Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arada bir bakıyorum bu başlığa
bende evlilik hazırlığı içindeyim
şimdi bu beyaz eşya yazılarınızı görünce yazmak istedim
senelerdir takip ettiğim bi forum var
beyaz eşya konularında teknik açıdan oldukça bilgili olan üyeler var
soranlara hep fikir veriyorlar ama bu arçelik vestel beko vsler için tavsiye verilmiyor hiç
çamaşır ve bulaşık makinelerinde genelde bosch siemens fiyat olarak daha ii olsun derseniz
boscha muadil profilo tavsiye ediliyor
buzdolabında no frostlarda bosch önerilmiyor fazla
genelde marka ve modellerin fiyat/performansına göre değerlendiriyolar
isterseniz kampanyalara fln kapılmadan bi araştırın

cnm biz de hep araştırma içindeyz daha zman olmasına rağmen bilgi alıorz..samsung alan arklarda var forumda..acaba onlar hakkında bilgn varmı..bide söylediğin site forumdonanımhaber olabilirmi?

cnm biz de hep araştırma içindeyz daha zman olmasına rağmen bilgi alıorz..samsung alan arklarda var forumda..acaba onlar hakkında bilgn varmı..bide söylediğin site forumdonanımhaber olabilirmi?
evet forumdonanım
ben isim vermek olmazsa diye yazmamıştım
bayılıyorum ordaki çocuklara
çok bilgili ve ilgililer
yazılan yorumları okumak bile fikir veriyor
samsunglar hakkında buzdolabında daha çok tvsiye var sanırım
bence ordan araştırıp sormadan almamalı beyaz eşyaları :)

haklısın cnm ordaki yrumlar çok samimi oluo çünkü bizim gibi insanlar tarafndan yazıldığı bi gerçkten yalan dolan yok..satış yapma kaygısı yok..iyiye iyi kötüye kötü diyebiliolar..
bende genelde bişi alıcaksam araştırırım ordan..saol sende yönlendirdiğin için

Evet cvplar samimi çıkar yok
Belli isimler var zaten bıkmadan usanmadan
Her soruyu kendilerineymiş gibi ilgiyle cvplıyorlar
Reklam yada çıkar amaçlılıar çok barınamıyor zaten
Ordan tavsiyeler ile evimize aldığım beyaz eşyalar oldu
Şimdide kendi evim için araştırıyorum

Nil burdan devam edelim,kızacaklar yoksa :)
Moralim bozulmadı tabi ki şekerim.Ne olacak girmezse girmesin :) Ama bana özel bir indirim yaparlar belki,pek sanmasam da :)))
Aryıldız anka modeli için indirim yapmak istediler bana,bende istemedim.

bi özel indirim de ben istiyorum
meselaa milano ÇKB takımına (mercury de olabilir )
meselaa hisar çaydanlığa
meselaa korkaz tostkoliğe
meselaa meselaa meselaa...

kuzum unutmuorm ben çbk takımımı alırken uzun zmandr takip ediodm fiyatı hep aynıydı bayram arifesi almaya karar vrdm bi baktım fiyatlar 2 katına çıkmıs üzüldm fln uyumadan önce bi mail attm işte ben uzun zmndır takipteydm ama tam alıcaktm baktm fiyatlarnz ykselmş bayram dolayısıyla mı peki fln die yine düşermi die sordm..
neyse rüyamda gördm benm için 1 saatliğine fiyatı eskiye çekiolardı:))) uyandığmda ne saçma öyle bişi olurmu fln dedm..sonra sabah mail atmıslar işte nil hanım sizin için milanoyu bir kaç saatliğine eski fiyatına düşürdük die..müşteri temsilcisi pelin hanım var çok tatlı bi kız anlattım ona da telefonla arayıp tşk ettm öyle kaynaşmıstık bile..nasıl almaya cesaret ettn die sormus kızlar ama yani edilmicek gibi deilki:))

Canım sen aldıgında kaca cıkmıstı fıyatı?Senin aldıgın 90 parca mı 115 parca mı?Ben mambayı begendım farklı geldi bana.Özel günlerde kullanmak için çok düz bir şey istemiyorum açıkcası.

115 Parça dediğin sadece dondurma kaşıkları cnm.. onlar yok bende 90 parça yani..
zaten ben dondurma kaşıklarını daha cicili bicili bişi istiorm:)) arada 90tl fark ediodu o zamn bnde 90 parçalık olanı aldm
sen bilirsn zevk meselesi tabi yine olsa yine milanoyu alırdm sade olması çok şık geldi bana da..

bi özel indirim de ben istiyorum
meselaa milano ÇKB takımına (mercury de olabilir )
meselaa hisar çaydanlığa
meselaa korkaz tostkoliğe
meselaa meselaa meselaa...

kızlar bende milano ve mercury arasında gidip geliyorum acaba bunlarada indirim gelirmiki?

Pelin Hnm merhaba..
sitenizden yaptığım alışverişler sonucunda memnun kalmamın yanısıra günlük kampanyalarınızı da takip etmekteyim..
acaba bu kampanyalarda hisar tearend çaydanlık takımının da yer alma ihtimali nedir yada ihtimaller dahilinde midir bilgilendirirseniz çok sevinirim..zira sadece ben değil tanıdığım en az 3 kişi de bu takımdan istemekte..
iyi çalışmalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…