evet forumdonanımcnm biz de hep araştırma içindeyz daha zman olmasına rağmen bilgi alıorz..samsung alan arklarda var forumda..acaba onlar hakkında bilgn varmı..bide söylediğin site forumdonanımhaber olabilirmi?
evet forumdonanım
ben isim vermek olmazsa diye yazmamıştım
bayılıyorum ordaki çocuklara
çok bilgili ve ilgililer
yazılan yorumları okumak bile fikir veriyor
samsunglar hakkında buzdolabında daha çok tvsiye var sanırım
bence ordan araştırıp sormadan almamalı beyaz eşyaları :)
haklısın cnm ordaki yrumlar çok samimi oluo çünkü bizim gibi insanlar tarafndan yazıldığı bi gerçkten yalan dolan yok..satış yapma kaygısı yok..iyiye iyi kötüye kötü diyebiliolar..
bende genelde bişi alıcaksam araştırırım ordan..saol sende yönlendirdiğin için
kuzum unutmuorm ben çbk takımımı alırken uzun zmandr takip ediodm fiyatı hep aynıydı bayram arifesi almaya karar vrdm bi baktım fiyatlar 2 katına çıkmıs üzüldm fln uyumadan önce bi mail attm işte ben uzun zmndır takipteydm ama tam alıcaktm baktm fiyatlarnz ykselmş bayram dolayısıyla mı peki fln die yine düşermi die sordm..Nil burdan devam edelim,kızacaklar yoksa :)
Moralim bozulmadı tabi ki şekerim.Ne olacak girmezse girmesin :) Ama bana özel bir indirim yaparlar belki,pek sanmasam da :)))
Aryıldız anka modeli için indirim yapmak istediler bana,bende istemedim.
kuzum unutmuorm ben çbk takımımı alırken uzun zmandr takip ediodm fiyatı hep aynıydı bayram arifesi almaya karar vrdm bi baktım fiyatlar 2 katına çıkmıs üzüldm fln uyumadan önce bi mail attm işte ben uzun zmndır takipteydm ama tam alıcaktm baktm fiyatlarnz ykselmş bayram dolayısıyla mı peki fln die yine düşermi die sordm..
neyse rüyamda gördm benm için 1 saatliğine fiyatı eskiye çekiolardı:))) uyandığmda ne saçma öyle bişi olurmu fln dedm..sonra sabah mail atmıslar işte nil hanım sizin için milanoyu bir kaç saatliğine eski fiyatına düşürdük die..müşteri temsilcisi pelin hanım var çok tatlı bi kız anlattım ona da telefonla arayıp tşk ettm öyle kaynaşmıstık bile..nasıl almaya cesaret ettn die sormus kızlar ama yani edilmicek gibi deilki:))
bi özel indirim de ben istiyorum
meselaa milano ÇKB takımına (mercury de olabilir)
meselaa hisar çaydanlığa
meselaa korkaz tostkoliğe
meselaa meselaa meselaa...
kızlar bende milano ve mercury arasında gidip geliyorum acaba bunlarada indirim gelirmiki?
bence gelebilirrr beklemekte fayda varrrrrr..bide bakmıssın 299a düşmüş fln..allah söyletti bak
yok kuzum yaa keşke bilebilsemmmkesinlikle beklicem canım ozamn.yoksa tüyomu aldın
kızlar merhaba Hisar TeaRend aydanlk ve Demlik Takm aydanlklar firsatmagazasi.com bu çaydanlığı isteyen kaç kişi var konuşsak mı indirim için fırsatmağazası ile?
kızlar merhaba Hisar TeaRend aydanlk ve Demlik Takm aydanlklar firsatmagazasi.com bu çaydanlığı isteyen kaç kişi var konuşsak mı indirim için fırsatmağazası ile?
+1:)))
evt kızlar güzel fikir isteyenler olarak mail atabiliriz belki uygun fiyatlı bişi yapabilirler neden olmasn kiii
+1 benide ekleyin canım:)
Ben de alırım belki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?