FMSW - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG internetden 1300 e aldık

arkadaşlar ya aklımı karışıtıran bir konu var.ben daha yatak örtüsü almadım.gereksiz olduğunu düşünüyorum.zaten yeterince herşeye para gidiyo.300-400 tl bi yatak örtüsüne para vermek istemiyorum ama çevremdeki arkadaşlarım ailem alınması gerektiğini söylüyor sanki alsam ne kadar kullancam ki ben onu.

sizler nasıl yaptınız aldınız mı?aldıysanız modellerini paylaşır mısınz ne tarz bişey alabilirim?yada hangi markalara bakabilrim.yardımcı olursanız sevinirimmm...

bende senin gibi düşünenlerdenim..çok gerekli olmayabiir ama bi tane bulunmasnda fayda var bence.. sabah akşam kendimi yormıycak bi model almak istedim aynı zmanda şık da olsn dedm.. 6-7 ay önce linensten bunu aldm cnm..renk olrak benmkisi taş rengi fiyatı %50 indrmle 225tlydi..su ara english homea bakabilirsn uygun fiyatlı güzel örtüler var
Eki Görüntüle 363957

canım bende linens e baktım siteden bende bu koyduğun yatak örtülerini beğendim.mağazasına gitmeyi düşünüyodum.çok ii fikir oldu arkadaşım benim için.çok saoll.

bence gerekli. çünkü yatak da tozlanıyor ve örtüsüz çok hoş durmuyor. o kadar para vermeye gerek yok. pike gibi olan hafif modeller var örneğin english home da, çok da uygun fiyatlar. bi araştır istersen

Sözlüm askerde olduğu için herşeyi tek başıma yapmak zorundayım düğüne daha çok var ama ev alma gibi bir fikrimiz olduğu için diğer eşyaları almakta acele ediyoruz.Malesef diğer markalara hiç bakmıyorum bile çünkü kayınpederim alacağı için beyaz eşyayı her zaman alışveriş yaptığı bosch bayinden alınacaklar.bosh da olsa
Bosch Ev Aletleri | Ürünler - Bulaşık Makineleri - 60 cm genişliğinde - SMS58M82TR bunu alıcaktım dediğin makinayı istiyordum bende ama çok yüklenmek istemiyorum o yüzden mümkün olduğu kadar fiyattan kırmaya çalışıyorum.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bu arada çok güzeller

canım ağır modelli şatafatlı yatak örtülerini ben de hem beğenmiyorum, hem gereksiz görüyorum. ama bir tane bari olsun diye english home'dan pamuk saten yatak örtüsü aldım. arkadaşım kullanıyor ve çok kullanışlı olduğunu söylüyor. ayrıca sarev'den kırlentli battaniye aldım gerektiğinde hem yatak örtüsü hem ısınma amaçlı kullanılabilir.

bende sarev de battaniyeli bi model beğendim.yatak örtüsü olarak linens ve english home bakmayı düşünyorum.daha yani mi aldın canım sen ve fiyatları nasıldır ki?

canım linensi bana üzeri pütürcük oluyor diye tavsiye etmemişlerdi. yine de sen bilirsin tabi. sarev kırlentli battaniyeyi satış mağazasından 145 TL ye aldım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…