Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

daha güzeli daha iyisi olur mu derken diğerini de kaçırmış oluyorsun. beğendiysen aklında kalıcağına al yanında dursun :79:

romance serisiyle süper uyacak bencede bana pahalı gelmedi masa örtüsü 50 den asagı degıl peçeteler kaç kişilik bilmiyorum ama normal gibi bence beğendiysende al daha iyisini bulur diye bır sey bulamıyoruz bazen

canım teşekkür ederimmm, peçetesi yok kaşıklık yeri var üstünde dikili sanırım, ama banada alıcam gibi geliyor bugün karar günü :44:

Jakarlı Alt Kat Pembe Masa Örtüsü Ölçü: 160x220 cm (1 adet)
Masa Üst Kat Tül Ölçü: 150x210 cm (1 adet)
Çatallık Ölçü: 8x12 cm (8 adet)

Son düzenleme:

canım çok teşekkkür ederim ilgilendiğin için.bak bugün evim nette yatak örtüleri var İlgini çekebilir belki
http://www.evim.net/campaign/casadiva-2

canım çok sağol uzra evim nere bildirdim ama bana e-bultenleri ulasmıyor mail kutumuda boşaltmama rağmen anlattıklarınıda yapmama rağmen mailleri gelmiyor fırsatmagazası ıcınde öyle olmustu ama sımdı geliyor kacırıyorum hep kampanyaları
sevgirl bence al 2 masa örtüsü kaşıklık güzel yani sonra istersen paçetede ekler beyaz olarak güzel olur

bende çok sevdim kartımıda ödedim yer açtım :))))) karar anı dongggg

kızlar altıncıcadde sitesinde tepe home var mail gelmiş 25 tllik hediye çeki göndermişler.75 tl üzeri için geçerliymiş kullanmak isteyen varsa özelden msj atsın kampanya kodunu gönderiyim

kızlar altıncıcadde sitesinde tepe home var mail gelmiş 25 tllik hediye çeki göndermişler.75 tl üzeri için geçerliymiş kullanmak isteyen varsa özelden msj atsın kampanya kodunu gönderiyim

Tepe home ürünlerinden bende almayı düşünmüştüm (mutfak önlüğü,eldiveni v.s.)Alan arkadaslar çok küçük olduklarını yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam

Tepe home ürünlerinden bende almayı düşünmüştüm (mutfak önlüğü,eldiveni v.s.)Alan arkadaslar çok küçük olduklarını yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam

canım eldiven tutacak ekmek sepeti şahane ama önlüğü gerçekten çok geniş ama ben çok sevdim yinede bak bunlardı benimkiler

hiç bilmiyorum canım çok incelemedim ama ölçüleri vardı sitede.3 yada 4 çeşit önlük eldiven falan var

bende üye oldum bana hiç indirim çeki göndermediler halbuki üye olanlara veriyorlarmış mail attım dönmediler bile kaç gündür

ben dün baktım pahalı geldi bana biblolar falan

bende üye oldum bana hiç indirim çeki göndermediler halbuki üye olanlara veriyorlarmış mail attım dönmediler bile kaç gündür

ben dün baktım pahalı geldi bana biblolar falan

canım ben evlilikhazırlıkları.com a üyeyim ordan gelmiş mail.böle site olduğunu bile bilmiyodum illa masrafa sokucaklar insanı

Kızlar ben bunları almıştım eldiven çok küçük zor oluyor elime, ekmeklik peçetelik kadar, runner fena değil, önlük biraz küçük oldu bana. Bunları alacaksanız bir daha düşünün derim :)

Eklentiler

• $runner 5tl.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $önlük 5 tl.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $ekmeklik 5 tl.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar ben bunları almıştım eldiven çok küçük zor oluyor elime, ekmeklik peçetelik kadar, runner fena değil, önlük biraz küçük oldu bana. Bunları alacaksanız bir daha düşünün derim :)

Canım demek ki ürünlerin boyutları birbirinden farklı.Ben almaktan vazgeçtim :))

Canım bende bunları almayı düşünüyorum zaten ama arkadaslar eldiven elime geçmedi ekmek sepeti minicik demişlerdi sanki

aynı ürünler var sitede

Canım demek ki ürünlerin boyutları birbirinden farklı.Ben almaktan vazgeçtim :))

isterseniz kendim çekip fotolarını koyarım kızlar o kadar küçük gelmedi bana ürünler:26:

yada ölçebilirim alınızda kaldıysa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…