- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 358
- 37
Canım aldın ya sen :))
Bunun kaşığı çok kaba duruyor sanki.
Bende mambayla milano arasında kararsızım.
Eki Görüntüle 382675 Eki Görüntüle 382667
Şunlara da bayıldım ama çok pahalılar
Eki Görüntüle 382677 Eki Görüntüle 382678
Kızlar yorumlarınızı bekliyorum mamba mı milano mu?
canım bende altındaki tabağı beğendim seti nasıl acaba markayı biliyormusun sade seviyorum bende
Canım aldın ya sen :))
Bunun kaşığı çok kaba duruyor sanki.
Bende mambayla milano arasında kararsızım.
Eki Görüntüle 382675 Eki Görüntüle 382667
Şunlara da bayıldım ama çok pahalılar
Eki Görüntüle 382677 Eki Görüntüle 382678
canım braun al ya da philipsin varsa blender seti ondan al çok kullanmam falan dersen ben göstermelik simbodan aldım bozulursa tekrar alırım evliyken dedim şimdi anneme pek yüklenmek istemedim çünkü ama kaliteli bir şey istiyorsan 2 markadan şaşma ütüde de philips o pahalı gelirse delongni benim kuzen teknosa müdürü ben ona ütü olmaya gittim ev için oradaki çalışan ütü falan reyonundaki direk ikisini önerdiBende dün sonunda süpürgemi aldım
Eki Görüntüle 382611 Eki Görüntüle 382611
sırada blender setim var.. önerebileceğiniz markalar varmı..?:44:
hehehe ben aldım çok şükür anneme NEVRESM TAKIMLARI - Sarev Nevresim Takmlar, Ta Nevresim Takmlar, Cotton Box Nevresim Takmlar, Pike Takmlar, Bebek Nevresim Takmlar, Yatak rtleri, Uyku Setleri | rnn Byk Resmibende diyorum fiyatlarda değişen bişey yok nasıl %50 indirim oluyor diye
bende bunu çok beğendim titanyummuş ama çok pahalı o yüzden direk kafamdan sildim
canım mambada çok güzel üzerinde ki desen harika fakat ben ucu sivri olanlardan korkuyorum nedense çocuğun falan gözüne girer diyebence böyle bi takıntın yoksa mamba al ama ben alacak olursam ki alacaktım kartım uyuşmadı fırsat mağazasından milano alacağım korkumdan dolayı
bende bunu çok beğendim titanyummuş ama çok pahalı o yüzden direk kafamdan sildim
canım milona benim eltimde var çatalları çok kapa ağız kısmı uzun uzun çok büyük geldi ama şekil olarak beğeniyorum sonra diğerlerinede bakınca hepsinin çatallarının öyle olduğunu fark ettim daha küçük olanlar var ama milona milenyum mercury falan hep aynıCanım sen de ne ince düşünmüşsün.Neden gözüne girsin birinin alemsin valla
Valla benim böyle bir korkum yok,sen diyene kadar da aklıma gelmemişti hiç
Mamba daha zarif geliyor,milano daha kaba gibi.Ama milano da spor.Sonuçta misafir için alacağım için biraz şık olsun istiyorum,abartıya kaçmadan
canım milona benim eltimde var çatalları çok kapa ağız kısmı uzun uzun çok büyük geldi ama şekil olarak beğeniyorum sonra diğerlerinede bakınca hepsinin çatallarının öyle olduğunu fark ettim daha küçük olanlar var ama milona milenyum mercury falan hep aynı
bence mamba al derim şık istiyorsan mambanın fiyatı ne kadar peki
benim sivri şeylere karşı olan korkum çatal kaşıklarada geçti sanırımdoğru diyorsun aslında misafire çıkacağı için bende böyle alabilirim günlükleri altı kalın alırım çoluk çocuğunda gözüne girmez hem en
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz yarın elimde olurmus nevresimlerim heyecanlandım valla hoşcakalın
Bende dün sonunda süpürgemi aldım
Eki Görüntüle 382611 Eki Görüntüle 382611
sırada blender setim var.. önerebileceğiniz markalar varmı..?:44:
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz yarın elimde olurmus nevresimlerim heyecanlandım valla hoşcakalın
Güle güle canım.Bu arada mamba 676 tl ye düşmüş yeniden fırsat magazasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?