romance serisiyle süper uyacak bencede bana pahalı gelmedi masa örtüsü 50 den asagı degıl peçeteler kaç kişilik bilmiyorum ama normal gibi bence beğendiysende al daha iyisini bulur diye bır sey bulamıyoruz bazenkartım dolu :44:
aklımdakilere bir yenisi daha eklendi :44:
Eki Görüntüle 381870 Eki Görüntüle 381871
romance takımlarımla çook uyumlu olacak gibi hissettimEki Görüntüle 381873
romance serisiyle süper uyacak bencede bana pahalı gelmedi masa örtüsü 50 den asagı degıl peçeteler kaç kişilik bilmiyorum ama normal gibi bence beğendiysende al daha iyisini bulur diye bır sey bulamıyoruz bazen
Taç Rose 9 Parça Dokorlu Teflon Set Kartanesi | Tencere Setleri - Teflon Tencere Setleri , www.yenireyon.com
Ta Rose Kartane 4 Tencere 1 Tava Teflon Set Kargodahil - SanalPazar
http://mutfakistan.com/Tac-9-parca-Teflon-Tencere-Seti,PR-3869.html
canım bu sitelerde senin tencere takımından var eğer begenmezsen yenı gelecek olanları bu sıtelerden alabılırsın
canım çok sağol uzra evim nere bildirdim ama bana e-bultenleri ulasmıyor mail kutumuda boşaltmama rağmen anlattıklarınıda yapmama rağmen mailleri gelmiyor fırsatmagazası ıcınde öyle olmustu ama sımdı geliyor kacırıyorum hep kampanyaları
sevgirl bence al 2 masa örtüsü kaşıklık güzel yani sonra istersen paçetede ekler beyaz olarak güzel olur
kızlar altıncıcadde sitesinde tepe home var mail gelmiş 25 tllik hediye çeki göndermişler.75 tl üzeri için geçerliymiş kullanmak isteyen varsa özelden msj atsın kampanya kodunu gönderiyim
Tepe home ürünlerinden bende almayı düşünmüştüm (mutfak önlüğü,eldiveni v.s.)Alan arkadaslar çok küçük olduklarını yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam
bende üye oldum bana hiç indirim çeki göndermediler halbuki üye olanlara veriyorlarmış mail attım dönmediler bile kaç gündürkızlar altıncıcadde sitesinde tepe home var mail gelmiş 25 tllik hediye çeki göndermişler.75 tl üzeri için geçerliymiş kullanmak isteyen varsa özelden msj atsın kampanya kodunu gönderiyim
ben dün baktım pahalı geldi bana biblolar falanTepe home ürünlerinden bende almayı düşünmüştüm (mutfak önlüğü,eldiveni v.s.)Alan arkadaslar çok küçük olduklarını yazmıslardı yanlıs hatırlamıyorsam
canım eldiven tutacak ekmek sepeti şahane ama önlüğü gerçekten çok genişama ben çok sevdim yinede bak bunlardı benimkiler
Eki Görüntüle 382424 Eki Görüntüle 382425 Eki Görüntüle 382426 Eki Görüntüle 382427
canım eldiven tutacak ekmek sepeti şahane ama önlüğü gerçekten çok genişama ben çok sevdim yinede bak bunlardı benimkiler
Eki Görüntüle 382424 Eki Görüntüle 382425 Eki Görüntüle 382426 Eki Görüntüle 382427
bende üye oldum bana hiç indirim çeki göndermediler halbuki üye olanlara veriyorlarmış mail attım dönmediler bile kaç gündür
ben dün baktım pahalı geldi bana biblolar falan
Kızlar ben bunları almıştım eldiven çok küçük zor oluyor elime, ekmeklik peçetelik kadar, runner fena değil, önlük biraz küçük oldu bana. Bunları alacaksanız bir daha düşünün derim :)
Canım demek ki ürünlerin boyutları birbirinden farklı.Ben almaktan vazgeçtim :))
Canım bende bunları almayı düşünüyorum zaten ama arkadaslar eldiven elime geçmedi ekmek sepeti minicik demişlerdi sanki
aynı ürünler var sitede
Canım demek ki ürünlerin boyutları birbirinden farklı.Ben almaktan vazgeçtim :))
isterseniz kendim çekip fotolarını koyarım kızlar o kadar küçük gelmedi bana ürünler:26:
Canım farklı farklı ebatları var demek ki.Önlük büyükse bana çok kötü olur ben o yüzden vazgeçtim aslında,XS biri olarak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?