Kızlar pijamalar arasından hangisi güzel sizce?Bunlar diğerleri arasından seçtiklerim birini alacagım
Eki Görüntüle 361253 Eki Görüntüle 361254
Çekle mi alıcaksın cnm nasıl 9.95 e geliyor bencede sağdaki daha güzel :)
kalitesini biliyor musun :26:
merhaba arkadaşlar, özel konuklarım için supla almak istiyorum (daha doğrusu çok gerekli mi diye hala düşünüyorum) Sizce yemek takımıma uygun, kare mi, yuvarlak mı supla seçmeliyim ya da şık bir amerikan servisle mi tamamlamalıyım?
Örnek ve fikirlerinize ihtiyacım varrEki Görüntüle 361726
canım ne güzel miş tabakların bence altına siyah deri dikdörtgen amerikan servislerinden alabilirsin ya da siyah kare deri supla ya da şöyle birşey de olabilir
Eki Görüntüle 361729
taç ın ürünleri güzel oluyo eğer modelini beğendiysen al ama internette bazen indirime düşen mağzalar oluyo 10 -20 fazla varip çok hoş başka bi takım da alabilirisin tam seçemedim modelini ama fiyatı tı uygunmuş.. fiyattan yana düşünme derim içine sindiyse al.
Biliyorsunuz hisar tencerelerle ilgili konu açmıştım. Mutfak bölümüne taşındığından pek yorum yazılmıyor bişi soracağım size
domino goldu indirimli fiyata bulamadım maalesef monaco 240 bahamada 300 e buldum set olarak. Sizce hangisiniz almalıyım. 60 tl fazla verip bahamayı alayımmı ?
Bahama
Eki Görüntüle 362902
monaco
Eki Görüntüle 362903
önümüzde anneler günü var tatlımm daha ne fırsatlar çıkar şimdiden böyle düşünme.. Maddiyat elbette önemli ama içine sineni gönlünden geçeni al tatlımm :)
teşekkürler canım benim içime bahama siniyor aslında ama bide şey var tombul tencereler mi daha kullanışlı acaba diğer domino tarzında olanlar mı sence ne dersin
Canım ısıyı eşit dağıtması açısından düz tencereler daha kullanıslı bence.Bir de indüksiyonlu ocaklarda onlar tavsiye ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?