quietnrkn kullanıcısından alıntı
bak şimdi gözüme daha güzel gözüktü
ben bi çelik set bi tefal düdklü 2 tava bide döküm tencere alıcam o kadar
teyzem aldı doldurdu 3 dolap tencere takımı var
bende çok fazla doldurmak istemedm dolaplarımı ama ister istemez lazım olucanı düşünerek aldm
2 çelk tencere takımım var biri hisar diğeri korkmaz minikler, düdüklümü aldm fisslerden
2 seramik tava (24 cmlk alıcam 28cmliği aldm) 1 seramik wok tava alıcam bide seramik pilav tenceresi alıcm su basıklardan daha da bişi almam 2 kişye çok bile
valla tercih tabi
benim arkadaşlarımda böle alıyolardı dedim ocağın kaç gözlü olucak 4 başka sorum yok diyorum sonra
ben de yemek takımlarıyla beraber bi çelik tencere seti almayı düşünüyorum. annemin tek tek aldığı 3-4 tane teflon tencere, tava var. evin neresinde olduklarını bile bilmiyorum. çeyizim giderken bakarım baktım yetersiz gider alırım diye düşünüyorum :) bir de seramik tavalar mı döküm tavalar mı daha iyidir acaba? jumbonun dışı lacivert olan döküm tavaları var. teyzem onları çok methediyor siz ne diyorsunuz :)
ben de yemek takımlarıyla beraber bi çelik tencere seti almayı düşünüyorum. annemin tek tek aldığı 3-4 tane teflon tencere, tava var. evin neresinde olduklarını bile bilmiyorum. çeyizim giderken bakarım baktım yetersiz gider alırım diye düşünüyorum :) bir de seramik tavalar mı döküm tavalar mı daha iyidir acaba? jumbonun dışı lacivert olan döküm tavaları var. teyzem onları çok methediyor siz ne diyorsunuz :)
cnm tabiki 7 tencereyi de aynı anda kullanmıcaksn..duruma göre büyük yada küçük tencreleri çıkarırsn ben misafirlk günlk die ayırdm mesela
hisarları hiç kullanmak istemiorm mesela evladiyelk böyle baş köşede tutasm var
çoluma çocuma kalsn
valla çok misafir olmaz bizde gelseler bile zaten sofraya borcamlarda götürürüm ondan ayrıca misafir tenceresi almıcam ben
nil maşallah en az 21 sene sonrasını düşünüyon
ve bence pilavdan başka asla tefal alma . celik tencere olsun. yemek daha lezzetli olur
ehehehe benmde hiç borcamım yok msela korkuorm kırılcaklar die ev hediyesi gelsn die beklicemmm
sorma garanticiym çok
bide beyaz eşyaya dikkat
ahhhhh aaaaaaaaaaaah 2 haftadır dşünmekten mafoldum :26:
ama arçelik gri lerden alıcaz bozulursada yapıcak bişey yok
ben de gri istiyorum ama parmak izi kalıyor beyazlar gibi kullanışlı değil diye duyuyorum. ben de kararsızım o konuda :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?