Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de onun için buraya bi sorayım dedim sayımızı bilirsek ona göre konuşuruz onlarda satarlar

ben mailde en az 3 dedm kızlar ki gizemi saymadım yani..150ye fln düşse süper olur bence..4 kişi alsa 600tl fena kazanç deil onlar için..ama onlarıda anlamak lazm hisar yapmıs satış fiyatını 250 onlar napsn:S

ben mailde en az 3 dedm kızlar ki gizemi saymadım yani..150ye fln düşse süper olur bence..4 kişi alsa 600tl fena kazanç deil onlar için..ama onlarıda anlamak lazm hisar yapmıs satış fiyatını 250 onlar napsn:S

doğru diyosun canım biz yaparız pazarlığımızı artık ne kadar olursa

bi de bişe sormak istiyorum hisar çkb takımında milano modelimi yoksa mercury mi?milano çok mu düz kalıyo misafir için?

ben milano istiyorm ama günlük için misafir için karacanın class serisi alınmış onu kullanmayı düşünüyorum

bende ilk önce mercury demiştim her ikisine baktım provasını yaptım sonunda milano dedim günlük kullanım için sade iyidir

bi de bişe sormak istiyorum hisar çkb takımında milano modelimi yoksa mercury mi?milano çok mu düz kalıyo misafir için?
2sini de yakından görmüş biri olrak ben milanolarımı çok seviorm cnm..aslında parlak alıosan çok çok fark yok mercurynin oval ucu dışında mat olan modellerde mercury daha şık duruken parlak modelde milano güzel duruo

2sini de yakından görmüş biri olrak ben milanolarımı çok seviorm cnm..aslında parlak alıosan çok çok fark yok mercurynin oval ucu dışında mat olan modellerde mercury daha şık duruken parlak modelde milano güzel duruo

valla 993 seti 400 TL ye satabiliyorlarsa 250 TL lik çaydanlığı pek ala 150 TL hatta 100 TL bile satabilirler :90:

Parlak olanlar mı daha iyi saten olanlar mı?Bi anlamadım gittiiii :)))

Son düzenleme:
yeniçarşım.comdan alışveriş yapan varmı aranızda arzum semaver alıcam 162 tl fırsat mağzasıda 200 :44:

parlak olanlar daha kullanıslı kesnlkle..çizikleri göstermiomus..
mat olanlara göre de daha şık parlak parlak olmaları..bence öle yani:)

ayy pinokyocm inş yaaa:))

fırsat mağazasında hala 5 adet rio var ya niceler hemencecik bitmişti sırada hangi kampanya var ki :18:

teşekkür ederim canım fikir verdiğin içinn benim de artık milanolarım varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…