Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet ben aldım onlarıda seviyorum ama bunuda istiyorummmmmmm
milenyum günlük olur annemin aldığı günlükler kendine kalır
fırsat mağazasından güzel bir fırst bekliyorummmm
kesin başka bi model görürüm iki gün sonra bunuda unuturum

canım senin ilk iki modelden ikincisi bence, tabi bak bana başka bişey gördüm ilkini unuttum ona göre iyice karar vermeden alma

canım mambada çok güzel üzerinde ki desen harika fakat ben ucu sivri olanlardan korkuyorum nedense çocuğun falan gözüne girer diye bence böyle bi takıntın yoksa mamba al ama ben alacak olursam ki alacaktım kartım uyuşmadı fırsat mağazasından milano alacağım korkumdan dolayı

Bende dün sonunda süpürgemi aldım

Eki Görüntüle 382611 Eki Görüntüle 382611

sırada blender setim var.. önerebileceğiniz markalar varmı..?:44:
canım braun al ya da philipsin varsa blender seti ondan al çok kullanmam falan dersen ben göstermelik simbodan aldım bozulursa tekrar alırım evliyken dedim şimdi anneme pek yüklenmek istemedim çünkü ama kaliteli bir şey istiyorsan 2 markadan şaşma ütüde de philips o pahalı gelirse delongni benim kuzen teknosa müdürü ben ona ütü olmaya gittim ev için oradaki çalışan ütü falan reyonundaki direk ikisini önerdi

bende diyorum fiyatlarda değişen bişey yok nasıl %50 indirim oluyor diye
hehehe ben aldım çok şükür anneme NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri | rnn Byk Resmi
ve NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri | rnn Byk Resmi bunları aldım
kendimede 2 nevresimden vazgeçip 1 nevresim ve sarevin çift kişilik yorganını aldım benim nevresim de bu
NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri | rnn Byk Resmi

ben bunuda çok beğendimmmm Eki Görüntüle 382622 :26:

indirime girerseeee :119:
bende bunu çok beğendim titanyummuş ama çok pahalı o yüzden direk kafamdan sildim

Kızlar biriniz milano diğeriniz mamba demiş.Yine karar veremedim tabi.Kafamda net bişe olusturamadım kesin bunu alcam diye,karar vermek almaktan daha zor valla

Canım sen de ne ince düşünmüşsün.Neden gözüne girsin birinin alemsin valla
Valla benim böyle bir korkum yok,sen diyene kadar da aklıma gelmemişti hiç
Mamba daha zarif geliyor,milano daha kaba gibi.Ama milano da spor.Sonuçta misafir için alacağım için biraz şık olsun istiyorum,abartıya kaçmadan

bende bunu çok beğendim titanyummuş ama çok pahalı o yüzden direk kafamdan sildim [/QUOTE]

titanyum derken:44:

canım tümev'de 545 TL ama ben fırsatmağazasından gelecek fırsatı bekliyorum zaten acelem yok indirim olursa kaçırmam ama sevdim çünkü..

bende bunu çok beğendim titanyummuş ama çok pahalı o yüzden direk kafamdan sildim

titanyum derken:44:

canım tümev'de 545 TL ama ben fırsatmağazasından gelecek fırsatı bekliyorum zaten acelem yok indirim olursa kaçırmam ama sevdim çünkü..[/QUOTE]
545 ise iyiymiş milano 499 ben beklesemde bir şey olmuyor kartım uyumuyor:2::2:
titanyum daha iyi benim bildiğim çelikten sanırım

canım milona benim eltimde var çatalları çok kapa ağız kısmı uzun uzun çok büyük geldi ama şekil olarak beğeniyorum sonra diğerlerinede bakınca hepsinin çatallarının öyle olduğunu fark ettim daha küçük olanlar var ama milona milenyum mercury falan hep aynı
bence mamba al derim şık istiyorsan mambanın fiyatı ne kadar peki
benim sivri şeylere karşı olan korkum çatal kaşıklarada geçti sanırım doğru diyorsun aslında misafire çıkacağı için bende böyle alabilirim günlükleri altı kalın alırım çoluk çocuğunda gözüne girmez hem en

fırsat magazasının tencerede falan olan indirimi bitmiş sanırım gözükmüyor sitesinde

Canım bende çok kaba diye düşündüğüm için almak istemiyorum yoksa o da sade.Ben sade şeyleri çok severim.Gerçi mamba da acayip süslü püslü değil.Mamba bana çok zarif geldi kaşığı çatalı felan.Şu an fırsat magazası 1000 tl nin üstünde satıyor ama kesin karar verince bir indirim kaparım ben ordan :)))

kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz yarın elimde olurmus nevresimlerim heyecanlandım valla hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…