aaaaa aldn mı cnm güle güle kullannn:))))
kızlar bu gün attığım maile istinaden bunu göndermişler sizinle de paylaşıyım
Nil Hanım merhaba ,
Tearend'de bir kampanya olsaydı ilk size haber verecektim. =)
Aşağıda yöneticimden gelen bilgi dahilinde ilgili üründe katalog fiyatı üzerinden %15 indirim ve artı sitede taksit uygulamalarını sunabiliriz.
Ürünler Hisar 'a vereceğimiz sipariş sonrasında gelecektir. Monaco Çaydanlık kampanyamız vardı 59 TL'ydi. Beğenmediniz sanırım =(
Saygılarımızla ,
Pelin Aydın
firsatmagazasi.com
Pelin Hanım,
Tearend modeli Hisar ile yaptığımız anlaşmalar a girmediği için herhangi bir kampanya sözkonusu değil,
a ncak müşterimize %15 indirim ve artı sitedeki taksit uygulaması ile sunabilirsiniz.
13 Mart 2012 15:40 tarihinde firsatma gazasi.com <hizmet@firsatmagazasi.com> yazdı:
Sedat Bey ,
Bilgilerinizi rica edebilir miyim ? Kampanya yapılabilir mi?
Saygılarımızla ,
Pelin Aydın
sorma cnm yaa keşke olsaydı ama napalm artk 187 tlye kdr inio %15le
bende tşk maili attm araya da rio modelini sıkıştırdm her güne kullanmak için bakarsn ona bişiler yaparlarrr
İlginiz için çok teşekkür ediorum Pelin Hanım..
O model için anlaşmanız olmama durumunu bende düşünmüştm ama yine de sansımı denemek istedim:) aklınınıza ilk gelenin ben olması da çok hoş ayrıca:)
yine de alırsam sitenizden alıcam kuşkusuz..
monaco ile ilgili bilgi gelmişti ama heralde bi modeli beğenince diğerleri onun kadar hoş gelmeyebiliyor..rio çaydanlık da seçeneklerim arasında..
Sitenizin işleyişini ve memnuniyet anlayışını o kadar beğeniyorum ki bi çok arkadaşıma tavsiye ettim ve onlar da tecrübe edip su an bir çok kişiye tavsiye etmekte:)
iyi çalışmalar diliyorum
hisarda önceden 220ydi simdi 250ye çıkarmıslar kızlar yeni katalogda anacm ne çaydanlıkmıs bulunmadk hint kumaşı mubarek:))
azim ettm ben onu alıcam 150ye 160aaa:))
evlenene kdr beklerm gerekirse
187de fena fiyat deil ama kızlar onlarda haklı zaten max bu kdr düşürebilirler
konuyla alakasız ama :)saçlı battaniye kullanan alan varmı. bitane alan arkadaş var güzel dedi ama emin olamadım annemde duymamış tereddütde oda.
amaan aldım gitti
benden iyi çıktın ya ben hala karar veremedim biraz daha para verrip daha sonra taç dan mı alsam diyorum annem kafamı karıştırdı tam bi marka canavarı:) ama battaniyeyede o kadar para vermek
ben peluştan yana değilim kızlar bi tane vardı tama yumuşacık ama tam anlamıyla ısıtmıyo ve bakteri çok barındırıyo.o yüzden pamuk aldım bende battaniyelerimi ve uşak battaniyesi meşhur diye taaa uşaktan sipariş verdim çokta memnunumben artık taçtan bişey almam ya uşaktan ya denizliden kumaş aynı arada 60 tl fark var
canım taa ordan nasıl aldın ? site adresi verirmisin netten aldıysan. bide fiyatlar nasıl.
benden iyi çıktın ya ben hala karar veremedim biraz daha para verrip daha sonra taç dan mı alsam diyorum annem kafamı karıştırdı tam bi marka canavarı:) ama battaniyeyede o kadar para vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?