ben mailde en az 3 dedm kızlar ki gizemi saymadım yani..150ye fln düşse süper olur bence..4 kişi alsa 600tl fena kazanç deil onlar için..ama onlarıda anlamak lazm hisar yapmıs satış fiyatını 250 onlar napsn:S
ben milano istiyorm ama günlük içinmisafir için karacanın class serisi alınmış onu kullanmayı düşünüyorum
bende ilk önce mercury demiştimher ikisine baktım provasını yaptım sonunda milano dedim günlük kullanım için sade iyidir
2sini de yakından görmüş biri olrak ben milanolarımı çok seviorm cnm..aslında parlak alıosan çok çok fark yok mercurynin oval ucu dışında mat olan modellerde mercury daha şık duruken parlak modelde milano güzel duruodoğru diyosun canım biz yaparız pazarlığımızı artık ne kadar olursa
bi de bişe sormak istiyorum hisar çkb takımında milano modelimi yoksa mercury mi?milano çok mu düz kalıyo misafir için?
2sini de yakından görmüş biri olrak ben milanolarımı çok seviorm cnm..aslında parlak alıosan çok çok fark yok mercurynin oval ucu dışında mat olan modellerde mercury daha şık duruken parlak modelde milano güzel duruodoğru diyosun canım biz yaparız pazarlığımızı artık ne kadar olursa
bi de bişe sormak istiyorum hisar çkb takımında milano modelimi yoksa mercury mi?milano çok mu düz kalıyo misafir için?
ben mailde en az 3 dedm kızlar ki gizemi saymadım yani..150ye fln düşse süper olur bence..4 kişi alsa 600tl fena kazanç deil onlar için..ama onlarıda anlamak lazm hisar yapmıs satış fiyatını 250 onlar napsn:S
doğru diyosun canım biz yaparız pazarlığımızı artık ne kadar olursa
2sini de yakından görmüş biri olrak ben milanolarımı çok seviorm cnm..aslında parlak alıosan çok çok fark yok mercurynin oval ucu dışında mat olan modellerde mercury daha şık duruken parlak modelde milano güzel duruo
fırsat mağazasında hala 5 adet rio var yaniceler hemencecik bitmişti sırada hangi kampanya var ki :18:
teşekkür ederim canım fikir verdiğin içinnbenim de artık milanolarım varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?