Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende önlük beğendim aslında markafonide çok önceden kediliydi almadım çünkü ben biraz tombikim olmaz falan en iyisi görüp de almak diye düşünüyorum her yerde var bunlardan

canım benim aldığım yatak örtüsü evim nette indirime girmiş eğer günlük olarak düşünüyorsan ben çok beğendim tavsiye ederim. yüzeyi nubuk ve çok şık
http://www.evim.net/product/301980/

cotton box rerforce nevresim takımları kadınlar kulubü üyelerine %50 indirim üzerinden birde %5 indirim oluyor eğer kapıda ödeme seçerseniz bir %5 indirdim daha kazanıyorsunuz
toplam %60 indirim kazanıyorsunuz bugüne özel nevresimler 40 liraya geldi rerforceler ben aldım4 tane

hayırlı olsuun canım ben artık çok beğenirsem alıcam annem almış var senin alma diyo sürekli :)
aslında yapraklı modelde gözüm var belki onu alırım

beğendiğim 1-2 model vardı ama kalmamış galiba sen aldın güle güle kullan

hayırlı olsuun canım ben artık çok beğenirsem alıcam annem almış var senin alma diyo sürekli :)
bende yapraklıdan aldım 1 tane annem ablam paylaşıcaz artık
beğendiğim 1-2 model vardı ama kalmamış galiba sen aldın güle güle kullan

canım stokta var ben görüyorum ben daha onaylamadım geniş geniş bakıyorum kararsız kaldım çünkü hangisini alsam diye chat sayfasından yaz sana yardımcı oluyorlar hemen

canım sordum ben ürünler stokta var maile gelen linke tıklaman gereklıymıs cunku kadınlar kulubune özel yaa göremezmişssin siteden

Bende dün sonunda süpürgemi aldım

sırada blender setim var.. önerebileceğiniz markalar varmı..?:44:

kızlar mikrofimer sarevin yorganınıda almayı düşünüyorum 58 lira uygun mu sizce fiyatı

birde kristal diye markanın var 80 lira 1 alana 1 bedava mikrofiber yorgan bambu havlu hediyeli sizce hangisini alayım kızlar sarev markası kalitelimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…