Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

quietnrkn kullanıcısından alıntı
bak şimdi gözüme daha güzel gözüktü
ben bi çelik set bi tefal düdklü 2 tava bide döküm tencere alıcam o kadar
teyzem aldı doldurdu 3 dolap tencere takımı var

bende çok fazla doldurmak istemedm dolaplarımı ama ister istemez lazım olucanı düşünerek aldm
2 çelk tencere takımım var biri hisar diğeri korkmaz minikler, düdüklümü aldm fisslerden
2 seramik tava (24 cmlk alıcam 28cmliği aldm) 1 seramik wok tava alıcam bide seramik pilav tenceresi alıcm su basıklardan daha da bişi almam 2 kişye çok bile

Son düzenleme:

valla tercih tabi
benim arkadaşlarımda böle alıyolardı dedim ocağın kaç gözlü olucak 4 başka sorum yok diyorum sonra

ben de yemek takımlarıyla beraber bi çelik tencere seti almayı düşünüyorum. annemin tek tek aldığı 3-4 tane teflon tencere, tava var. evin neresinde olduklarını bile bilmiyorum. çeyizim giderken bakarım baktım yetersiz gider alırım diye düşünüyorum :) bir de seramik tavalar mı döküm tavalar mı daha iyidir acaba? jumbonun dışı lacivert olan döküm tavaları var. teyzem onları çok methediyor siz ne diyorsunuz :)

valla tercih tabi
benim arkadaşlarımda böle alıyolardı dedim ocağın kaç gözlü olucak 4 başka sorum yok diyorum sonra

cnm tabiki 7 tencereyi de aynı anda kullanmıcaksn..duruma göre büyük yada küçük tencreleri çıkarırsn ben misafirlk günlk die ayırdm mesela
hisarları hiç kullanmak istemiorm mesela evladiyelk böyle baş köşede tutasm var
çoluma çocuma kalsn

küçük tencereler 2 3 tane olsun 2 kişiye buyuk tencere olmuyo. misafir gelince ancak

seramikler çiziliyomuş bide bugün kk da okudum non sticek (yanlış ayazabilirim) yazanlar teflonlarla aynı özellikte sadece renk değiştirici bi madde ekliyolarmış oymuş.kalitelisi değişir tabi.bahsettiğin dökümlerin hem tavası hem tenceresi var annemde kullanıyoruz şimdi çok iyi ben çok beğeniyorum.bende dökümü ordan alıcam.bayrampaşada jumbo fabrika satış yeri var taksitte yapıyolar bilginizolsun kızlar

kendimiz ve yakın cevremizde kmse kullanmadığı için bişi diyemiorm ben cnm jumbo elbetteki çok ii bi marka kötü bi ürün üreticeni sanmıorm..
ben tecrubeyle sabitlenmiş denenmiş ve memnun kalnmıs bi ürün istediğim için korkmazn natura serisi seramik tavalarndan takım oluşturuorm tek tek alıp su an
bence paraya kıyarrm alırım diosan al..ama tavalar çelkler kdr az deforma olmadıklarndan zzamnla değiştirmen gerekebilir..çok paralar vermek mantklı gelmio ama sen bilirsn tabiki

jumboysa tavsiyeye gerek yok dokum tava derim ben. guvec de co severim ben onuda almıştım

valla çok misafir olmaz bizde gelseler bile zaten sofraya borcamlarda götürürüm ondan ayrıca misafir tenceresi almıcam ben
nil maşallah en az 21 sene sonrasını düşünüyon

ve bence pilavdan başka asla tefal alma . celik tencere olsun. yemek daha lezzetli olur

valla çok misafir olmaz bizde gelseler bile zaten sofraya borcamlarda götürürüm ondan ayrıca misafir tenceresi almıcam ben
nil maşallah en az 21 sene sonrasını düşünüyon

ehehehe benmde hiç borcamım yok msela korkuorm kırılcaklar die ev hediyesi gelsn die beklicemmm
sorma garanticiym çok

bu arada ben 82 parcamı eminonu mercandan yarı fiyatına almıştım. ama okutabildiğine satıyolar gezmek lazım kağıt kalemi alıp not alarak. bana 180 cekti karşı dukkandan 140 almıştım korkmaz tencere takımını

ve bence pilavdan başka asla tefal alma . celik tencere olsun. yemek daha lezzetli olur

aynen döküm tencereyi o yüzden istiyom bende pilavı bi türlü çelikte yapamıyom

ehehehe benmde hiç borcamım yok msela korkuorm kırılcaklar die ev hediyesi gelsn die beklicemmm
sorma garanticiym çok

bende borcamsız yapamam valla

bende grupon çeklerini kullanarak bu takımı 35 tlye aldm kızlar hep takipte olun bence bu kampanyaları hala inanamiorm nasıl alabildm die sosluğuyla 50ye gelmişti

Son düzenleme:
teflonlarda yemek olmaz. bi tane pilavlık alcan. tavayı dokum tercih et bende kullanmadım ama baksana ahçılar onlarda yapıyo eti felan az yağlı. genelde borcaamı getirirler ama her ihtimale karşı al bence cunku zaten valla ust ute gelse yok demem. iter yemek yap ister pasta her iş yarar

cmaşır mak. kg durum musaitse kg fazla al bence yorgan battaniye yıkanıyo. ilerde cocuk olur kusar iişer lazım yani. bulaşıkda aynı hepsi aynı performansı vermiyo.

ben de gri istiyorum ama parmak izi kalıyor beyazlar gibi kullanışlı değil diye duyuyorum. ben de kararsızım o konuda :44:

canım inox serisinde parmak izi kalmıyomuş ama mağzaya gidip dokunmak lazım
şimdiye kadar hep beyaz kontrol ettim grilere yarın bakıcam sölerim akşama nasıl olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…