ekmek sepeti için 35x35 yazılmış küçük mü ki
canım 35 cm ama açık hali o kenarlarından birleştiriyorsun kurdela atıyorsun dibi 20 cm kalıyo ölçtüm şimdi
ekmek yemeyen ben için ideal
saol canım:13:
bana da ideal geldi canım çünkü nerde gördü isem bu boyutta ekmek sepetleri
ben sadece önlük (70x85) ve havlu almak istemiştim (50x70) ama indirim kuponu geçerli olmuyo
| NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri
kızlar kadınlar kulübü üyelerine %50 indirim yapomışlar cotton box rarforce nevresimlerde ben anneme alıcam kapıda nakit veya tek çekim ödemede %5 indirim daha uygulanıyor bi bakın derim davetiye isteyenede atabilirim canlarım
canım sonraya bıraktım günlük takımı mobilyama göre alırım diyorum çok teşekkür ederim kuzum sağol düşünmüşsün benicanım benim aldığım yatak örtüsü evim nette indirime girmiş eğer günlük olarak düşünüyorsan ben çok beğendimtavsiye ederim. yüzeyi nubuk ve çok şık
http://www.evim.net/product/301980/
cotton box rerforce nevresim takımları kadınlar kulubü üyelerine %50 indirim üzerinden birde %5 indirim oluyor eğer kapıda ödeme seçerseniz bir %5 indirdim daha kazanıyorsunuz
toplam %60 indirim kazanıyorsunuz bugüne özel nevresimler 40 liraya geldi rerforceler ben aldım4 tane
cotton box rerforce nevresim takımları kadınlar kulubü üyelerine %50 indirim üzerinden birde %5 indirim oluyor eğer kapıda ödeme seçerseniz bir %5 indirdim daha kazanıyorsunuz
toplam %60 indirim kazanıyorsunuz bugüne özel nevresimler 40 liraya geldi rerforceler ben aldım4 tane
bende yapraklıdan aldım 1 tane annem ablam paylaşıcaz artıkhayırlı olsuun canım ben artık çok beğenirsem alıcam annem almış var senin alma diyo sürekli :)
aslında yapraklı modelde gözüm var belki onu alırım
beğendiğim 1-2 model vardı ama kalmamış galiba sen aldıngüle güle kullan
hayırlı olsuun canım ben artık çok beğenirsem alıcam annem almış var senin alma diyo sürekli :)
aslında yapraklı modelde gözüm var belki onu alırım
canım sordum ben ürünler stokta var maile gelen linke tıklaman gereklıymıs cunku kadınlar kulubune özel yaa göremezmişssin siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?